- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Aşağı yukarı Kilo olarak yazınız ben senden fazlayım biraz20 yasındaym ben.. Tıpık bı boga burcuyum maalesef.. Hayatımda 90 kıloyu bıle gordum.. bebekken bıle tontondum hala oyleyım maalesef.. ortaokulda kılo vermeye basladım.. benım kılo ıcınde boguldugm donem lıse oldu maalesef.. lıseye servısle gıt gel ogle arasnda bır bazen ıkı tane durum.. kapıda ın eve gel cok yorgunum yat dınlen.. sonra bıde sınav stresının ıcınde kalakaldım. kaldıkca yedım.. ders calısırken sureklı atıstırmalıklar yedım.. maalesef 90 kıloyu gordum.. unıversıteye basladım.. 83 kıloya kadar dustum.. spora gıttım 78 kıloya dustum.. suanda da 78 kıloyum.. gecenlerde bıraz dıkkat ederken 76.3e dustum ama ramazan malum.. yıne aldım yıne aldım 60-65 kılo olmak ıstıyorum en fazla.. gercekten bı avuntu degıl ama kımse 70ın ustunde gosterdıgmı tahmın bıle etmıyo.. sporu yuzmeyı cok sevıyorum.. etlerım cıddı manada sıkı ama ben gercekten 70ın altında gostrmek degıl o kılolarda olmak ıstıyorum umarım kendımı yeternce ıfade edebılmısmdır..
Bak 20 yaşındasın falan demem seninle yarışırım ona göre
Çok güzel anlattın cnm burda benzer duyguları yaşadığımız için birbirimizi anlıyoruz
Ama bu sefer son olarak bu kilolardan kurtulacaz şişmanlık kaderimiz olmıcak