• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Eeose kaş ve kirpik bakımı serumu kullanan var mı ?

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
6 hafta düzenli kullandım. Kirpikleri çok kısa biri olarak hiç fena sonuç almadım. Özellikle kaliteli bir rimelle makyaj yaptığımda baya uzundular

ben sabahları pek kullanamadım. üzerine rimel sürünce baya kötü yaptı rimeli. sizde de öyle oldu mu?

Kasima ve kirpigime her aksam yatmadan ve aksatmadan kullandim.kasta bosluk doldurmuyor hatta ben doldurmasada boslugun yanindaki kaslari uzatir goruntu duzelir dedim ama maalesef bi ise yaramadi.Burada bazi kullanicilar koyultuyor demis oda olmadi.kirpikte ust kirpigi uzatiyor ama mucize degil herhangi bir yagli krem veya zaytinyagiylada ayni sonucu alirsiniz.Ben isaret parmagima yagli bepanthene krem yedirip rimel surer gibi surdugumde dahada uzamisti hatta.Bosuna paranizdan olmayin kullanilan herhangi bir yag veya yagli kremden daha fazla sonuc verdirmiyor.Dokulme sorunum yoktu kirpikte onun icin durdurdu veya durdurmadi diyemiyorum.uzun sure gidiyor ben suan bitsin diye bakim amacli devam ediyorum (2 li paket almistim) ilerde bi mucize yaratirsa yazarim:))

Ben Aralık 2015 te eczaneden aldım.orijinal olup olmadığını araştırdım ve orijinal çıktı. Kullanma kılavuzuna tam olarak uydum 6 hafta kullandım sadece iki gun aksattım. Gözümde hiç makyaj veya başka bir kimyasal olmadan kullandım ama ne yazık ki değil %80 %30 bile uzamadi. Çok uzgunum. Almadan önce çok araştırma yaptım ama hiçbir olumsuz yorum okumadım böyle yorumlarla karşılaşsam almazdım. Naçizane düşüncelerim bunlardır. Güzel haber vermeyi çok isterdim..

Back