Eflorin kremle yüz tüyleri

blogs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
12
3
1
22
Eflorin diye bir krem varmış yüz bölgesindekiğ tuylenmeyi azaltiyormus bilgisi olan varmi?lazer sonrasi kalinlasti yayıldı yüzümdeki tüyler her şeyi arastiryombi sonucca varamaz.igneliye bir seans gittim deneme amaçlı başka çaresi yokmuş ßir yolu yokmu şu tuylerin gerçekten:(çok yoruldum artık

Eflorin diye bir krem varmış yüz bölgesindekiğ tuylenmeyi azaltiyormus bilgisi olan varmi?lazer sonrasi kalinlasti yayıldı yüzümdeki tüyler her şeyi arastiryombi sonucca varamaz.igneliye bir seans gittim deneme amaçlı başka çaresi yokmuş ßir yolu yokmu şu tuylerin gerçekten:(çok yoruldum artık
Doktora sormadan hareket etmeyin derim. Pcos mu var sizde bundan kaynaklı olabilir yüz tüylerinde artış olması.Bende lazere gittim inanılmaz çoğaldı bunu bir çözümü yok iğneli diyorlar ama o da kesin çözüm değil

Doktora sormadan hareket etmeyin derim. Pcos mu var sizde bundan kaynaklı olabilir yüz tüylerinde artış olması.Bende lazere gittim inanılmaz çoğaldı bunu bir çözümü yok iğneli diyorlar ama o da kesin çözüm değil
Pcos varmi bilmiyorum gözükmedim doktora. Ama tamamen lazerin berbat edişi kalinlastirmasi asla boyle degildim faul bokgeisndeki ince siyah tuykerden kurtulayim derken resmen tüy kıl satın aldım alez yuze uygulanmazmis bana alex uygulandi yanlis makina kurbaniyim yani halim harap tüm özgüvenim mahvoldu gerçekten

Pcos varmi bilmiyorum gözükmedim doktora. Ama tamamen lazerin berbat edişi kalinlastirmasi asla boyle degildim faul bokgeisndeki ince siyah tuykerden kurtulayim derken resmen tüy kıl satın aldım alez yuze uygulanmazmis bana alex uygulandi yanlis makina kurbaniyim yani halim harap tüm özgüvenim mahvoldu gerçekten
Benimde sadece faul bölgemde vardı çok kalında değildi tüyler lazere girdikten sonra yüzüm berbat oldu insanlarla yüz yüze konuşmak resmen eziyet oldu. Beyaz tenliyim ve yüzümü usturayla alıyorum on gün sonra çıkıyor hemen. Keşke lazer öncesi uyarılsaydık an azından yüzümüz bu kadar kötü olamzdı

Ben pcos hastasıyım tüylenmem vardı. Dermatoloğa gittim hormon tahlillerim normal çıktı. Doktor lazere gidebilirsin dedi. Yüz bölgem için düzenli gidiyorum yıllardır. Artmadı ama bitmedi de. En son ev tipi lazer aldım. Bence siz de bir dermatoloğa görünün.

O krem kullanıldığı süre boyunca kıl köklerini uyutuyor her gün sabah ve akşam kullanmak gerekiyor ama kullanmayı bıraktıktan sonra yine uzuyormuş ve Türkiye'de muadili olmadığı için çok pahalı bir ürün ama tüy azaltma etkisi var mı bilmiyorum
Ama düzenli ağda yaparsanız tüyler biraz inceliyor zaten

Back
X