- 30 Temmuz 2015
- 548
- 375
-
- Konu Sahibi Bugday Paresi
Meric nehrine gidebilirsiniz, Kent ormanına, Selimiye camiine , çarşıda da gezersiniz bide ciğerci aydına gidip ciger yediniz mi tamamdır.Otel adı vermem ne kadar dogru bilmiyorum ama RYS hotel var oraya gidebilirsiniz. Büyük oteller evlilik cüzdanı istemezler. Kimliklerinizi vermeniz yeterli.
RYS biraz tuzlu bi yer öğrenci için ama temiz güzel otel. Daha uygunlar vardır arkadaşlarda söyler varsa.Nasil bir iyilik yaptiniz bilemezsiniz
Haril haril uygun otel ariyorum. Ogrenciyiz butcemiz sinirli. Uygun mu dediginiz yer acaba?
Onerileriniz icin tesekkurler :)
Tesekkur ederim :) keske size gonderebilecegim bir sey olsaydi. Hamileymissiniz deMerkezde bi cigerci var yaprak seklinde cigerleri citir citir. Unludur kime sorsaniz gosterir. Yemeden donerseniz iki elim yakanizda olsunKac sene oldu Istanbul'da bulamadim...
Nasil acaip insanlar? Biraz acabilir misiniz?Dikkat edin acaip insanlar var pek sevmedim orayı Selimiye camine gidebilirsiniz
Bir edirneli olarak yazayim; margi otel var. Orası guzeldir, Arslanli otel var orasi da guzeldir. Selimiye camii, Eski camii, üç serefeli gezilecek camiler. Beyazıt Külliyesi var. Çok guzeldir orayı gezebilirsiniz. Fatih Sultan Mehmetin okuduğu medreseyi görebilirsiniz. Sukrupasa anıtı var. Arkeoloji Müzesi var. Şimdilik aklima gelenler bunlar. Yiyecek kismini arkadaslar yazmislar zaten. Sarayici var bir de. Kirkpinarin yapıldığı yer ama su sirada orada bir sey yoktur.
Evet cigercinin ismi aydin orda mutlaka yemelisiniz cigeri edirnede gezilcek fazla yer yok araciniz varda tum edirneyi gezmek bir gunu alir karaagac guzel nehir kenarinda cafeler falan var
Tesekkur ederim :) keske size gonderebilecegim bir sey olsaydi. Hamileymissiniz de
Iste evim orada olduğu icin hic Edirne'de otelde kalmadim. Ne desem yalan olur hiç kalanda duymadim maalesef :-(Tesekkur ederim :) Bir de iki kisilik odada kalmamizi sorun ederler mi? Edirne'nin iyi bir kafasi oldugunu umuyorum ama yine de siz daha iyi bilirsiniz.
Iste evim orada olduğu icin hic Edirne'de otelde kalmadim. Ne desem yalan olur hiç kalanda duymadim maalesef :-(
Guzelce gezin egleninPeki :) tesekkur ederim
Ben kuluple gittim arac yoktu, yine de 1 gunde her yerini gezdimArka sokaklarda bile dolastim yani.
Sagolun dusunmeniz yeter. Yemis kadar oldum. Belki ruyama falan girer bu gece
En kotu bir hafta sonu kacip gidebilirsiniz :) Neyse simdilik unutun da caniniz cekmesin.
Bazı Avmlerde kırkpınar ciğercisi diye bi yer var orada oluyor genelde bahsettiğiniz ciğerden.Merkezde bi cigerci var yaprak seklinde cigerleri citir citir. Unludur kime sorsaniz gosterir. Yemeden donerseniz iki elim yakanizda olsunKac sene oldu Istanbul'da bulamadim...