- 18 Temmuz 2022
- 3.571
- 37
- 53
Selam hanımlar!şöyle ki bu sabah uyandım ,çocukları kreşe götürecektim bir baktım kızımın bir gözü şişmiş.bu bir hastalıktır.hem öksürüğü de vardı.kreşe götürmedim.polikliniğe görürdüm .nöbetçi hemşire vardı o bana dedi ki çocuğu göz doktoruna götürmen lazım bir ilaç yazdı.neyse göz doktoruna yer yoktu.gittim eczaneye.ordaki kızdan sordum şöyle şöyle.gitti bir merhem getirdi,halbuki o merhemde antibiyotik var.8 yaştan aşağı çocuklara olmaz.dedim hayır bunu istemiyorum.en iyisi hemşirenin yazdığını alayım.gördüm bu kız bana yüksek sesle konuşuyor .ağzının payını vermeden gitmeyim şuradan.neyse şuna gittim dedim: “ siz demin bana merhem verdiniz onda antibiyotik var çocuklara olmaz”bana dedi siz neyi ima ediyorsunuz?”bilmiyordunuz?”söyleyip çıktım.arkamdan bir şeyler söyledi duymadım.şöyle bilgisizleri oturtuyorlar başta.o merhem çocukları çok kötü etkiler.bir başka tanıdık dedi keşke söyleseydin “şimdi ararım polisi gelip seni şurdan atırlar”diye.yapsay mıydım?)))rusca çok iyi konuşamadığım için bu haldeyim