• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

85.5 - 86 şeklinde oynuyor vucudum biraz inatcı zorlanıyoruz :KK51:

Daha benimki o kadar yakın değil ama seneye sanırım inşallah o zamana kadar ideal kiloma ulaşır, yakıştı mı yakışmadı mı gibi binbir türlü sorularla gelin olmam, çok teşekkürler :KK19:
Sen şimdiden önlemini al tatlım
Kışa kadar verirsin sonrada sabit tutmaya çalışırsınki vücudun o kiloya alışsın

Maşallah darısı başımıza :)
Dayanamadım bende katılmak istiyorum, uzun zamandır diyet bölümünü takip ediyorum ama cesaret bulup bir üye olamamıştım. Bugün dönüm noktası olsun, hem ilk mesajım hem cesaretimin başlangıcı olup şu üzerime yapışan kilolardan kurtulmaya başlayacağım bir gün. :KK3:
kısaca kendimi tanıtmak gerekirse: malesef 100 kilo ile aranıza katılıyorum. hem troid hem insülin direncim var ikisi olunca da kilo vermek zor, kilo almak ise mutfak yanından geçerken alırmışcasına kolay oluyor :KK61:ilaçlarıma ara vermiştim ancak tekrardan başladım(ne kadar ramazan nedeniyle saatlerini farklı uygulasamda), düzenli yürüyüş yapmaya başladım iftar sonrası 1 saat hızlı tempo olmasa da aralıksız yürümeye çalışıyorum. Üzerine düşük karbonhidrat kullanmaya dikkat etmeye başladım (doktorum metabolizma ve insülin direnci için bu diyeti tavsiye etti)... İnşallah sizinle tüm hastalıkları, bahaneleri, iştahımı bir kutuya kilitleyip arkada bırakır hepbirlikte yeni bir hayata adım atarız. Hoppa

Hoşgeldiiinn !.. :KK200::KK19:

ne yedigini paylasirmisin
benim 10 kg vermem lazim belki çok deil ama gobegim var ( 4 aylik bi oglum var, 3. çocugum )
emziriyorum karatay yaptim suutm azaldi çcougum bi hafta agladi:KK43:
ama ince cik kadinlari gorunce kiskaniyorum,42 beden kiyfateler gpzume bol geliyor giyyorum tam oluyor :KK43:*
ssutumu etkilemezse bende varim sizinle
yuruyusu simdilik yapamam havalar àçok asiri sicak
Cnm senin yapman gereken yağlı tatlı hamurişlerinden uzak kalmak
Sebze et salata Yoğurt arada meyve doyuncaya kadar yemek
En önemlisi bolca su eğer suyu yeterli içmezsen sütün olmasını bekleme
Zaten emzirdiğim için daha avantajlısın

ne yedigini paylasirmisin
benim 10 kg vermem lazim belki çok deil ama gobegim var ( 4 aylik bi oglum var, 3. çocugum )
emziriyorum karatay yaptim suutm azaldi çcougum bi hafta agladi:KK43:
ama ince cik kadinlari gorunce kiskaniyorum,42 beden kiyfateler gpzume bol geliyor giyyorum tam oluyor :KK43:*
ssutumu etkilemezse bende varim sizinle
yuruyusu simdilik yapamam havalar àçok asiri sicak

canım sen acele etme ben de küçük oğlum 5 aylıkken işe başladım duba gibiydim diyet yapayım dedim hemen sütüm azaldı kıyamadım kuzuma üstelik 30 kg dan fazla almıştım dayandım 2 yaşına kadar emzirerek verdim 2 yaşında memeden kesince diyet yaptım hepsi gitti kiloların ama sonra pis boğazlıktan aldım o ayrı hiç acele edip kendini yorma

Kızlar ben şöyle düşündüm sizler ne derseniz
Fikir alışverişi yapabiliriz

Bizim Kilo vermek için motivasyona ihtiyacımız var bunun içinde eğer birbirimize destek olacaksak buda burdaki paylaşımlara bağlı

Cumaya kadar daha bekleyelim başka arkadaşlarda gelecek olursa, cuma Kilo bildirimiyle beraber startı verelim
Akşamları toptan menü listemizi suyumuzu sporumuzu yazalım
Birbirimizin menülerine yorumlar yapalımki yanlışlarımızı bulalım

Her hafta cuma Kilo bildirimleriyle beraber listemizi yapar derecelendirme yaparız
uyar canım

