• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eden bulur mu ? Ilahi adalet birgün yerini gelir mi?

kelebek0788

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
252
150
18
36
Merhaba,
diger konumda evlendikten bir ay sonra esimin baska kadindan baba olacagini ögrendimi yazmistim...
Konum maalesef yorumlara kapandi...
ama benim bu konuyla ilgili sormak istediklerim var... basiniza böyle bisey geldi mi ? aldatilma olayi vs...
benim yasadiklarimdan sonra icimde büyük bir" insallah ömür boyu mutsuz olursun, yasadiklarimi yasarsin " öfkesi uyandi...olayin uzerinden bir yil gecti, 7 aydir ayriyiz ama hala öfkem dinmedi... yasadiklarimdan sonra onun bidaha mutlulugu tatmasini asla istemiyorum, hata yasattiklarinin bedellini en agir sekilde ödemesini istiyorum...o da kadinda
hic basiniza geldi mi yada duydunuz mu, bir kadinin ahinin bu dünyada ciktigini ? yoksa eden gercekten yaptigi ile mi kaliyor ?

o konuya ben de inanmamıştım ama nefret sizi yer bitirir. sürekli beddua ederek kendinizi tüketmeyin.

Bunları düşünmek yerine hayatınıza yeniden başlamayı deneyin,düşünmenin sonu yok,kim kimin ahını alır,kim dünyada yada ahirette yaptığının cezasını çeker çekmez bunu kimse bilemez.olan olmuş biten bitmiş.

cok denedim hala deniyorum.. psikolojik destek de aldim 5 ay boyunca...kendimi ise verdim, nekadar kendimi oyalamaya calissam bazenleri bunu basarsamda, o yastiga basimi koydugumda bu öfke yeniden alevleniyor...sanirim hazmedemiyorum... belkide ilk iliskim ilk sevgilim oldugundandir...

Onlar ettiginin karsiligini buldugunda sen şuan yasayacagini dusundugun hazzi yasamayacaksin
Umrunda bile olmayacak
Biri gelip x in basina boyle boyle bi olay gelmis dediginde oyle bos bos bakacaksin.
bunu bende düsündüm... umarim hayatim okadar güzel olur okadar murlu olurum ki, onun ne yaptigi ona ne oldugu umrumda olmaz...

Merhaba,
diger konumda evlendikten bir ay sonra esimin baska kadindan baba olacagini ögrendimi yazmistim...
ama benim bu konuyla ilgili sormak istediklerim var... basiniza böyle bisey geldi mi ? aldatilma olayi vs...
benim yasadiklarimdan sonra icimde büyük bir" insallah ömür boyu mutsuz olursun, yasadiklarimi yasarsin " öfkesi uyandi...olayin uzerinden bir yil gecti, 7 aydir ayriyiz ama hala öfkem dinmedi... yasadiklarimdan sonra onun bidaha mutlulugu tatmasini asla istemiyorum, hata yasattiklarinin bedellini en agir sekilde ödemesini istiyorum...o da kadinda
hic basiniza geldi mi yada duydunuz mu, bir kadinin ahinin bu dünyada ciktigini ? yoksa eden gercekten yaptigi ile mi kaliyor ?
En son sayfada yönetici, konu sahibi isterse tekrar açarım yazmış özel mesajla actirabilirdiniz

Geçmişi unutmaya çalışın artık cezayı ilahi adalete bırakın herkes yaptığının bedelini elbette ödeyecektir hiç şüphesiz
Bundan sonra inşallah iyi insanlarla karşılaşırsınız hayata
1-0 yenik başladım sayın

Mümkün mü yapılanın yanına kâr kalması..
Eninde sonunda insanlar yaptıklarının cezasını da mükafatını da görecek emin olabilirsiniz..
Ama sakın beddua etmeyin.
beddua etmemek elde degil ki..yinede kendimi tutmaya calisiorum.....annemi bile aglarken gördügümde bunu bize yasatmaya hakkin yok uzgügün kadar üzül diyorum..

beddua etmemek elde degil ki..yinede kendimi tutmaya calisiorum.....annemi bile aglarken gördügümde bunu bize yasatmaya hakkin yok uzgügün kadar üzül diyorum..

