• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme eee nasıl olacak şimdii?? yardımcı olurmusunuz bayanlarrr??

basrolbenim

gelecek bir gün gelecek...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
423
132
123
Merhaba kızlar, ya kafam karıştı nasıl olacak anlamaadım bunu, öncelikle evlenmek istediğimi babya söledim çok şükür, tmm gelsinler dedi geldiler geçtiğimiz pazar, ee iadei ziyaret denildi tmm onada bugün gittik çok şükür arayı fazla uzatmadan biz kendimce bu pazarda isteme söz bi arada olsun istiyoruz ama bu akşam hiç bişey konuşulmadı ki! babam az oturdu kalktık öle birden onlarda açmadı konuyu öle kaldı nasıl oalcak şimdi onun babası mı babamı arayacak söleyecek gelmek istiyoruz diye hadi dedi sözüde ardan çıkarırız falan mı dicek ay nasıl olacak ya

ilk başta istemeye mi yoksa önden bir tanışmaya mı geldiler yani istemeye geldilerse iadei ziyaret istemeleri garip olmuş. önce aileler tanışsın diye git gel yapıldıysa şimdi onlar kendi aralarında istişare yapıyorlardır yakında haber verirler istemeye geleceğiz diye eğer çok kafana takılıyorsa erkek arkadaşına sor yani nezaman beni isteyeceksşniz diye doğrudan sorma da gelişmeler nedir ne düşünüyorsunuz vs. diye sorabilirsin. ilk adım onlardan gelecek kız evinin kendini ağırdan satmasında fayda var.

bir de şey soracağım iki aile arasındaki muhabbet nasıldı yani çok mu resmiydiler yoksa güzel bir ortam oluştu muhabbetler iyi miydi?

ilk başta istemeye mi yoksa önden bir tanışmaya mı geldiler yani istemeye geldilerse iadei ziyaret istemeleri garip olmuş. önce aileler tanışsın diye git gel yapıldıysa şimdi onlar kendi aralarında istişare yapıyorlardır yakında haber verirler istemeye geleceğiz diye eğer çok kafana takılıyorsa erkek arkadaşına sor yani nezaman beni isteyeceksşniz diye doğrudan sorma da gelişmeler nedir ne düşünüyorsunuz vs. diye sorabilirsin. ilk adım onlardan gelecek kız evinin kendini ağırdan satmasında fayda var.

bir de şey soracağım iki aile arasındaki muhabbet nasıldı yani çok mu resmiydiler yoksa güzel bir ortam oluştu muhabbetler iyi miydi?

evet ilk aileler tanışsın diye ilk onlar geldi dünde biz gittik. Dün erkek arkadaşımda babsına sormuş nasıl olacak şimdi diye babasıda haber beklicez demiş istiyolarsa onlar bize gün verecekler demiş bende bugün babamla konuştum bu pazar gelsinler dedi :) şimdi istemeye gelecekler söz yapmıcaz 3 hafta sonrada nişan söz bir olur inş.

e çok güzel ozaman... Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah canım gelişmeleri yazarsın:34:

canim sanirm onlar arar konusursunuz..

bizde tarih filan belliydi öncesinden nisamlimla biz kararlastiridk nasil olacagini gelme -gitme ve nisan tarihini

biz farkli yerlerdeydik ve izin sorunu vardi..

mesela onlar bize tanismaya geldiler,sonra biz onlara gittik ama o ara nisan alisverisede oldu 3 gün sonrada nisan oldu..

sen mesela babanla tarih hakknda konussan ya da annene söylesen ne düsünüyorlar..

nisanlinla bir ortak karar verin.. Allah yardimcin olsun insallah hersey güzel olur

Sağolun kızlar Allah razı olsun imş herşey güzel olur :)

Bugün gittik yüzüklerimizi aldık :) yarını da atlattı mı tmmdır inş. sonra artık nişan tarihini belli ederiz hazırlıklar falan anca ..

yalnız bi tek konu var canımızı sıkan iki tarafın ailelerde siz yaptınız siz ettiniz bize üzerimize düşen neyse onu yapmak düşer diyolar başka bişey demiyolar, iyi de olsa kötüda siz yaptınız bu laf a sinir olmaya başladık ikimizde kendileri yapıp kötü olmasımı daha iyidi acaba :(((

Merhaba kızlar, ya kafam karıştı nasıl olacak anlamaadım bunu, öncelikle evlenmek istediğimi babya söledim çok şükür, tmm gelsinler dedi geldiler geçtiğimiz pazar, ee iadei ziyaret denildi tmm onada bugün gittik çok şükür arayı fazla uzatmadan biz kendimce bu pazarda isteme söz bi arada olsun istiyoruz ama bu akşam hiç bişey konuşulmadı ki! babam az oturdu kalktık öle birden onlarda açmadı konuyu öle kaldı nasıl oalcak şimdi onun babası mı babamı arayacak söleyecek gelmek istiyoruz diye hadi dedi sözüde ardan çıkarırız falan mı dicek ay nasıl olacak ya

Ilk tanısıkıyo demı kızlar
Sonra ıstemeye gelınıyor soz kesılıyor
En son. Nısan dugun oluyor :) dorumu :54:

Back