- 4 Nisan 2012
- 520
- 4
-
- Konu Sahibi lilithepsycho
Ilk once " dugun gununden sonra kesicem boyuycam gece elbisesi yapicam" dusuncesinden vazgecsen keske.
Cunku boyle dusunursen kucuk dusunursun.
Gosterisli olmasin cunki abiye yapicam, tasli olmasin cunku abiye yapicam, su olmasin bu olmasin derken kendini kendi gelinlik seciminde kisitliyosun.
Neden kisitlanasinki gelinlik seciminde.
Gelinlikte tas olmasi gosterisli olmasi( az yada cok) yani bildigin kendini gostermesi asil onemli olan. Gelinlik gosterisli olan biseydir ve abiye dedigin daha cok sade bisydir. Her ikisindende bi karisim soz konusu olamaz. Ya gelin olarak cok soluk kalicaksin, yada abiyeli bi kadin olarak cok suslu puslu kalicaksin. Her ikiside abes. Iki elbiseyi bi elbiseye sokuyum deme bence sakin.
"Butcemi zorluyor gelinlik, param bosa gitmesin tekrar degerlendiriyim" desen anlarimda.
5 bin lirayi gozden cikaran birisiysen ală butcen karsilar bi gelinligi.
Kendine sinirlar koyuyosun su an.
Halbuki kac kere evlenicekki bi insan?
Hem bende kisa boyluyum. Ben olsam bu elbiseyi alirdim, ama ablamin abimin dugunune ve baska bi renkte. Super bi elbise. Ama gelinlik olarak hayir diyorum.
Tavsiyem A kesim gelinlikler. Kilon yerindyse belinden asagi dogru genisleyen bi gelinlik. Belinin inceligi boyunu uzatir.
Gercekten bak sayfayi kaybettim aradim durdum sirf sunlari yazabilmek icin.
Ben de sırf cevap verebilmek için tekrar konuma geri döndüm :) küçük düşündüğümü sanmıyorum açıkçası çünkü dolabımda toz toplayacak bir gelinliğe milyarlar dökmektense daha sonra gece elbisesi olarak tekrar değerlendirme fikrimle bir taşla iki kuş vurduğumu / vuracağımı düşünüyorum. Gelinlikte taş sevmiyorum, taş olan gelinliklerin gösterişli olduğunu düşünmüyorum, kabarık gelinlik sevmiyorum, gelinlik dediğimin illa kabarık olması gerektiğini savunmuyorum, hatta ne kadar az kabarık o kadar iyi benim için. Taşsız gelinlik giyeceğim diye soluk kalacağımı da düşünmüyorum. 5bin TL gözden çıkarıyorum demek o 5bin TL ile orama burama taş sokuşturayım eteğimde taş olsun parlasın kristaller demek değil ki.. 5bin TL'lik iyi kumaş seçimi iyi danteller, iyi işleme ile sonradan değerlendirilebilecek, bir kaç defa kullanılabilecek bir elbise demek.
Gelin dediğin zaten kendini o gün gösterir, oramdan buramdan tüyler taşlar çıkması gereksiz.