Selam güzellerrrrr
Pek çoğumuzun yaşadığı gibi benimde senelerce Kilo alıp vermelerim oldu. O konulara girmicem oldukça uzun.....
En son 3 sene öncesinde uzun süredir çıkmadığım tartıyla yüzleştim ve ilk defa 123 rakamını görüp şok oldum.
Bir azimle sağlıklı beslenmeye ve spora başladım süresini tam hatırlamıyorum bir müddet sonra 88 kiloya düştüm
Tabi çevremden olumlu tepkiler alıp şımardım
Yarın devam ederim diye diye 2 seneyi geçirdim. Aslında dar gelen kıyafetlerden tabiki Kilo aldığımın farkındaydım ama tartılmaya korkuyordum. Gerçekle yüzleştiğimdeyse 113.5 Kilo olmuştum. Bütün emeklerim çöpe gitmişti
Tekrar gücümü toparlamam çok zor oldu, yaşadığım bunalımları, psikolojik çöküntüleri ,kendimden nefret etmelerimi ve dahasını anlatmıyorum .Eminim kilolu herkes benzer duyguları yaşamıştır ve ancak yaşayan anlayabilir
Nihayetinde 1 Ocak 2015 te bantı tekrar başa sarıp bi hızla başladım. Burda okuduğum başarı Hikayeleri bana ışık oldu. Aynı zamanda diyetime başladıktan 1 hafta sonrasında cuma yarışmalarına katıldım. Yarışma ruhu benim dahada hırslanmama neden oldu. Burdan 9.takımdaki bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Evet kızlar çok şükürki şimdi 79 kiloyum.Bana 6 ay önce bu kiloya ineceksin deseler güler geçerdim.
Ama ben bile bu kadar sabırlı oluyor ve başarabiliyorsam
İnanın sizde yapabilirsiniz
Benim hikayem daha bitmedi. Allah izin verirse senelerdir görmediğim 65 rakamını tartıda görmek istiyorum.
Ne yazıkki son zamanlarda motivasyonum düştü gücümün tükendiğini hissediyorum. Tekrar kendime yeni bi başlangıç yapıp bu sayfayı açtımki heyecanım yenilensin
Aynı zamanda burda bana destek olacak arkadaşlarla eğlenerek zayıflayalım hedeflerimize ulaşalım
Bundan sonrası için neler yapabiliriz
Varmısınız benimle hedefe ulaşmaya ?????