• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Baştada dediğim gibi son zamanlarda motivasyonumu kaybettim
Hele ramazan gireli bütün düzenim alt üst oldu
Önceden en geç akşam 6 da yemek yerken bizim burda 22 de iftar oluyor
O saatten sonrada spor falan hakgetire. Çok susayan biri olarak gündüz yapmam imkansız
Zaten uzmanlar Oruçken spor yapılmasını önermiyolar vücut laktik asit üretip asidik oluyormuş
Yapabilenler için en iyisi iftardan 1 saat sonra yürüyüş

Son 1.5 haftadırda kendimi biraz rahat bırakmak istedim
Tabiki sporda yok normal olarak artıya geçtim
Bugün tekrar kendi düzenime göre beslenmeye başlıcam
Yoksa ipin ucu kayıp gidecek
Ramazandan sonrada kendime spor proğramı planlayıp yapıcam inşallah

Burda menülerimizi suyumuzu ve sporumuzu paylaşırsak birbirimizi daha iyi motive ederiz diye düşünüyorum
Aynı zamanda birbirimizin hatalarınıda görebiliriz
Özellikle spor konusunda desteklerinize ihtiyacım var benim arkadan itelenmem lazımki totişi kaldırabileyim

Cuma günü ilk Kilo bildirimimi yapıcam
İnşallah o zamana artıdan kurtulabilirim

Bende zayıflamak ıstıyorm.. Herkesın benı bebeklıkten gelen tonton bırısı olarak anmasından hala oyle mı dıye kınayelı soruslarından cok sıkıldım.. o_O

Bende zayıflamak ıstıyorm.. Herkesın benı bebeklıkten gelen tonton bırısı olarak anmasından hala oyle mı dıye kınayelı soruslarından cok sıkıldım.. o_O
Hoşgeldin cnm
Hepimiz zayıflamak istiyoruz ama bunun içinde eyleme geçmemiz lazım
Sende kendini anlatsana biraz

Pek çoğumuzun yaşadığı gibi kilonun bende en çok psikolojik etkileri oldu
Nasıl bi kısır döngüdürkü o ,insan yedikçe Kilo alıyor şişmanladıkça bunalıma giriyor, bunalıma girdikçe bile bile yemeye devam ederiyor
Sonuçta tabiki aynada kendinden iğrenmeler, nefret etmeler, özgüven deseniz yerlerde
Kıyafet problemi öbür tarafta buna bağlı olarak kendini eve kapamak
Toplumda sürekli en şişman olmak
Bide evli olanların ayrı problemleri.... Vs

Yani kızlar bunları yaşamamak için bu kilolardan kurtulup incelip güzelleşiyoruz
Ben daha hedefime ulaşmasamda şimdi bile kendimi daha iyi hissediyorum
Yürüyüşüm oturuşum bile değişti :KK48:

Selam güzellerrrrr :KK25: :KK25: :KK25:
Pek çoğumuzun yaşadığı gibi benimde senelerce Kilo alıp vermelerim oldu. O konulara girmicem oldukça uzun.....
En son 3 sene öncesinde uzun süredir çıkmadığım tartıyla yüzleştim ve ilk defa 123 rakamını görüp şok oldum.
Bir azimle sağlıklı beslenmeye ve spora başladım süresini tam hatırlamıyorum bir müddet sonra 88 kiloya düştüm
Tabi çevremden olumlu tepkiler alıp şımardım
Yarın devam ederim diye diye 2 seneyi geçirdim. Aslında dar gelen kıyafetlerden tabiki Kilo aldığımın farkındaydım ama tartılmaya korkuyordum. Gerçekle yüzleştiğimdeyse 113.5 Kilo olmuştum. Bütün emeklerim çöpe gitmişti
Tekrar gücümü toparlamam çok zor oldu, yaşadığım bunalımları, psikolojik çöküntüleri ,kendimden nefret etmelerimi ve dahasını anlatmıyorum .Eminim kilolu herkes benzer duyguları yaşamıştır ve ancak yaşayan anlayabilir
Nihayetinde 1 Ocak 2015 te bantı tekrar başa sarıp bi hızla başladım. Burda okuduğum başarı Hikayeleri bana ışık oldu. Aynı zamanda diyetime başladıktan 1 hafta sonrasında cuma yarışmalarına katıldım. Yarışma ruhu benim dahada hırslanmama neden oldu. Burdan 9.takımdaki bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum

Evet kızlar çok şükürki şimdi 79 kiloyum.Bana 6 ay önce bu kiloya ineceksin deseler güler geçerdim.
Ama ben bile bu kadar sabırlı oluyor ve başarabiliyorsam
İnanın sizde yapabilirsiniz

Benim hikayem daha bitmedi. Allah izin verirse senelerdir görmediğim 65 rakamını tartıda görmek istiyorum.
Ne yazıkki son zamanlarda motivasyonum düştü gücümün tükendiğini hissediyorum. Tekrar kendime yeni bi başlangıç yapıp bu sayfayı açtımki heyecanım yenilensin
Aynı zamanda burda bana destek olacak arkadaşlarla eğlenerek zayıflayalım hedeflerimize ulaşalım

Bundan sonrası için neler yapabiliriz
Varmısınız benimle hedefe ulaşmaya ????? :KK71: :KK71:

Sen olursunda biz olmaz mıyız bu başarı hikayesine şahit olan , seni takdir edip alkışlamış bir arkadaşın olarak burada da yenilenip yenileyeceğine sana katılanların ömrüne ömür azmine azim katacağına eminim yolun açık olsun Zuhalim

