kızlaaaaaar :/ tek tarafımdan sesler gelıyoo.. sankı su varms gıbı.. nası anlatsam bu sesı bılmıyorum :S bılıg bılıg dıye bi sesanlatabıldm umarım..
:))) Canım gayet normal bir durum bu.Panik yok geçecek çok kıssa bir sürede.Benimde olmuştu çünkü kolumu hareket ettirince içerden lıkır lıkır sesler gelmişti.Hatta yanımda oturan arkadaşım irkilip - Bu ses sendenmi geldi,demiştiO anki şaşkınlıgımızı,birbirimize bakışımı unutamıyorum.Hatta hoşuma gitmiş ve sürekli kolumu oynatıyordum,gıcık olmuşlardı.Arzu yeter diyorlardı Ödemlerden kaynaklanan bir durum bu,sanki içerde hava kabarcıgı olmuş gibi tuhaf birşeydi yani..Normal,no panik..
çoook çook geçmiş olsun canım benim.. güle güle eskit cicilerini :)
bende devlet hastahanesinde yaptırmayı düşünüyorumda..
beni ücreti çok merak içinde bıraktı
ne kadar ödedin ? sadece slikon ücretini ödüyorsun diye biliyorum ama bunu tecrube etmiş biri olarak neler söyleyebilirsin bana
çok geçmiş olsun cnm sağlıkla kullan inşallah.bişey sormak istiyorum bende devlette olucam ameliyatımı ama hakan beyede bu ara ameliyat olan çok.vallahi fikrimi değiştirip konyaya gidesim geliyo övgülerden.ben antalyada olcam.merak ettiğim şu sana maliyeti ne oldu özelden yazarsan sevinirim.bu arada benimki 2500 tl
eşim uzun zamandır seninkiler çok küçük demmeye başladı zaten anlaşamıyoruz ama soorun bu olabilir mi
sağol canım :) gercekten ne kadar şekilsiz olsalarda çooook mutluyum.. biri diğerine oranla daha şiş şekilleri dört dörtlük diyemem ama daha erken sanırım.. bekliyorum güzelleşmelerini :)
Evet canım..Ben böyle sonuçlara çok seviniyorum.Yani kendini iyi ifade edip,doktora anlatabilmek.Ve önemli bir detayda anlayabilecek doktorların olabilmesi.Ben bu sorunla çok karşılaştım malesef doktor araştırmalarımda.Ben isteklerimi söyledigimde doktor onaylamıyor bana küçük cc protezde ısrar ediyor.Ee.. hani bak oluyormuş demekki.Oyüzden araştırın,büyük protez istiyorsanız büyük protez kullanmaktan çekinmeyen doktorları tercih edinki sonuç hayal kırıklıgı olmasınAyrıca Devlet hastanelerinde bile böyle harika sonuçlar çıkarabilen doktorlarımızla gurur duyuyorum..Ve alkışlıyorum Hakan beyi
kızlaaaaaar :/ tek tarafımdan sesler gelıyoo.. sankı su varms gıbı.. nası anlatsam bu sesı bılmıyorum :S bılıg bılıg dıye bi sesanlatabıldm umarım..
bendede bir ara olmustu.endiselenme gayet normal bir surec geciyorsun.gunden gune cok hizli bir sekilde iyileseceksinkızlaaaaaar :/ tek tarafımdan sesler gelıyoo.. sankı su varms gıbı.. nası anlatsam bu sesı bılmıyorum :S bılıg bılıg dıye bi sesanlatabıldm umarım..
hakan bey iyi bi doktor çokda sevecen :) eğer doktoruna tam karar vermediyse kendisiyle görüş derim.. benim ameliyatımda 2500 liraya maloldu
sonunda bende göğüslerime kavuştum:) yaklaşık 7 8 aylık bir araştırmadan sonra maddi nedenlerden dolayı tam vazgeçmişken devlet hastenelerinde de bu operasyonun başarılı bir şekilde yapıldğını öğrendim.. 5gün önce KONYA NUMUNE HASTANESİ nde Hakan ÇEPNİ ye ameliyatımı oldum.
180 boy 65 kiloyum.. 275 cc mentor marka silikon kullanıldı ameliyatımda..
öğlen saat 3 gibi ameliyata girdim kaçta çıktıgımı tam bilemyorum ama uyandığımda saat 5 i çeyrek geciyodu. Aşırı derecede bi titreme vardı ama 1 saat içinde geçti.. yapılan agrı kesiciler sayesinde ilk geceyi rahat gecirdim.. gerçi daha sonrasıda çok zor olmadı benim için.. yatıp kalkarken tuvalete giderken desteğe ihtiyaç duydum o kdr.. sargılarım henüz cıkmadı bu akşam çıkarcam umarım hayal ettiğim kadar güzellerdir. :)
sormak istediğiniz bişey olursa mutlaka cevap veririm :)
mrh bende est yaptırıcam ins hakan bey benimde kafama yattı hem fiyat olarak hemde yaptıran arkadaslar memnun yanlız izmitten gelip gitmek sorun olurmu bilemiyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?