• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

20 yasındaym ben.. Tıpık bı boga burcuyum maalesef.. Hayatımda 90 kıloyu bıle gordum.. bebekken bıle tontondum hala oyleyım maalesef.. ortaokulda kılo vermeye basladım.. benım kılo ıcınde boguldugm donem lıse oldu maalesef.. lıseye servısle gıt gel ogle arasnda bır bazen ıkı tane durum.. kapıda ın eve gel cok yorgunum yat dınlen.. sonra bıde sınav stresının ıcınde kalakaldım. kaldıkca yedım.. ders calısırken sureklı atıstırmalıklar yedım.. maalesef 90 kıloyu gordum.. unıversıteye basladım.. 83 kıloya kadar dustum.. spora gıttım 78 kıloya dustum.. suanda da 78 kıloyum.. gecenlerde bıraz dıkkat ederken 76.3e dustum ama ramazan malum.. yıne aldım yıne aldım :KK17: 60-65 kılo olmak ıstıyorum en fazla.. gercekten bı avuntu degıl ama kımse 70ın ustunde gosterdıgmı tahmın bıle etmıyo.. sporu yuzmeyı cok sevıyorum.. etlerım cıddı manada sıkı ama ben gercekten 70ın altında gostrmek degıl o kılolarda olmak ıstıyorum umarım kendımı yeternce ıfade edebılmısmdır.. :KK54:
Aşağı yukarı Kilo olarak yazınız ben senden fazlayım biraz
Bak 20 yaşındasın falan demem seninle yarışırım ona göre

Çok güzel anlattın cnm burda benzer duyguları yaşadığımız için birbirimizi anlıyoruz
Ama bu sefer son olarak bu kilolardan kurtulacaz şişmanlık kaderimiz olmıcak

Kızlar ben şöyle düşündüm sizler ne derseniz
Fikir alışverişi yapabiliriz

Bizim Kilo vermek için motivasyona ihtiyacımız var bunun içinde eğer birbirimize destek olacaksak buda burdaki paylaşımlara bağlı

Cumaya kadar daha bekleyelim başka arkadaşlarda gelecek olursa, cuma Kilo bildirimiyle beraber startı verelim
Akşamları toptan menü listemizi suyumuzu sporumuzu yazalım
Birbirimizin menülerine yorumlar yapalımki yanlışlarımızı bulalım

Her hafta cuma Kilo bildirimleriyle beraber listemizi yapar derecelendirme yaparız

Kesınlıkle kılo bıldırımı cok ıyı oılucak.. en azından dısıplın olur cuma gunu tartıyla olan yuzlesmemızı dusunerek yemeyız bıseylerı :KK45:

Aşağı yukarı Kilo olarak yazınız ben senden fazlayım biraz
Bak 20 yaşındasın falan demem seninle yarışırım ona göre

Çok güzel anlattın cnm burda benzer duyguları yaşadığımız için birbirimizi anlıyoruz
Ama bu sefer son olarak bu kilolardan kurtulacaz şişmanlık kaderimiz olmıcak

Super o halde ustelık bende prenses gıbı bı gelın olmak ıstıyorum mesajları okuyorum da hedeflermz aynı cok sevındmım buna.. memnun oldum tanıstıgmıza. :KK25:

Hoşbuldumm :KK3:
İnşallah sizin azminizin yarısına sahip olurum :) ahh ahh ne güzel diyorsunuz, böyle söyledikçe inanıyorum hepimiz istediğimiz gibi olucaz :)
ekmek günde 1 dilim yiyorum aslında tamamen yasakladı ama alışkanlıklar, bir de baklagil ve pirince elimi sürmüyorum. Bulgur da yasak ama yiyeceksem ondan yiyorum 1 hafta olucak yarın alışmaya başladım ama sıcaklardan dondurmadan uzaklaşamıyorum bir türlü dediğiniz gibi yavaş yavaş ondan da vazgeçicem Hoppa

:) kesinlikle motiveler enerjiler çok güzel

Aynen dediğiniz gibi ayrıca insülin direncine sahipsen tamamiyle açlık krizine sokuyor yedikçe yediriyor. İllaki yediklerimde oluyor günlük şuan 40 gr. da gidip geliyorum 30a düşücek ama en yakın zamanda :kk77::KK70:
Tatlım ilk sayfada dedimya ben yaptıysam inan herkes yapabilir
Çünkü normalde ben karnım tokkende çok güzel yiyebilen biriyim bide tatlı tuzlu farketmiyor hepsi kabulum

