Göz Makyajı Eeose kaş ve kirpik bakımı serumu kullanan var mı ?

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

mel235

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
125
6
46
arkadaşlar bu ürünü kullananlar varsa yorumlarınızı alabilirmiyim?

Ben kullandım hatta 6 haftam bitti bile ipek kirpik sonrası %80 giden kirpiklerime kavuştum.muhteşem bi ürün. Kesinlikle dene derim.

Benim kaşlarım küstü yıllardır çıkmıyor.
Başka arkadaşlarda vardır inşallah daha fazla yoruma ihtiyacım var.sizede teşekkür ederim.

Araştırdığım kadarıyla yorumlarda Kaş'tan çok kirpikye başarılı olduğuna değinilmiş ama denemekten neçıkar.inşallah istediğin gibi olur.

Konu içeriği nedeniyle "Kaş, Kirpik Yapısı ve Şekillendirme" başlığına taşındı.

Merhaba

Neden bilmiyorum ama son 4-5 aydır kaşlarımda dökülmeler meydana gelmişti. Kirpiklerim deseniz zaten oldum olası gür değillerdi. Bu nedenle eeose kaş ve kirpik serumunu (indirimli ve ikili paket kampanyasını da görünce) denemek istedim. 20 günlük düzenli kullanımının sonucunda kaşlarımdaki gelişme yüz güldürücü oldu. Dökülen yerlerde kaşlarımın yeniden çıktığını fark ettim ama kirpiklerim için ne yazık ki henüz gözle görülecek bir gelişme söz konusu değil. Elbette vazgeçmiş değilim...her gece düzenli kullanmaya devam edip sonucu görmek istiyorum. Sonuçta ikili paket satın aldım ve kaşlarımdaki gelişme bana sebat et diyor. Yani aslında Türkan Şoray kirpiklerine kavuşamayacağımı biliyorum ama yine de (inşallah) güzel sonuçlar alırım diye umut ediyorum.

Sonuçları yine buradan paylaşmaya devam edeceğim çünkü para kolay kazanılmıyor ve eğer bir ürün iddiasını ispatlayamıyor ise ifşa etmek ancak tüketiciyi korumak anlamına gelir. Almak isteyip de yorumlara bakarak son anda almaktan vazgeçtiğim ya da satın aldığım o kadar çok ürün oldu ki, o yorumlar sayesinde aldatılmış durumuna düşmekten kurtulmuş oldum.

Neyse, lafı daha fazla uzatmayayım.

Bir sonraki gözlemimin sonucunda görüşmek üzere

Son düzenleme:
Valla ben gündüz bu serumu gece yağları kullanıyorum.küsen kaslarimin bi kısmında minik minik çıkmış.on beş gün falan oldu

zehradurak.said:21-03-2013.21:56

Ben kullandım hatta 6 haftam bitti bile ipek kirpik sonrası %80 giden kirpiklerime kavuştum.muhteşem bi ürün. Kesinlikle dene derim.

Bende aynı durumdayım bide o ipek kirpikleri yoldum ben yanında kendi kirpiklerim de gitti.senin bu serumla eski haline geldi mi ve ne kadar süre aldı

Gerçi benim eose ile beş haftaya yaklaştım.memnunum sonuçtan ama olsun öğrenmekte fayda var.ne kadar sürede sonuç verdi nashı

Tekrar Merhaba

Buraya yazdıktan sonraki 20 gün boyunca da düzenli bir biçimde (yani toplamda 40 gün boyunca) ürünü hem kaşlarıma hem de kirpiklerime tarif edildiği şekilde sürdüm. Kaşlarımdaki gelişmenin yine yüz güldürücü olduğunu söyleyebilirim. Kirpiklerimde de bir gelişme söz konusu ama ürünün gürleştirmekten ziyade kirpiklerimi uzattığını söylemek daha doğru olur. Öyle ki; gözün bütününde eşit uzunlukta oldu kirpiklerim. Demek istediğim; göz pınarına doğru kirpikler daha kısa olup göz kuyruğuna doğru daha uzun olur ya, işte bu fark eşitlendi ki rimel sürdüğümde hiç hoşuma gitmedi. Artık sadece göz kuyruğuna yakın olan kısımdaki kirpiklere sürmeyi deneyeceğim. Ayrıca eşitliği bozmak ve eski estetik görünümüne dönebilmesi için sanırım kirpiklerimin göz pınarına yakın kısmındakileri de makasla kesmem gerekecek. Tamam mucize beklemediğimi söylemiştim ama böyle bir sonuç da beklemiyordum açıkçası...bunu yazdım çünkü en azından kullanmayı düşünenler için belki bir uyarı olur....

