Canım hakkında hayırlısı olsun. Ben de Hakan Çepniye oldum ameliyatımı ve çok şükür memnunumBursadan Konyaya gittim hiçbir sıkıntı yaşamadım
canım sen muayene için ayrı ameliyat için ayrımı görüstün hastanede kac gün kaldın ben hakan beyle mailden görüstüm kocaelinde oturdugumu muayene için fotograf üzerinden degerlendirme yaptıgında karar verirsem muayene ve ameliyet için gelebilecegimi söyledim cvp olarak önden ve yandan foto gön yazmıs.
birde sen ameliyat sonrası neyle döndün yakınında veya biryerde kaldınmı.ayrıca hastaneye fazla yatısta para ödüyormusun:26:
Canım benim muayenem ve ameliyatım aynı gün oldu. Ameliyat öncesi Hakan beyle birkaç kez telefonda görüşmüştük fakat ameliyat öncesi muayeneye gitme imkanım olmadı uzak olduğu için. Hastanede 1 gece kaldım. Kardeşimde bu ameliyatı oldu o kendini halsiz hissettiği için yola çıkmaya korkmuştu ve 2 gece kalmıştı fazladan da bir ücret ödememişti. Ameliyattan sonra otobüsle döndüm canım. Hastaneden çıkıp direk evime geldim başka hiçbiryerde kalmadım yani
İnşallah sende hakkında hayırlı olana karar verirsin canım
eddaby nasılsın canım ameliyatın etkileri geçmeye başladı mı? memnun musun döndün mü normal hayatına?
bugün 18. gün ve herşey yolunda sanırım :) öğrenciyim ben okulum başladı gidip geliyorum hiç bi sıkıntı yok.. şişlikler inmeye başladı ama görüntü nası hala emin değilim.. bi beğeniorum bi bunlar noldu böle diyorum alışmak zor olcak gibi
cok sevındım ne guzel bak hersey yolunda gıdıyor. zamanla daha da alısacaksın gögüslerine canım.bence hiç takıntı yapma keyfini cıkar :)
saol:) yakın zamanda albüm yapıp sizinde yorumlarınızı almak istiyorum.. bakalım yaza iice güzelleşir diye umuyorum :)
benim hala mesaj hakkım dolmadı canım 275 cc yeterli oldu mu cup olarak ne kadar oldu ? Şu anda ne durumdalar yumuşadılar mı ?
merakla beklıyoruz canım . yaza kadar bomba gıbı olur bence daha zaman var
ben zaten çok büyük istemediğimi sölemiştim doktora o yüzden yeterli oldu diyebilirim.. boyum 180 benım kilomda fena sayılaz büyük cc koydursaydım bütün olarak çok iri ve itici görünceğimi düşündüm.. henüz sporcu sütyeni kullanıorum ama sanırım b cup ile c cup arası bişi oldu çnkü b cup bi sütyen denediğimde taşma oldu..
çok çok geçmiş olsun aramıza hoşgeldin seninlede arka arkaya olmuşuz sağlıkla kullan inşallah ömürlük sorunsuz olsun sana bi sorum olcaktı benim boyum1.60 48 kiloyum benim önceden göğsüm yok gibi birşeydi yarım limon sadece diyim banada 275 takıldı 1 ay oldu konu açmıştım belki okumuşsundur taner ameliyat diye senin boyun bi hayli uzun benden ben şuan tam 80 takıyorum vücuduma orantılı durduğunu söylüyo eşim dışardan farkedilmiyo zaten senin mem dokun varmıydı çünkü olanlarda cc küçükde olsa daha büyük duruyo daha önce hiç göğüs dokun varmıydı buarada ben bide emzirdim üstden hiç göğsüm yoktu altda çok az okadar sağlıkla kal o lıkır lıkır ses bende olmadı acaba olurmu 1 aydan sonra çok çok özür çok soru sordum ama:26:o komik sesler bendede olmuştu canım hiç panik yapma geçer yakında
çok çok geçmiş olsun aramıza hoşgeldin seninlede arka arkaya olmuşuz sağlıkla kullan inşallah ömürlük sorunsuz olsun sana bi sorum olcaktı benim boyum1.60 48 kiloyum benim önceden göğsüm yok gibi birşeydi yarım limon sadece diyim banada 275 takıldı 1 ay oldu konu açmıştım belki okumuşsundur taner ameliyat diye senin boyun bi hayli uzun benden ben şuan tam 80 takıyorum vücuduma orantılı durduğunu söylüyo eşim dışardan farkedilmiyo zaten senin mem dokun varmıydı çünkü olanlarda cc küçükde olsa daha büyük duruyo daha önce hiç göğüs dokun varmıydı buarada ben bide emzirdim üstden hiç göğsüm yoktu altda çok az okadar sağlıkla kal o lıkır lıkır ses bende olmadı acaba olurmu 1 aydan sonra çok çok özür çok soru sordum ama:26:
Anladım canım.. Ee yumuşadılar mı ? Bi problem yok dimi ? Ya canım bide konyaya gidip gelmek zor olur kontrol için kaç gün sonra gittin ? Ben aslında osman latifoğlu var onu düşünüyorm ama ismini fazla duymadm ama prof işte.. Senin doktorunun ismini daha çok duydum eğer içime yatarsa konyaya giderim
saol canım.. 20 gunlk olablr tam bılemıyorum.. göğüs dokum olmadığı için çok doğal durmuyolar zamanla güzelleşir umarımalbüme baktııım :) güle güle kullan canım memişlerini.. Darısı benim başımasütyensz fotoğrafların kaç günlük halleri ?
saol canım.. 20 gunlk olablr tam bılemıyorum.. göğüs dokum olmadığı için çok doğal durmuyolar zamanla güzelleşir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?