eddaby meme estetiği

kızlaaaaaar :/ tek tarafımdan sesler gelıyoo.. sankı su varms gıbı.. nası anlatsam bu sesı bılmıyorum :S bılıg bılıg dıye bi ses anlatabıldm umarım..

kızlaaaaaar :/ tek tarafımdan sesler gelıyoo.. sankı su varms gıbı.. nası anlatsam bu sesı bılmıyorum :S bılıg bılıg dıye bi ses anlatabıldm umarım..

:))) Canım gayet normal bir durum bu.Panik yok geçecek çok kıssa bir sürede.Benimde olmuştu çünkü kolumu hareket ettirince içerden lıkır lıkır sesler gelmişti.Hatta yanımda oturan arkadaşım irkilip - Bu ses sendenmi geldi,demişti O anki şaşkınlıgımızı,birbirimize bakışımı unutamıyorum.Hatta hoşuma gitmiş ve sürekli kolumu oynatıyordum,gıcık olmuşlardı.Arzu yeter diyorlardı Ödemlerden kaynaklanan bir durum bu,sanki içerde hava kabarcıgı olmuş gibi tuhaf birşeydi yani..Normal,no panik..

çoook çook geçmiş olsun canım benim.. güle güle eskit cicilerini :)
bende devlet hastahanesinde yaptırmayı düşünüyorumda..
beni ücreti çok merak içinde bıraktı
ne kadar ödedin ? sadece slikon ücretini ödüyorsun diye biliyorum ama bunu tecrube etmiş biri olarak neler söyleyebilirsin bana

çok geçmiş olsun cnm sağlıkla kullan inşallah.bişey sormak istiyorum bende devlette olucam ameliyatımı ama hakan beyede bu ara ameliyat olan çok.vallahi fikrimi değiştirip konyaya gidesim geliyo övgülerden.ben antalyada olcam.merak ettiğim şu sana maliyeti ne oldu özelden yazarsan sevinirim.bu arada benimki 2500 tl

içimi rahatlattın :) ama çok rahatsızlık verici.. bende sürekli dokunuyorum ses cıksın dıe ses cıkıncada korkuyorum deli gibiyim

çok çok tesekkür ederim :) ben 2500 lira verdim sadece onun dısında ekstra hiç bir masrafım olmadı..

hakan bey iyi bi doktor çokda sevecen :) eğer doktoruna tam karar vermediyse kendisiyle görüş derim.. benim ameliyatımda 2500 liraya maloldu

eşim uzun zamandır seninkiler çok küçük demmeye başladı zaten anlaşamıyoruz ama soorun bu olabilir mi

eşim uzun zamandır seninkiler çok küçük demmeye başladı zaten anlaşamıyoruz ama soorun bu olabilir mi

evli değilim herhangi bi erkekte yok hayatımda durumun hakkında yorum yapmak bana düşmez yani ama ameliyatı düşünceksen bile eşinden çok kendin için düşünmelisin.. seni rahatsız ediyo mu küçüklüğü

sağol canım :) gercekten ne kadar şekilsiz olsalarda çooook mutluyum.. biri diğerine oranla daha şiş şekilleri dört dörtlük diyemem ama daha erken sanırım.. bekliyorum güzelleşmelerini :)

Canım benim 4. ayım doldu inan hergeçen gün dahada güzelleşiyor, daha bir kıvama giriyor sende gün geçtikçe nasıl değiştiklerini, güzelleştikklerini göreceksin ve inşallah herzaman mutlu ol hep yüzün gülsün canım

Evet arzumcum devlet hastanelerindede bu operasyonun çok başarılı ve oldukça uygun fiyatlarla yapılabileceğinin bilinmesi gerekli. Sevgili dokktorum Hakan Çepni sayesinde harika göğüslere kavuştum. Ona minnettarım

o komik sesler bendede olmuştu canım hiç panik yapma geçer yakında

bendede bir ara olmustu.endiselenme gayet normal bir surec geciyorsun.gunden gune cok hizli bir sekilde iyileseceksin

hakan bey iyi bi doktor çokda sevecen :) eğer doktoruna tam karar vermediyse kendisiyle görüş derim.. benim ameliyatımda 2500 liraya maloldu

cnm çok teşekkür ederim tam emin değilim ama kararımı değiştirmek üzereyim bana bakıcak birini ayarlayabilirsem bende hakan beye gitmeyi düşünüyorum ama sadece b düşünce.benim günüm belli ama daha çok var banane işime gelirse iptal ederim burayı valla.ben ücret aynımı olcak onu meraketmiştim çok sağol cnm benm görüşmek üzere sağlıkla kal...

çok geçmiş olsun, güzel ve sağlıklı günler dilerim.

istanbulda devlet hastanesinde varmı bu şekilde başarılı bildiğiniz doktorlar acaba, bir arkadaşım var da, maddi durumu uygun değil, ve çok istiyor bu operasyonu,

benden de geliyor arada bu sesler, cıırrk cıırrrk diye sesler, ben doktoruma sordum. protezin yerleşmesinden kaynaklandığını söyledi. normal bir durummuş, bugün 12. günüm, artık duymuyorum bu sesleri.

mrh bende est yaptırıcam ins hakan bey benimde kafama yattı hem fiyat olarak hemde yaptıran arkadaslar memnun yanlız izmitten gelip gitmek sorun olurmu bilemiyorum :26:

mrh bende est yaptırıcam ins hakan bey benimde kafama yattı hem fiyat olarak hemde yaptıran arkadaslar memnun yanlız izmitten gelip gitmek sorun olurmu bilemiyorum :26:

Canım hakkında hayırlısı olsun. Ben de Hakan Çepniye oldum ameliyatımı ve çok şükür memnunum Bursadan Konyaya gittim hiçbir sıkıntı yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…