• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler efemmm

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

zuzumm81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
46
0
86
43
Adana
merhaba arkadaşlar bende 31 hafta 4 günlük ve 1 kilo olan bebeğimi dünyaya getirdim.erken doğurdum için kendimi çok suçlamıştım ama yanıldığım farkına vardım.şimdi oğlum 1 yaşında iyiki doğurmuşum diyorumm.bizim erken doğumun yanı sıra bir sürü hastalıklarımız var.reflü,guatr,sol böbreği yok,sağ böbreğine idrar geri kaçış yapıyor,inmemiş testis,hipospadias denilen bir hastalık varda var yani kızlar.ama yine çok şükür allah onu bana bağışladı.kızlar oğlum bir haftasonra ameliyat olcak dualarınızı bekliyorum:çok üzgünüm:

canım allah minik efeye acil şifalar versin.bu kadar soruna rağmen hala şükrediyor olmandan dolayı seni tebrik ediyorum.dualarım efe için :teselli:

allahg acil şifalar versin evladınızı size ve ailelerinize bağışlasın..

İnşallah ameliyatınız güzel geçer ve sıkıntılarınız biraz da olsa hafifler.
Acil şifalar diliyorum.

canım inşAllah en yakın zamanda sağlığına kavuşur yavrun..
Rabbim acil şifalar versin efemize..
Allah yardımcınız olsun..

Allah şifalar versin,sana da büyütürken sabır ve kolaylıklar diliyorum.Kocaman delikanlı olup askere gittiğini de görürsün inşallah.

Acil şifalar diliyorum.. Allah o meleğini hemen iyileştirir inşallah.. Çok çok çok geçmiş olsun.

Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun...ama erken doğum için niye kendini suçladınki.eğer doktor kontrollerini ihmal ettiysen bilemem tabi de.

hayır canım doktor kontrollerimi asla ihmal etmedim tam aksine her ay düzenli gittim aslında doktor hatası

allah şifalar versin cnm
Allah onu sana bağışlamış
inşallah bu sıkıntıları da atlatacaksınız...
iyi haberlerini bekliyoruz...

rabbim sana onu bagışlasın acilşifalar versin dileirm ki rabbimden damat oldugu okuyup buyuk adam oldugu günleirde gör inşaallah aminnnnnnnnnnnnnnnn

benim oğlumun adı da efe içim bi acayip oldu Valla:çok üzgünüm:Allah yardımcın olsun

Back