Dayanamadım bende katılmak istiyorum, uzun zamandır diyet bölümünü takip ediyorum ama cesaret bulup bir üye olamamıştım. Bugün dönüm noktası olsun, hem ilk mesajım hem cesaretimin başlangıcı olup şu üzerime yapışan kilolardan kurtulmaya başlayacağım bir gün. :KK3:
kısaca kendimi tanıtmak gerekirse: malesef 100 kilo ile aranıza katılıyorum. hem troid hem insülin direncim var ikisi olunca da kilo vermek zor, kilo almak ise mutfak yanından geçerken alırmışcasına kolay oluyor :KK61:ilaçlarıma ara vermiştim ancak tekrardan başladım(ne kadar ramazan nedeniyle saatlerini farklı uygulasamda), düzenli yürüyüş yapmaya başladım iftar sonrası 1 saat hızlı tempo olmasa da aralıksız yürümeye çalışıyorum. Üzerine düşük karbonhidrat kullanmaya dikkat etmeye başladım (doktorum metabolizma ve insülin direnci için bu diyeti tavsiye etti)... İnşallah sizinle tüm hastalıkları, bahaneleri, iştahımı bir kutuya kilitleyip arkada bırakır hepbirlikte yeni bir hayata adım atarız. Hoppa

hayırlı olsun çok iyi yapmışsın burada motive tam

Hoşgeldin iyiki geldin tatlım
Biliyosun ben daha yüksek rakamlardan başladım o yüzden kaç Kilo olduğunu dert etme eğer sabredersen bi 4 ay so ra en fazla 80 kilosun
Doktorun tavsiye ettiği gibi beslenmeye çalış bakalım nasıl olacak
Ama baştan birdenbire çok azaltma

Karbonhidrat bana da hiç yaramıyor çabuk acıktırıyor ve kof kilo yapıyor ama iyi yanı kardiyo yapınca önce onlar enerjiye çevriliyor kh az almakta fayda var

Cnm senin yapman gereken yağlı tatlı hamurişlerinden uzak kalmak
Sebze et salata Yoğurt arada meyve doyuncaya kadar yemek
En önemlisi bolca su eğer suyu yeterli içmezsen sütün olmasını bekleme
Zaten emzirdiğim için daha avantajlısın
iste o ilk dedilerini yaptim sutum zaldi goguslerim söndü :(
emzirince kalori yalkiliyor da ben çok yedigim için kalorim yak yak bitmiyor iste :)))

tatli hamur isiylede çok aram yok,çikolota vs nadir tuketirim
geriye bi ekmekle makarna kaliyor beni zora sokan galiba

Karbonhidrat bana da hiç yaramıyor çabuk acıktırıyor ve kof kilo yapıyor ama iyi yanı kardiyo yapınca önce onlar enerjiye çevriliyor kh az almakta fayda var
Hep diyolarya cnm
Basit karbonhidrat yemeyin
Özellikle glisemik İndeksi yüksek besinler çabuk acıktırır
Mesela beyaz ekmek prinç patates makarna
Meyve şekerleri basit karbonhidrat
O yüzden bunlara alternatif daha doğru şeyleri yersek daha uzun süre tok kalırız ve insülin dengemiz düzelir

Hep diyolarya cnm
Basit karbonhidrat yemeyin
Özellikle glisemik İndeksi yüksek besinler çabuk acıktırır
Mesela beyaz ekmek prinç patates makarna
Meyve şekerleri basit karbonhidrat
O yüzden bunlara alternatif daha doğru şeyleri yersek daha uzun süre tok kalırız ve insülin dengemiz düzelir
bu tarif karatay iste
ben karatay yaptim 3 sene oncen iki çocukdan kalan govek gitti 10 kg verip 54 e dusmustum,çok yururdum karatay ne derse yaprdim, yemegin tuzuna bile bakmazdim yemek saatim dei diye
hakkiyla yapinca gerçekten ise yarar :)

iste o ilk dedilerini yaptim sutum zaldi goguslerim söndü :KK43:
emzirince kalori yalkiliyor da ben çok yedigim için kalorim yak yak bitmiyor iste :)))

tatli hamur isiylede çok aram yok,çikolota vs nadir tuketirim
geriye bi ekmekle makarna kaliyor beni zora sokan galiba
Tatlım doğru yiyeceklerden miktar kısıtlaması yapma doyuncaya kadar ye
Zaten cıss yersen onlar süt yapmaz sadece Kilo yapar
Ekmeğide her öğün 1 -2dil tam buğday yada çavdar yiyebilirsin

bu tarif karatay iste
ben karatay yaptim 3 sene oncen iki çocukdan kalan govek gitti 10 kg verip 54 e dusmustum,çok yururdum karatay ne derse yaprdim, yemegin tuzuna bile bakmazdim yemek saatim dei diye
hakkiyla yapinca gerçekten ise yarar :)
Ben kendi adıma ekmeksiz yapamam
Ama sadece kahvaltıda tercih ediyorum

85.5 - 86 şeklinde oynuyor vucudum biraz inatcı zorlanıyoruz :KK51:

Daha benimki o kadar yakın değil ama seneye sanırım inşallah o zamana kadar ideal kiloma ulaşır, yakıştı mı yakışmadı mı gibi binbir türlü sorularla gelin olmam, çok teşekkürler :KK19:

aynıyız canım bırbırımızdende destek alırız ayrıca : ) kılolarımız aynı

Kızlar ben şöyle düşündüm sizler ne derseniz
Fikir alışverişi yapabiliriz

Bizim Kilo vermek için motivasyona ihtiyacımız var bunun içinde eğer birbirimize destek olacaksak buda burdaki paylaşımlara bağlı

