• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

efkarlandım deyince ne dinlerseniz??????

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.141
26.878
798
Ben canım çok sıkıldığında Bülent Ersoy dinlerim sesine hayranım zaten beni de sanatı ilgilendirir hele şu şarkısı.....

bir dinleyeyim canım onu da hem bilmediğim şarkılar da varsa dinlemiş olurum gerçi yabancı çok nadir dinlerim

Moduma göre yabanci ya da yerli dinliyorum. Esmeray in unutama benim sarkisi da geldi aklima bak. Bunlar sakin sarkilar, su anda sakinim ondan aklima geliyor demek

Moduma göre yabanci ya da yerli dinliyorum. Esmeray in unutama benim sarkisi da geldi aklima bak. Bunlar sakin sarkilar, su anda sakinim ondan aklima geliyor demek
:) ben bayağı gerginim bu sıralar canım iki gündür bülent ersoy dinliyorum bu şarkıyı başa sarıp sarıp ders çalışıyorum kpss biraz kaynanam ve kaynatamın morallerimi bozması nedeniyle modum düştü bir aydır aksadı derslerim ve üzülüyorum çok kafamı dağıtmam sonra da toplamam lazım :(

bugün hep bunu dinledimmmmmmmmmm

arabeskin en kralını dinlerim kişi farketmez ,eğer çıkılmaz bir durumdaysam neşet ertaş

Back
X