Kız İsteme eee nasıl olacak şimdii?? yardımcı olurmusunuz bayanlarrr??

basrolbenim

gelecek bir gün gelecek...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
423
132
123
Merhaba kızlar, ya kafam karıştı nasıl olacak anlamaadım bunu, öncelikle evlenmek istediğimi babya söledim çok şükür, tmm gelsinler dedi geldiler geçtiğimiz pazar, ee iadei ziyaret denildi tmm onada bugün gittik çok şükür arayı fazla uzatmadan biz kendimce bu pazarda isteme söz bi arada olsun istiyoruz ama bu akşam hiç bişey konuşulmadı ki! babam az oturdu kalktık öle birden onlarda açmadı konuyu öle kaldı nasıl oalcak şimdi onun babası mı babamı arayacak söleyecek gelmek istiyoruz diye hadi dedi sözüde ardan çıkarırız falan mı dicek ay nasıl olacak ya

canım bizde erkek tarafı aradı ne zaman müsaitsiniz diye
öyle olur heralde sizde de bilemedim ki
herkeste değişiyor:)

:) sağol canım evet farklı herkesin. Dün akşam ailesiyle konuşmuşlar babası biz onlardan haber bekliyeceğiz demiş bende babamlarla konuştum bu gün tmm pazar günü gelsinler dedi herkes gelecek tanıdıklarda istenecek diğer hani istenir nasıl olur mevzusunuda babam sonra biz konuşuruz yada herkes varkende konuşulur herşey olması gereken gibi olur zaten dedi bakalım hele bi ogün gelsinde hayırlısıyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…