Cumaya kadar daha bekleyelim başka arkadaşlarda gelecek olursa, cuma Kilo bildirimiyle beraber startı verelim
Akşamları toptan menü listemizi suyumuzu sporumuzu yazalım
Birbirimizin menülerine yorumlar yapalımki yanlışlarımızı bulalım

Her hafta cuma Kilo bildirimleriyle beraber listemizi yapar derecelendirme yaparız

Sizlerin böyle azimli olması benide harekete geçirir tekrar inşallah
Düğün dernek konuşulduğuna göre yaşlarınız genç
Sizler daha kolay verebilirsiniz çünkü seneler geçtikçe meto yavaşlıyor

bencede cuma gunu bıldırım yapmak en mantıklısı ...

25 yasındayım canım =)

Tatlım doğru yiyeceklerden miktar kısıtlaması yapma doyuncaya kadar ye
Zaten cıss yersen onlar süt yapmaz sadece Kilo yapar
Ekmeğide her öğün 1 -2dil tam buğday yada çavdar yiyebilirsin

Ben kendi adıma ekmeksiz yapamam
Ama sadece kahvaltıda tercih ediyorum

Yürüyüş koşu eliptik gibi efor sarfettiren sporlara Cardio deniyor cnm
tesekkurler cevaplarin için
tamam o zman bende varim
sabahki kiloyumu bildiriyoruz nasil yapicaz

Hoşgeldin cnm
Hepimiz zayıflamak istiyoruz ama bunun içinde eyleme geçmemiz lazım
Sende kendini anlatsana biraz

20 yasındaym ben.. Tıpık bı boga burcuyum maalesef.. Hayatımda 90 kıloyu bıle gordum.. bebekken bıle tontondum hala oyleyım maalesef.. ortaokulda kılo vermeye basladım.. benım kılo ıcınde boguldugm donem lıse oldu maalesef.. lıseye servısle gıt gel ogle arasnda bır bazen ıkı tane durum.. kapıda ın eve gel cok yorgunum yat dınlen.. sonra bıde sınav stresının ıcınde kalakaldım. kaldıkca yedım.. ders calısırken sureklı atıstırmalıklar yedım.. maalesef 90 kıloyu gordum.. unıversıteye basladım.. 83 kıloya kadar dustum.. spora gıttım 78 kıloya dustum.. suanda da 78 kıloyum.. gecenlerde bıraz dıkkat ederken 76.3e dustum ama ramazan malum.. yıne aldım yıne aldım :KK17: 60-65 kılo olmak ıstıyorum en fazla.. gercekten bı avuntu degıl ama kımse 70ın ustunde gosterdıgmı tahmın bıle etmıyo.. sporu yuzmeyı cok sevıyorum.. etlerım cıddı manada sıkı ama ben gercekten 70ın altında gostrmek degıl o kılolarda olmak ıstıyorum umarım kendımı yeternce ıfade edebılmısmdır.. :KK54:

Hoşgeldin iyiki geldin tatlım
Biliyosun ben daha yüksek rakamlardan başladım o yüzden kaç Kilo olduğunu dert etme eğer sabredersen bi 4 ay so ra en fazla 80 kilosun. Doktorun tavsiye ettiği gibi beslenmeye çalış bakalım nasıl olacak
Ama baştan birdenbire çok azaltma
Hoşbuldumm :KK3:
İnşallah sizin azminizin yarısına sahip olurum :) ahh ahh ne güzel diyorsunuz, böyle söyledikçe inanıyorum hepimiz istediğimiz gibi olucaz :)
ekmek günde 1 dilim yiyorum aslında tamamen yasakladı ama alışkanlıklar, bir de baklagil ve pirince elimi sürmüyorum. Bulgur da yasak ama yiyeceksem ondan yiyorum 1 hafta olucak yarın alışmaya başladım ama sıcaklardan dondurmadan uzaklaşamıyorum bir türlü dediğiniz gibi yavaş yavaş ondan da vazgeçicem Hoppa
hayırlı olsun çok iyi yapmışsın burada motive tam
:) kesinlikle motiveler enerjiler çok güzel
Aynen dediğiniz gibi ayrıca insülin direncine sahipsen tamamiyle açlık krizine sokuyor yedikçe yediriyor. İllaki yediklerimde oluyor günlük şuan 40 gr. da gidip geliyorum 30a düşücek ama en yakın zamanda :kk77::D

tesekkurler cevaplarin için
tamam o zman bende varim
sabahki kiloyumu bildiriyoruz nasil yapicaz
Oruç olanlar perşembe iftardan önce tartılsın
Olmayan cuma sabah aç karna
Cuma günüde listemizi yaparız

Back