Kesinlikle ben de öyleydim. İlk bir ay yemek yiyememiştim sonra iştahım açıldı dedim iyiye gidiyorum herhalde. Yanında nervium da kullanıyordum. Doz yükselttiğim gece acile gittiğimi biliyorum. Benim doktorum 220 mgma kadar çıkmıştı. İnanılmaz kas ağrıları yaşıyordum. Karın atması dediğiniz benim karnımın yanında atma olmuştu hatta çok korkmuştum damar gibi bi atmaydı. İnternette aort damarı falan yazıyordu koşarak acile gittim ama bi sıkıntı olmadığını söylediler. Sonra geçti o atma. Sonra 150 de kaldık dengede gidiyor gibiydi ama bana iyi gelen efexor değil nerviumdu aslında. Bu sırada bazı semptomlar için yine gittim mesela bi gün ciddi başım dönmüştü. Enseden başlayarak derim çekiliyor karıncalanıyor gibi başıma doğru bi gerilme hissediyordum. Her yeni belirtide gidiyordum.
Benim asıl sıkıntılarım yaza doğru başlamıştı. Elim ayağım titriyordu sürekli içimde bitmeyen bi korku vardı. Sabahları uyanır uyanmaz daha önce bahsettiğim semptomları yaşıyordum.
Bunların dışında kafam titriyordu, başımı presliyorlarmış gibi bi his vardı, efexoru yarım saat geciktireyim fenalaşıyordum. Nerviumla idare etmeye normal olmaya çalıştım hep. Diderale rağmen kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu. Hep bi korku kötü bi şeyler olacak hissi. Annem 1 haftalığına tatile gitmişti evde yalnız kalınca 1 hafta cehenneme dönmüştü benim için.
Bir de efexora başladığımda biraz yol gideyim terliyordum, yanında dideral kullanmama rağmen tansiyonum 14 10 çıkıyordu yani yüksekti. Mesela 112,5 mgma düştüğüm gece yine acile gitmiştim tansiyonumu 8 5 e düşürmüştü yoksunluğu. Böyle anlatmakla bitmeyecek bir sürü şey yaşadım daha atladıklarım da vardır.
Aç kalamıyorum mesela aç kalınca elim ayağım titriyor yine.