Sizi de anlıyorum. Zaten kenarda bekliyodu, kaç senedir bizle alışverişe çıktığından son derece hassastır o konularda, naif adamdır.Kadin cok terbiyesizmis o ayri bir mevzu ancak kadin kabini civarinda erkek beklemez. Mesela arkadan fermuarli kiyafetlerde giyinirsiniz, fermuari kapamaya satis temsilcisi yardimci olur falan. Yani ben gecenlerde abiye denerken mecburen sirtim falan tamamen acik vaziyette cok ciktim kabinden. Ha bir erkek gorsem boyle terbiyesizlesmezdim ama rahatsiz olurdum. Siz de bundan sonra biraz dikkat edin diye soyluyorum. Oradaki gorevlilerin gorevi ayni zamanda da kiyafetin duzgun giyilmesine yardim etmek. Kapinin onunde bir erkek beklerken rahat edilemez oyle bir durumda. Babaniz kabin kisminin kenarinda bekler siz de cikar gosterirsiniz :)
yani evet sakin ce söyledim deyince bende şaşırdım zira ben olsaydım tek kelime edemzdim çoktan kadına saldırmıştım.Biri benim baba gerizekalı dese ben senin kadar sakin konuşamazdım kaldı ki babamın da konuşamayacağını düşünüyorım.
İyiymiş yani tebrikler.
Kabinlere iki kisinin girmesi cinsiyet gozetmeksizin yasaktir, haliyle zorlugundan ote mumkun degil dediginiz sey. Ama zaten sizin durumunuzda babaniz kabin onunde degilmis ki, kadin neden cildirmis bilemedim. Sanirim orta yas bunaliminda falanmis, bosverin gecin, terbiyesizin tekiymis zaten.Sizi de anlıyorum. Zaten kenarda bekliyodu, kaç senedir bizle alışverişe çıktığından son derece hassastır o konularda, naif adamdır.
Hani deneme kabinleri yazar, koridorun en başında arada 1 metre bi mesafe olur, sonra kabinler başlar. İşte o yazının altında bekliyodu kafası diger tarafa dönük, arada da bana bakıyo çıktım mı çıkmadım mı diye. Çıkınca da ben onun tarafına gidiyodum zaten.
Kaldı ki ben yardım isterken görevliyi kabine almayı tercih ediyorum. Yani atıyorum ben görevliden yardım isterken siz de kocanızdan isteyebilirsiniz o sırada, sizin de hakkınızı düşünmek lazım. Kapının arkasına çekilip kişiyi içeri çagırmak çok zor olmamalı diye düşünüyorum.
Biri benim baba gerizekalı dese ben senin kadar sakin konuşamazdım kaldı ki babamın da konuşamayacağını düşünüyorım.
İyiymiş yani tebrikler.
siz çok sakinmişiniz, sizli bizli konuşmaya devam edip derdinizi anlatabilmişiniz.
o sema benim babama gerizekalı diyecek hanımefendiliğimi unutup direkt cinnete bağlanırdım.
o kadar da uzun boylu değil, resmen sapık muamelesi yapmış. kendi kocası olaymış yine aynı edepsizliği yaparmıydı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?