Merhaba
Neden bilmiyorum ama son 4-5 aydır kaşlarımda dökülmeler meydana gelmişti. Kirpiklerim deseniz zaten oldum olası gür değillerdi. Bu nedenle eeose kaş ve kirpik serumunu (indirimli ve ikili paket kampanyasını da görünce) denemek istedim. 20 günlük düzenli kullanımının sonucunda kaşlarımdaki gelişme yüz güldürücü oldu. Dökülen yerlerde kaşlarımın yeniden çıktığını fark ettim ama kirpiklerim için ne yazık ki henüz gözle görülecek bir gelişme söz konusu değil. Elbette vazgeçmiş değilim...her gece düzenli kullanmaya devam edip sonucu görmek istiyorum. Sonuçta ikili paket satın aldım ve kaşlarımdaki gelişme bana sebat et diyor. Yani aslında Türkan Şoray kirpiklerine kavuşamayacağımı biliyorum ama yine de (inşallah) güzel sonuçlar alırım diye umut ediyorum.
Sonuçları yine buradan paylaşmaya devam edeceğim çünkü para kolay kazanılmıyor ve eğer bir ürün iddiasını ispatlayamıyor ise ifşa etmek ancak tüketiciyi korumak anlamına gelir. Almak isteyip de yorumlara bakarak son anda almaktan vazgeçtiğim ya da satın aldığım o kadar çok ürün oldu ki, o yorumlar sayesinde aldatılmış durumuna düşmekten kurtulmuş oldum.
Neyse, lafı daha fazla uzatmayayım.
Bir sonraki gözlemimin sonucunda görüşmek üzere
Tekrar Merhaba
Buraya yazdıktan sonraki 20 gün boyunca da düzenli bir biçimde (yani toplamda 40 gün boyunca) ürünü hem kaşlarıma hem de kirpiklerime tarif edildiği şekilde sürdüm. Kaşlarımdaki gelişmenin yine yüz güldürücü olduğunu söyleyebilirim. Kirpiklerimde de bir gelişme söz konusu ama ürünün gürleştirmekten ziyade kirpiklerimi uzattığını söylemek daha doğru olur. Öyle ki; gözün bütününde eşit uzunlukta oldu kirpiklerim. Demek istediğim; göz pınarına doğru kirpikler daha kısa olup göz kuyruğuna doğru daha uzun olur ya, işte bu fark eşitlendi ki rimel sürdüğümde hiç hoşuma gitmedi. Artık sadece göz kuyruğuna yakın olan kısımdaki kirpiklere sürmeyi deneyeceğim. Ayrıca eşitliği bozmak ve eski estetik görünümüne dönebilmesi için sanırım kirpiklerimin göz pınarına yakın kısmındakileri de makasla kesmem gerekecek. Tamam mucize beklemediğimi söylemiştim ama böyle bir sonuç da beklemiyordum açıkçası...bunu yazdım çünkü en azından kullanmayı düşünenler için belki bir uyarı olur....
Aslında ürünü satın alalı 54 gün oluyor ama bu son 14 gündür tembellik edip kullanmadım. Bu akşam yeniden başlamayı planlıyorum. Daha evvel de yazdığım gibi madem satın aldım son damlasına kadar kullanacağım elbet...Ürün bittiği zaman da son yorumumu ekleyip bu konuda yardımcı olmaya çalışacağım.
Sağlıcakla Kalın
arkadaşlar bu ürünü kullananlar varsa yorumlarınızı alabilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?