- 16 Ocak 2012
- 1.343
- 29
- Konu Sahibi superherogirl
Arkadaşlar ben İzmirli bir ailenin tek kız evladıyım.İzmirliliğe bağlamak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama rahat yetiştim ben,belirli ölçülerde tabiki.Giysilerime mesela etek boyuma ya da dekolteme ailem kesinlikle karışmazlar ve ben ölçüyü de bilirim zaten.Diz üstü pek az eteğim ve elbisem vardır,askılı tişört ve elbise de giyerim.Düğün ve özel günlerde straplez kesim giysiler de giyerim.Ve denize girerken bikini ama bikini altımın üzerine bikini eteği giyerim.Annemin başı kapalı değil ancak ne elbise giyer ne etek ne de askılı.Kısa kollu giyer mesela.Babam alkol ve sigara kullanır.Canım isterse ben de alkol kullanırım dozu aşmamak ve babama haber vermek şartıyla.Sigara kullanıyorum ama muzdaribim sigara konusunda da bırakacağım inşallah.Babaannem hacı,annem de Kur'an-ı Kerim'i okur,dua eder.Din nedir biliriz yani,orucumuzu tutarız.Sevgilim ve ailesi İç Anadolu'nun küçük,şirin köyden yeni yeni şehirleşme aşamasında olan bir ilinde yaşıyorlar ve buralılar.Ben de burada üniversite hayatımı sürdürüyorum.Allah'a şükür ailem,sevgilim ve sevgilimin ailesiyle aram çok iyi.Ciddi düşünüyoruz,evlilik yani.Ancak gel gelelim bir kaç pürüz var.Sevgilimin ailesi mutaasıp(nasıl yazılıyorsa artık)bir aile.Anne ve babası hacı,evlerinde günah olduğunu düşündükleri için bir tek fotoğraf yok.Ancak benim ailem namaz kılınmasının müsait olduğu odaya fotoğraf koymadılar sadece ve seviyoruz biz duvarda fotoğraflar olsun falan.Babamın yurtdışından gelmiş hediye birkaç viskisi duruyor vitrinde,ki ileride birşey olursa isteme,tanışma falan alkolleri kaldırtmayı düşünüyorum,saygı gereğince.Sevgilimin ailesi ise diz hizası etek,askılı ve straplez giysilere karşılar.Buradaki düğünlerde kadınların oynaması pek hoş karşılanmıyor.Sevgilimin annesi ilahili düğünden yana,babası da tesettür gelinlikten.Ya eğer durum böyle olursa ne yapacağım ben.Aklımda birkaç fikir var,her ne kadar düşünmek için erken olsa da.Ben küçüklüğümden beri straplez gelinlik hayal etmişimdir bu hayalimden vazgeçmek de istemem.Diyorum ki gelinliği Grace Kelly modeli diktirip buradaki düğünde dantelli uzun kollu şekliyle giysem,düğünü de pek oynamalı etmeli yapmasak da sevgilimin annesinin istediği şekilde ilahili yapsak,hatta sadece nikah bile olabilir.İzmir'deki düğünde de sevgilimin ailesinin pek tanıdığı katılmayacağı için hem oynamalı çalgılı falan olsa ve ben izin alarak Grace Kelly modeli gelinliğin dantelini çıkarsam da o gün öyle giysem.Hem onların istedikleri olmuş olur hem benim.Ailesini o kadar çok o kadar çok seviyorum ki anlatamam,saygısızlık etmek,onları kırmak,akıllarında bir soru işareti bırakmak istemem.Onlar da beni en az benim onları sevdiğim kadar çok seviyorlar.Ve o kadar çok hissediliyor ki bu,beni diğer iki gelininden acayip üstün,becerikli ve yakın görüyorlar.Benim aklım çok karışık,şimdiden düşünmeli bence,çok geç olmadan.Bir yanda hayallerim bir yanda saygısızlık etmek istemediğim,kırmaktan deli gibi korktuğum yer yüzüne inmiş iki melek insan var.Yardımcı olursanız çok minnettar olurum.İyi geceler,teşekkürler...
herseyi gectin de grace kelly gelinlik modeli mi kaldı sorun???
kac yasındasın?
sevgilin okuyor mu calısıyor mu?
babasının tesettur gelinlik istedigini hangi ara konustunuz?
bunları dusunecegıne ben bu adamla evlenmeli miyim evlenirsem baskı altına alırlar mı beni nerede yasarız ne is yaparız iliskimiz nasıl olur durumumuz ne olur onu dusun..
pehh...
Son düzenleme: