Reglin son günü korunmadım

agridagi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
2
0
1
25
Reglin son günü korunmasız ilişkiye girdim . Ertesi gün kanamam vardı . 2 gün daha uzun sürdü açık pembe şeklinde . 6 gün oldu ve bugün baş dönmesi yaşıyorum anlık değil sürekli dönüyor. Mide bulantısı ya da başka hiçbir belirti yok sadece baş dönmesi yardımcı olun . Böyle birşey mümkün olabilir mi

Durumunuzu Bilemiyorum ama şunu bliyorum reglin bitişinde bile yumurtlayanlar var yani ihtimal var

Reglin son günü korunmasız ilişkiye girdim . Ertesi gün kanamam vardı . 2 gün daha uzun sürdü açık pembe şeklinde . 6 gün oldu ve bugün baş dönmesi yaşıyorum anlık değil sürekli dönüyor. Mide bulantısı ya da başka hiçbir belirti yok sadece baş dönmesi yardımcı olun . Böyle birşey mümkün olabilir mi
Kişiden kişiye değişebilir elbette benim regl günü değil ama regl bitiminde yumurtlamam oluyo ve sadece regl bitiminde gebe kalabiliyorum elbette ihtimal olabilir ama bu kadar kısa sürede belirti olur mu onunla ilgili bilgim yok açıkcası

Altı günde belirti olmaz gebelikte belli olmaz, test yapmak için beklemek gerekir şimdi sonuç vermez, ayrıca tabii ki yumurtlama olursa gebelik olur.

Çok mümkün değil gibi.Psikolojik bu hamile olsan bile belirtiler böyle başlamıyor inan bana

Çok düsük bir ihtimal ama yine de olmaz diye birşey yok. O belirtiler sizin endisenizden kaynakli

Back
X