Daha neler neler en basiti gevrek ekmekle pilav makarna çok severim
Daha saymayım isterseniz
Kısaca ben başardıysam sizlerde başarabilirsiniz

Kesınlıkle kılo bıldırımı cok ıyı oılucak.. en azından dısıplın olur cuma gunu tartıyla olan yuzlesmemızı dusunerek yemeyız bıseylerı :KK45:
Aynen cnm hem birbirimiz arasında yarın olursa daha çok hırslanırız
Ben önceden cuma tartı günü diye Perşembeleri hep detoks tarzı bişeyler yapardım yada bir güne mahsus ekmeği keserdim yediklerimi azaltırdım
Çok işe yarardı
Şimdiye kadar sadece 1 hafta sabit kaldım

Super o halde ustelık bende prenses gıbı bı gelın olmak ıstıyorum mesajları okuyorum da hedeflermz aynı cok sevındmım buna.. memnun oldum tanıstıgmıza. :KK25:
Ne güzellll şimdiden 3 gelin adayımız oldu
Kızlar ben anca Size kaynana olabilirim

Aynen cnm hem birbirimiz arasında yarın olursa daha çok hırslanırız
Ben önceden cuma tartı günü diye Perşembeleri hep detoks tarzı bişeyler yapardım yada bir güne mahsus ekmeği keserdim yediklerimi azaltırdım
Çok işe yarardı
Şimdiye kadar sadece 1 hafta sabit kaldım

Cuma gunu ılk kılo bıldırımı yapıyorum o halde.. :KK49: Bı arkadasmdan duymusdum duzenlı olarak pek yapamadım ama gece yatmadan once sırkelı su ıcıcem.. sızde deneemk ıstersenız arkadaslar. Bı bardak suya bı yemek kasıgı elma sırkesı ve bır tatlı kasıgı bal olcusu.. Ramazandan sonra da fıtnesse yazılıcam.. suyumuzu 2.5 lıtre yaparsak okullar acılana kadar fıt olurum ben yaaa :KK76: :21:

Cuma gunu ılk kılo bıldırımı yapıyorum o halde.. :KK49: Bı arkadasmdan duymusdum duzenlı olarak pek yapamadım ama gece yatmadan once sırkelı su ıcıcem.. sızde deneemk ıstersenız arkadaslar. Bı bardak suya bı yemek kasıgı elma sırkesı ve bır tatlı kasıgı bal olcusu.. Ramazandan sonra da fıtnesse yazılıcam.. suyumuzu 2.5 lıtre yaparsak okullar acılana kadar fıt olurum ben yaaa :KK76: :21:
Normalde bu sirkeli su Sabah kalkınca içilir bağırsakları çalıştırması için

Ben bi ara yoğurt kürü yapmıştım. Yatmadan yarım yada 1 saat önce 2 -3 kaş yoğurda yarım limon suyu 1 tatlı kş pul biber

Kızlar yoğurt her öğününüzde mutlaka olsun
Yoğurt göbek yağları için çok etkili

20 yasındaym ben.. Tıpık bı boga burcuyum maalesef.. Hayatımda 90 kıloyu bıle gordum.. bebekken bıle tontondum hala oyleyım maalesef.. ortaokulda kılo vermeye basladım.. benım kılo ıcınde boguldugm donem lıse oldu maalesef.. lıseye servısle gıt gel ogle arasnda bır bazen ıkı tane durum.. kapıda ın eve gel cok yorgunum yat dınlen.. sonra bıde sınav stresının ıcınde kalakaldım. kaldıkca yedım.. ders calısırken sureklı atıstırmalıklar yedım.. maalesef 90 kıloyu gordum.. unıversıteye basladım.. 83 kıloya kadar dustum.. spora gıttım 78 kıloya dustum.. suanda da 78 kıloyum.. gecenlerde bıraz dıkkat ederken 76.3e dustum ama ramazan malum.. yıne aldım yıne aldım :KK17: 60-65 kılo olmak ıstıyorum en fazla.. gercekten bı avuntu degıl ama kımse 70ın ustunde gosterdıgmı tahmın bıle etmıyo.. sporu yuzmeyı cok sevıyorum.. etlerım cıddı manada sıkı ama ben gercekten 70ın altında gostrmek degıl o kılolarda olmak ıstıyorum umarım kendımı yeternce ıfade edebılmısmdır.. :KK54:
Hoşgeldin :KK19: :)
Oruç olanlar perşembe iftardan önce tartılsın
Olmayan cuma sabah aç karna
Cuma günüde listemizi yaparız
tamamdır
Tatlım ilk sayfada dedim ya ben yaptıysam inan herkes yapabilir
Çünkü normalde ben karnım tokkende çok güzel yiyebilen biriyim bide tatlı tuzlu farketmiyor hepsi kabulum