Ohooo siz benim yaşadıklarımı bilseydiniz eğer..
Hiç beddua etmedim..
Biliyordum ki beni yaradan bunların hepsini görüyor biliyor..
Benim gücüm yetmezdi uğraşmaya..
Ben de O'na bıraktım.. Beddua etmedim..
Nasıl olsa benden sizden herkesten daha iyi biliyor herşeyi..

cok denedim hala deniyorum.. psikolojik destek de aldim 5 ay boyunca...kendimi ise verdim, nekadar kendimi oyalamaya calissam bazenleri bunu basarsamda, o yastiga basimi koydugumda bu öfke yeniden alevleniyor...sanirim hazmedemiyorum... belkide ilk iliskim ilk sevgilim oldugundandir...
Siz en çok kime zarar veriyorsunuz yatarken onu düşünün asıl.
1 yıl olmuş ve hala takılı kalmışsınız aynı yerde. İnsan öldü farzeder yine kendine bunu yapmaz.

Nitekim çok büyük ilk aşkınız ölmüş te olabilirdi. Böylesi unutup yeni bir sayfa açmak için daha kolay değil mi? Pisliğin tekiymiş, size hakketiğiniz değeri vermemiş. Kendi ederi kadar bir ilişki içinde...
Size de onun hayatına dair olasıklar üzerinden beklentiye girip, kendi hayatınızı kaçırmaktasınız.

Merhaba,

konunuza şüpheyle yaklaşıp sessizce okuyup yorum yapmamıştım..
ama evet eden bulur bu dünyada ancak bulduğunun yaptıklarından dolayı olduğunu anlayabilecek kapasitedeyse size yaptığı haksızlık dank eder yok değilse başına gelenin niye geldiğini bile anlamaz..

şimdi 1 çocuk annesi olarak yazıyorum.
çocuk büyütmek çok fazla emek ve sevgi istiyor.
ben çocuğun sallantılı ilişkileri yerle bir edeceğini düşünenlerdeniz.
çocukla evlilik kurulamaz, düzelmez..
insanlara bol sabır, sevgi, merhamet gerek. zaten bunlarda da bu özellikler olsa bir kadının canını acıtmazlar bu denli.
o yüzen siz Allah 'a havale edip bırakın. ben kesinlikle bir aile olamayacaklarını git gide batacaklarını düşünüyorum. ama inş o günahsız yavruyu çok etkilemez bu kişiliksizler.

Kesinlikle ilahi adalet bir gün tecelli eder
Allah ın sabrı ve adaleti büyüktür ama sen beddua etme ve onlara bir şey yapmaya çalışma o zaman Rabbim kulum kendi kendine hallediyo dermiş sen dua et
Allah ım benim gücüm yetmez sana bırakıyorum de ve bekle

Siz en çok kime zarar veriyorsunuz yatarken onu düşünün asıl.
1 yıl olmuş ve hala takılı kalmışsınız aynı yerde. İnsan öldü farzeder yine kendine bunu yapmaz.

Nitekim çok büyük ilk aşkınız ölmüş te olabilirdi. Böylesi unutup yeni bir sayfa açmak için daha kolay değil mi? Pisliğin tekiymiş, size hakketiğiniz değeri vermemiş. Kendi ederi kadar bir ilişki içinde...
Size de onun hayatına dair olasıklar üzerinden beklentiye girip, kendi hayatınızı kaçırmaktasınız.
yazdiklarinizda cok haklisiniz, cok güzel bir yorum...öldü dedim kendi icimde, ama buda pek ise yaramadi.... belki hala bosamadilar bunun etkiside olabilir, bilinc altinda hala evli oldugumu biliyorum, ve onun yasadigini, kadinin evine girip ciktigini....evet bende diyorum pislik layini bulmus,ama yinede gururuma dokaniyor....
birde kadin durmadan resimler yüklüyor bebegi ile, mutlu gülerek...
ayrildigimizdan bir ay sonra disarida benden 5 yas kücük görumcemi gördüm... konusmutuk...sonra bana dedi, aysel kusura bakma canim, cocugun etrafinda olunca insan herseyi unutup büyüleniyor....kendimi begenmis gibi olmasin ama bebek ayni benim bebekligim dedi...yengesine, en önemlisi, cani yanmis bir kadina, abisinin nisanliyken yaptigi cocugu övdü... bu insanca mi ?

böyle seyleri birtrüli aklimdan atamiyorum....

Back