eddaby meme estetiği

albümüne baktım canım. güle güle kullan inşallah ben de bir kaç resim ekledim 13. günümde. umarım uzun yıllar sorunsuz kullanırız canım..

hepinize geçmiş olsn kızlaarr gülegüle kullanın=))darısı başımaa... dr kararı gerçekten çok zor bir karar. çok iyi vermişsiniz siz o kararı ben napıcam hiç bilmiyorum. inş en yakın zamanda bende karar verebilirim.

şişlikler ne zaman iniyor?bide tşörtlerden ameliyat sonrası çok belli oluyomu dışardn bakan tanıdğmız insanlar farkedermi bunu?

Canim oncelikle senin adima cok sevindim hayirli olsun gule gule kullan bende yillardir bekledigim gune yaklasiyorum cok az kaksi ama Kafan cok karisik ben 160 kotinsa 47 kiloyum ve 300 dusunuyosum dar omuzluyum hic dokum yk bende kas alti olacagim icin 275 in kucuk geleceginden korkuyorum senin yazdgini okuyunca sasirdm buyuklugu nasil senin Bide mene dokum varmiydi

Ay canim senle boy kilo ayniyiz tam kafam cok karismisken yazdgini okudum doktorda bana kas alti en fazla 275 olur dedi ama ben kucuk olmasindan Cook korkuyorum bu yuzden kafama 300u taktim Ya lutfen reaimlerini gorebilirmiyim bana yardimci olursan cok sevinirim ayrica cok cok gecmis olsun gule gule kullan benimde 14une insallah

canim seni arkadas olarak Ekledim benimde 14une ameliyatim insallah harmi olsun cok gecmis olsun reaimlerini gormek iatiyorum

1.60 boy 47 kilo lutfen bnada bi fikir veeirmisiniz 275 kas alti kucuk olurmu bana cok karisik kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…