Daha neler neler en basiti gevrek ekmekle pilav makarna çok severim
Daha saymayım isterseniz
Kısaca ben başardıysam sizlerde başarabilirsiniz
İradene hayranım canım, hepberaber başarıcaz inşallah :KK49:

Normalde bu sirkeli su Sabah kalkınca içilir bağırsakları çalıştırması için

Ben bi ara yoğurt kürü yapmıştım. Yatmadan yarım yada 1 saat önce 2 -3 kaş yoğurda yarım limon suyu 1 tatlı kş pul biber

Kızlar yoğurt her öğününüzde mutlaka olsun
Yoğurt göbek yağları için çok etkili

ramazan olunca gece yapıldıgını duydum.. ben denıcem yıne de.. :KK73:

Olurmu canım ne kaynanası en fazla ablamız olursun bızımmm.. :KK28:
Canımsınnn :KK68:
Ben geçen hafta itibariyle 44 yaşında oldum
24-25-27 yaşlarında 3 çocuğum var
Büyük oğlum evli ve bebek bekliyoruz
Yani babaanne adayıyım
Küçük oğlumda nişanlı
Kızım ortanca
28 senelik evliyim adım Zühal

Benden bu kadar
Zamanla birbirimizi daha iyi tanıyıp kaynaşırız
Burda sadece diyet Kilo değil her türlü sohbet edip dertleşebiliriz

Yani babaanne adayıyım
Küçük oğlumda nişanlı
Kızım ortanca

Benden bu kadar

ne kadar guzel.. :) cok memnun oldumm..

ben de istiyorum kilo vermek 85-90 arasındayım tartıya çıkmaya korkar oldum eşim biraz memnun değil sağlık açısından da düşünüyor tabiiki ben de motive olamıyorum tartıda 70 i görmek istiyorum

Yani babaanne adayıyım
Küçük oğlumda nişanlı
Kızım ortanca

Benden bu kadar
O zaman Zühal abla diyorum bir sakıncası olmazsa :)
44 yaş nedir ki :) ayrıca geçmiş doğum günün kutlu olsun :KK200:
Bende ismimi söylemeyi unutmuşum :eek: -- Adım İrem, 22 yaşındayım ayrıca :KK52:

ben de istiyorum kilo vermek 85-90 arasındayım tartıya çıkmaya korkar oldum eşim biraz memnun değil sağlık açısından da düşünüyor tabiiki ben de motive olamıyorum tartıda 70 i görmek istiyorum
Eee ne duruyon o zaman katıl bize
Zayıflayıp çıtır olacaz

Hoşgeldin tatlım
Ne güzel ailemiz kalabalıklaşıyor

O zaman Zühal abla diyorum bir sakıncası olmazsa :)
44 yaş nedir ki :) ayrıca geçmiş doğum günün kutlu olsun :KK200:
Bende ismimi söylemeyi unutmuşum :eek: -- Adım İrem, 22 yaşındayım ayrıca :KK52:
Sağolasın canımın içi
Zaten ben hem yaşımı göstermiyom hemde öyle hissetmiyorum
Önemli olan Fit olmak eee bende olacam :21:
O zaman NO Problem

Hanımlarrr çıtırr adaylarıııı :KK68:
Ben 1 saat yürüyüşümü yaptım duşa gidiyoruuum.:KK55:
Kimler neler yaptı bugun bakalımm :KK45:

Back
X