Sen olursunda biz olmaz mıyız bu başarı hikayesine şahit olan , seni takdir edip alkışlamış bir arkadaşın olarak burada da yenilenip yenileyeceğine sana katılanların ömrüne ömür azmine azim katacağına eminim yolun açık olsun Zuhalim
Çok teşekkür ederim canım
Kader arkadaşım benim ,hep beraber inşallah hedefimize ulaşacaz
Senin gibi dostlar olmasa ben çoktan pes etmiştim
Şu Ramazanı bi atlatalım hayırlısıyla ,eminim ikimizde bi atağa geçicez
Burdada beni yalnız bırakmıcanı biliyorum :KK68:

Ne güzel :KK51: İnşallah hepimiz sağlıkla hedeflerimize ulaşırız:KK36:
Inşallah cnm
İstedikten ve çaba gösterdikten sonra neden olmasın
Senide tanımak isterim tatlım
Aramızda fazla Kilo farkı yok
Menülerinide yazarsan birbirimize taktik verebiliriz

Bu ramaZanda evde olunca neysede davete gidince biraz zor oluyor
Bugünde yemekte dışardaydık ,tam istediğim gibi olmadı menüm

1 kepçe çorba
1 parça tavuk ızgara derisiz
3 köfte ,2 dil patates
1 dil ekmek ,salata

Aslında akşamları hiç ekmek yemiyodum heralde ilk defa oldu

Mantı ve tatlıya dokunmadım
Büyük ihtimal sahurda yemicem

Suyu ölçemedim ama bolca içiyorum

günaydın herkese.. kendime hedefler belirleyerek gitmeye karar verdim.. eski "ben" i özledim çünkü. pko oldugundan özellikle göbek bölgem cok. bunda 2 sezeryanında etkisi var sanırım. bugun 71.9 u görerek iyice kendime geldim :( ptesi günü 69.9 hedefim.
kahvaltı: 1 yumurta, 2-3 lokma peynir

günaydın herkese.. kendime hedefler belirleyerek gitmeye karar verdim.. eski "ben" i özledim çünkü. pko oldugundan özellikle göbek bölgem cok. bunda 2 sezeryanında etkisi var sanırım. bugun 71.9 u görerek iyice kendime geldim :KK43: ptesi günü 69.9 hedefim.
kahvaltı: 1 yumurta, 2-3 lokma peynir
Günaydın tatlım
Bence ilk hedefimiz hayatımızdan yağlı tatlı hamurişlerini çıkararak sağlıklı beslenmek olmalı
Eğer yeterli besini almazsak vücut kıtlık moduna girer başta versek bile kısa sürede vermemiz durur
Bana göre kahvaltın yetersiz cnm
Eğer Karatay yapmıyosan 1-2 dil ekmek zeytin domates salatalık yeşillik ilave edebilirsin

Günaydın güzeller :KK24: :KK24: :KK24:

Gece sahur yapmamam iyi oldu kendimi daha hafif hissediyorum tabi hergün yapmamak doğru değil benim ilk oldu

Ramazanda uyku düzenide alt üst oldu
Geç yatıp geç kalkıyorum tüm günde sersem gibiyim anca iftardan sonra kendime geliyorum

Çok şikayet ettim dimi, demekki yemek içmek hayatımda ne kadar çok yer alıyormuş olmayınca denge bozuluyor
Hayırlısıyla kaldı 1.5 haftamız ama ben malum dönemden dolayı daha erken bitirebilirim

Merhaba arkadaşlar ben de direk bir dalış yaptım müsaade ederseniz 2 çocuklu 35 yaşında çalışan bir bayanım 73-74 arasıyım hedefim 60 olmak. Haşimato Tiroidi hastasıyım. 67 ye kadar düşüp verdiklerimi geri alan ve çıkmaza girenlerdenim yani ben de sizdenim kabul buyurur musunuz?

Merhaba arkadaşlar ben de direk bir dalış yaptım müsaade ederseniz 2 çocuklu 35 yaşında çalışan bir bayanım 73-74 arasıyım hedefim 60 olmak. Haşimato Tiroidi hastasıyım. 67 ye kadar düşüp verdiklerimi geri alan ve çıkmaza girenlerdenim yani ben de sizdenim kabul buyurur musunuz?
Ne demek tatlım hoşgeldin sefa geldin
Burda birbirimize destek olursak motivasyonumuzuda yüksek tutabiliriz sonrasında kilolalara elvedaaaa

Heralde ilaç kullanıyosundr ,troid hastalarının özellikle spora daha çok ağırlık vermeleri gerektiğini biliyorsundur heralde metabolizmayı hızlandırmak için

Günaydııınn! :KK68:
Ben aslında çok düzenli öğünler yapmadığım için pek yazmıyordum. Adam akıllı düzen oturtursam yazmaya başlayayım inşallah.:KK51: Ayy bayrama da az kaldı:KK17:

Ne demek tatlım hoşgeldin sefa geldin
Burda birbirimize destek olursak motivasyonumuzuda yüksek tutabiliriz sonrasında kilolalara elvedaaaa

Heralde ilaç kullanıyosundr ,troid hastalarının özellikle spora daha çok ağırlık vermeleri gerektiğini biliyorsundur heralde metabolizmayı hızlandırmak için

Hoşbulduk canım
Evet ilaç kullanıyorum hergün sabah aç karnına
spor olarak yürüyüş bandım var ona çıkıyorum ama daha başlayamadım motivasyonumu kazanmaya çalışıyorum işte
Onun dışında biraz kg verdikten sonra pilates derim harika bir şey süper inceltiyor uzatıyor şekillendiriyor denedim daha önce çok faydalarını gördüm

15-20 dk. yürüyüşün ardından mümkünse 1 saate yakın pilates vücudu inanılmaz rahatlatıyor ve açıyor zindeleştiriyor zayıflatıyor inceltiyor kondisyonu artırıyor ne dersen var

Back
X