eddaby meme estetiği

eddaby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
95
0
46
Ankara
sonunda bende göğüslerime kavuştum:) yaklaşık 7 8 aylık bir araştırmadan sonra maddi nedenlerden dolayı tam vazgeçmişken devlet hastenelerinde de bu operasyonun başarılı bir şekilde yapıldğını öğrendim.. 5gün önce KONYA NUMUNE HASTANESİ nde Hakan ÇEPNİ ye ameliyatımı oldum.
180 boy 65 kiloyum.. 275 cc mentor marka silikon kullanıldı ameliyatımda..
öğlen saat 3 gibi ameliyata girdim kaçta çıktıgımı tam bilemyorum ama uyandığımda saat 5 i çeyrek geciyodu. Aşırı derecede bi titreme vardı ama 1 saat içinde geçti.. yapılan agrı kesiciler sayesinde ilk geceyi rahat gecirdim.. gerçi daha sonrasıda çok zor olmadı benim için.. yatıp kalkarken tuvalete giderken desteğe ihtiyaç duydum o kdr.. sargılarım henüz cıkmadı bu akşam çıkarcam umarım hayal ettiğim kadar güzellerdir. :)
sormak istediğiniz bişey olursa mutlaka cevap veririm :)

Canım çok çok geçmiş olsun..Drita arkadaşımızdan sonra bir Hakan Çepni harikası daha görecegiz demekki İnşallah sonuç istedigin gibi olmuştur canım,drita arkadaşımızın sonucuda çok başarılı çünkü Kendini iyi ifade ettiysen doktoruna,nasıl bir gögüs istedigin konusunda..hiç endişen olmasın.Kendine çok iyi bak,güzel mutlu haberlerini bekliyoruz tatlım

Canımm geçmiş olsun hoşgeldin aramızaaa Maşallah ameliyat sonrasını hafif atlatmışsın inşallah bundan sonrasıda senin için sorunsuz ve çok güzel olur. Hayal ettiğin gibi olsun herşey güzelim Güzel haberini aldıktan sonra çok sevindim. 10 gün önce yağmur180 arkadaşımız aracılığıyla forumdan bilgi alan iki arkadaşımızda Hakan beye ameliyat olmuşlar ve onlardan da çok güzel haberler alıyorum maşallah Canım çok sevindim senin adına sargılarını açtıktan sonraki görüntünü anlat hadi şimdide onu merak ediyorum gerçi onlar şimdilik şekilsiz ve gerginlerdir ama olsun yeni memişlere kavuşmanın mutluluğu vardır sende

Canım yaa teşekkür ederim harika sonuçlarla hayatımız değişti dimi çok şükür Rabbim bu ameliyata ihtiyacı olan herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah ve onlarda bizler gibi mutlu olsunlar. Allaha şükkür ben bu ameliyatı oldum ve mutluyum ve doktorumada minnettarım beni anladı ve istediğim göğüslere kavuşturdu arzumcuğum çok haklısın gerçekten ne istediğimizi iyi bilmek ve doktorumuza kendimizi doğru ifade edebilmek çok önemli. Yeni ameliyat olacak arkadaşlarada buradan tekrar hatırlatmış olalım bunu

canım cokk gecmıs olsun..ozguvenın tavan yapmıs bı sekılde goguslerınle sorunsuz bı sekılde yasaman dılegıyle..

Evet canım..Ben böyle sonuçlara çok seviniyorum.Yani kendini iyi ifade edip,doktora anlatabilmek.Ve önemli bir detayda anlayabilecek doktorların olabilmesi.Ben bu sorunla çok karşılaştım malesef doktor araştırmalarımda.Ben isteklerimi söyledigimde doktor onaylamıyor bana küçük cc protezde ısrar ediyor.Ee.. hani bak oluyormuş demekki.Oyüzden araştırın,büyük protez istiyorsanız büyük protez kullanmaktan çekinmeyen doktorları tercih edinki sonuç hayal kırıklıgı olmasın Ayrıca Devlet hastanelerinde bile böyle harika sonuçlar çıkarabilen doktorlarımızla gurur duyuyorum..Ve alkışlıyorum Hakan beyi

canım çok geçmiş olsun, hafif atlatmışsın çok şükür. mutlu mutlu kullan inşallah

Çoook geçmiş olsun canım hoşgeldin aramızaaaa

cok coktesekkür ediyorum arzumcum.. büyüklük istediğim gibi oldu sanırım şişliklerden dolayı emin olamıyorum ama.. doktorum çok tatlı bi insan zaten ben anlatmadan ne istediğimi anladı :) umarım dahada güzelleşecekler:)

sağol canım :) gercekten ne kadar şekilsiz olsalarda çooook mutluyum.. biri diğerine oranla daha şiş şekilleri dört dörtlük diyemem ama daha erken sanırım.. bekliyorum güzelleşmelerini :)

canım cok gemiş olsun aramıza hoşgeldin yeni cicişlerinle mutluluklar

canımm ya geçmiş olsun senin adına çok sevindim. demek oldun ameliyatını. ne güzel ya ben de çok heveslendim şimdi. ben de bu aylarda olmak istiyodum ama malesef maddi yönden henüz gerekli noktaya erişemedim ben de bu sorunu halledince sanırım ben de hakan beye ameliyat olucam. böyle güzel ve sorunsuz olması beni de çok umutlandırdı. eddabycim sen ameliyattan önce muayeneye gittin mi yoksa direk gittiğin gün hem muayene hem ameliyat mı oldun. yol filan rahatsız etti mi zor oldu mu biraz daha anlatsana:) tekrar geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda biz de senin gibi mutluluk böcüğü oluruz

geçmiş ve hayırlı olsun.

aslında muayene için gidicektim ama bazı nedenlerden dolayı amelıyatı bi süre ertelemek zorunda kaldım, erteleyince hakan beyın yoğun günlerine denk geldi bizde mecburen ikisini aynı gün yaptık ama hiçbi sorun olmadı.. yolculukta sıkıntılı degildi zaten annem yanımdaydı her turlu ıhtıyacımda yardımcı oldu.. bu gun tam 1 hafta oluo ama dayanılmaz bı agrım olmadı hiç.. şu an gayet iyiyim dısarı cıkıp gezebilecek kadar hatta :)
umarım sende en kısa zamanda olursun amelıyatını canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…