Aslında ürünü satın alalı 54 gün oluyor ama bu son 14 gündür tembellik edip kullanmadım. Bu akşam yeniden başlamayı planlıyorum. Daha evvel de yazdığım gibi madem satın aldım son damlasına kadar kullanacağım elbet...Ürün bittiği zaman da son yorumumu ekleyip bu konuda yardımcı olmaya çalışacağım.

Sağlıcakla Kalın

Konuyu takip edenlere yeniden merhaba,

Serum bittikten sonra da son yorumumu yazacağımı söylemiştim. Sözü çok fazla uzatmadan söylemek gerekirse, malesef Eeose kaş ve kirpik serumu beklentimi tam olarak karşılamadı. Halihazırda kaşlarda gösterdiği etkiyi gözardı edemem ama kirpiklerdeki etkisi ile ilgili, (beklentim Türkan Sultan kirpiklerine kavuşacağım gibi) büyük bir beklenti olmamasına rağmen yine de hayal kırıklığı oldu...Keşke kaş ve kirpik serumu demek yerine sadece kaş serumu olarak isimlendirilerek satışa sunulsaymış.

Yorumum tarafsız olarak bu şekilde...umarım faydalı olabilmişimdir.

Sağlıcakla kalın...

Eeose serumuyla alakalı sikayetvar.com sitesinde pek iyi şeyler yazmıyor ama yine de internetten sipariş verdim. Denemekten zarar gelmez herhalde. Sonuçları paylaşacağım

Arkadaşlar uzun uzun yazılanları okuduktan sonra,Eossee serumu aldım.1gün atlattım sadece ve 15gündür kullanıyorum.Bilgilnedirsin diye yazıyorum.Performans iyi...Uzamaya başladı ve sanırım hacim kazandı.Kalınlaşmasından çok emin değilim fakat kesinlikle uzadı:))..Daha sonraki deneyimlerimi yazacağım..

kızlar kuşşanırken çok güzel ama kullanmayı bırakınca çok dökülüyomuş kaşlar kirpikler ben öyle duydum kullananlar ?
bu arada bende 4 aydır kaşlarımı almıyorum hiç dokunmuyorum daha hala kendilerine gelmeye çalışıyolar..
çünkü herkez kaş almayı bilmiyo yalan yanlış alıyolar bi tane kaş çekip bozuyolar sonra hoop düzelsin diye komple bi sıra daha alıyolar kaş inceliyo küsüyo.. malım herkezin derdi kaş oldu artık bilinçsiz kuaförler mafettiler hepimizin kaşlarını.. ve bundan sonrada hafif düzenlemenin dışında kaşlarımı almayı düşünmüyorum..

6 hafta düzenli kullandım. Kirpikleri çok kısa biri olarak hiç fena sonuç almadım. Özellikle kaliteli bir rimelle makyaj yaptığımda baya uzundular

arkadaşlar bu ürünü kullananlar varsa yorumlarınızı alabilirmiyim?

ben kullandım sayılır. 2 li paketten almıştım. duruyorlar hala. 1 i hiç açılmamış halde..

benim pek ihtiyacım yok işte ama önlem amaçlı kullanmak istemiştim. ama etkili olmadığına kanaat getirdim. nasıl bilmiyorum ama :)
benim gibi kullanacağınıza emin değilseniz almayın bence.
ama kaş doldurmak için vs. kalıcı makyajdır ektirmedir bilmem nedir düşüneceğinize çok daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…