hepinize geçmiş olsn kızlaarr gülegüle kullanın=))darısı başımaa... dr kararı gerçekten çok zor bir karar. çok iyi vermişsiniz siz o kararı ben napıcam hiç bilmiyorum. inş en yakın zamanda bende karar verebilirim.
sonunda bende göğüslerime kavuştum:) yaklaşık 7 8 aylık bir araştırmadan sonra maddi nedenlerden dolayı tam vazgeçmişken devlet hastenelerinde de bu operasyonun başarılı bir şekilde yapıldğını öğrendim.. 5gün önce KONYA NUMUNE HASTANESİ nde Hakan ÇEPNİ ye ameliyatımı oldum.
180 boy 65 kiloyum.. 275 cc mentor marka silikon kullanıldı ameliyatımda..
öğlen saat 3 gibi ameliyata girdim kaçta çıktıgımı tam bilemyorum ama uyandığımda saat 5 i çeyrek geciyodu. Aşırı derecede bi titreme vardı ama 1 saat içinde geçti.. yapılan agrı kesiciler sayesinde ilk geceyi rahat gecirdim.. gerçi daha sonrasıda çok zor olmadı benim için.. yatıp kalkarken tuvalete giderken desteğe ihtiyaç duydum o kdr.. sargılarım henüz cıkmadı bu akşam çıkarcam umarım hayal ettiğim kadar güzellerdir. :)
sormak istediğiniz bişey olursa mutlaka cevap veririm :)
Canim oncelikle senin adima cok sevindim hayirli olsun gule gule kullan bende yillardir bekledigim gune yaklasiyorum cok az kaksi ama Kafan cok karisik ben 160 kotinsa 47 kiloyum ve 300 dusunuyosum dar omuzluyum hic dokum yk bende kas alti olacagim icin 275 in kucuk geleceginden korkuyorum senin yazdgini okuyunca sasirdm buyuklugu nasil senin Bide mene dokum varmiydi
çok çok geçmiş olsun aramıza hoşgeldin seninlede arka arkaya olmuşuz sağlıkla kullan inşallah ömürlük sorunsuz olsun sana bi sorum olcaktı benim boyum1.60 48 kiloyum benim önceden göğsüm yok gibi birşeydi yarım limon sadece diyim banada 275 takıldı 1 ay oldu konu açmıştım belki okumuşsundur taner ameliyat diye senin boyun bi hayli uzun benden ben şuan tam 80 takıyorum vücuduma orantılı durduğunu söylüyo eşim dışardan farkedilmiyo zaten senin mem dokun varmıydı çünkü olanlarda cc küçükde olsa daha büyük duruyo daha önce hiç göğüs dokun varmıydı buarada ben bide emzirdim üstden hiç göğsüm yoktu altda çok az okadar sağlıkla kal o lıkır lıkır ses bende olmadı acaba olurmu 1 aydan sonra çok çok özür çok soru sordum ama:26:
Ay canim senle boy kilo ayniyiz tam kafam cok karismisken yazdgini okudum doktorda bana kas alti en fazla 275 olur dedi ama ben kucuk olmasindan Cook korkuyorum bu yuzden kafama 300u taktim Ya lutfen reaimlerini gorebilirmiyim bana yardimci olursan cok sevinirim ayrica cok cok gecmis olsun gule gule kullan benimde 14une insallah
sonunda bende göğüslerime kavuştum:) yaklaşık 7 8 aylık bir araştırmadan sonra maddi nedenlerden dolayı tam vazgeçmişken devlet hastenelerinde de bu operasyonun başarılı bir şekilde yapıldğını öğrendim.. 5gün önce KONYA NUMUNE HASTANESİ nde Hakan ÇEPNİ ye ameliyatımı oldum.
180 boy 65 kiloyum.. 275 cc mentor marka silikon kullanıldı ameliyatımda..
öğlen saat 3 gibi ameliyata girdim kaçta çıktıgımı tam bilemyorum ama uyandığımda saat 5 i çeyrek geciyodu. Aşırı derecede bi titreme vardı ama 1 saat içinde geçti.. yapılan agrı kesiciler sayesinde ilk geceyi rahat gecirdim.. gerçi daha sonrasıda çok zor olmadı benim için.. yatıp kalkarken tuvalete giderken desteğe ihtiyaç duydum o kdr.. sargılarım henüz cıkmadı bu akşam çıkarcam umarım hayal ettiğim kadar güzellerdir. :)
sormak istediğiniz bişey olursa mutlaka cevap veririm :)