- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
-
- Konu Sahibi Bugday Paresi
Ne bilim bişeyleri zorla satmak isteyen mi kaziklamak için uğraşanlar mı bana hep öle denk geldi belki sizin için daha farklı bi gezinti olur dikkatli olmakta fayda var dışardan geldiğini anladiklarinda 180 derece dönüyorlarNasil acaip insanlar? Biraz acabilir misiniz?
Uyari icin tesekkurler :) caktirmamaya calisacagim :)Ne bilim bişeyleri zorla satmak isteyen mi kaziklamak için uğraşanlar mı bana hep öle denk geldi belki sizin için daha farklı bi gezinti olur dikkatli olmakta fayda var dışardan geldiğini anladiklarinda 180 derece dönüyorlar
Bazı Avmlerde kırkpınar ciğercisi diye bi yer var orada oluyor genelde bahsettiğiniz ciğerden.
Buyaka AvmIstanbul anadolu yakasinda var midir ki?
canım anadolu yakasını bilmiyorumda avrupa yakasında bakırköy meydanda ciğerci ricco var aynısı aydın kadar olamaaz tabiki amaIstanbul anadolu yakasinda var midir ki?
Cook tesekkur ederim :) Trakya insanini severim. Onerileriniz cok isime yarayacak. Olur da kaybolursak size danisirim :)Acilin ben edirneliyim
Oncelikle memleketimi secmissin cok dogru bir tercih edirne, tam bir ogrenci sehri modern aydin ve serbest yasam sekli ile unludur. O yuzden otellerin sikinti cikaracagini sanmiyorum evlilik cuzdani konusunda. Efe otel saray otel anil otel antik otel uygun oteller arasinda.
Margi otel ve rys otel ogrenci butcesine uygun olmayabilir. Tuzludur oranin fiyatlari.
Karaagaca gidin bolca ask tazeleyin meric nehri kiyisinda sevdiceginle dolas isterseniz selimiye camii ve beyazit kulliyesini ya da sukrupasa anitini da ziyaret edebilirsiniz. Her turlu soruda yardimci olabilirim, simdiden iyi gezmeler tadini cikarin memleketimin
Cok tesekkur ederim. Peki onerebileceginiz uygun otel var mi bildiginiz?genelde selimiye camiinde zorla bişeyler satmaya çalışanlar çoktur,çok zorladıklarında bende edirneliyim deyin :) selimiyenin altında bulunan arasta çarşısını,alipaşa çarşısını,karaağaç,beyazıt külliyesi(sağlık müzesi) olarak geçer mutlaka görmeye çalışın eski cami,üç şerefeli camii görülesi yerlerdir.Bence ciğer içinde hiç aydında sıra beklemeye gerek yok alipaşa orta kapıdan girin ve öz akgünler ciğercisi yada ciğerci niyazidede yiyebilirsiniz bir çok noktada bisiklet kiralamaya yerler var
bisiklet kiralayarak bi çok yeri gezebilirsiniz eyer minübüslerle gideriz derseniz tavsiyem minübüs kartı almanız az kullanımlıkları var iyi gezmeler
Sokak ortasında yiyişsen milletin anca bakıp banane be yaaağğ diyeceği ultra 'modern' ilimiz. Milletin Meriç kenarında ağaç çalı çırpı arasında 'aşk tazeleme' daha sonrası camilerini gezip iman tazelediği güzide ilimizdir. Güz ve kış aylarında ve hele ki yarı yıl tatilinde gidildiyse ölü şehre dönüşen ve 10 yılda bir bi gram ilerleyen görmeden ölürseniz gözünüz açık gideceğiniz memleket. İyi eğlenceler.