eliftesup Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2017 6 8 47 10 Nisan 2017 Konu Sahibi eliftesup #1 Merhaba; Kozmetik-Dermokozmetik ihtiyaçlarımız da başvurduğumuz eczaneler de danışman olan uzman arkadaşlar ile ilgili neler düşünüyorsunuz?
Merhaba; Kozmetik-Dermokozmetik ihtiyaçlarımız da başvurduğumuz eczaneler de danışman olan uzman arkadaşlar ile ilgili neler düşünüyorsunuz?
isabel Kuzey Ege Yönetici Super Moderator Anneler Kulübü 6 Mart 2012 17.731 27.703 49 10 Nisan 2017 Konu Sahibi eliftesup #2 eliftesup .!.: Merhaba; Kozmetik-Dermokozmetik ihtiyaçlarımız da başvurduğumuz eczaneler de danışman olan uzman arkadaşlar ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Temsil ettiği ürünü satabilmek adına olmayacak vaadetlerde bulunduklarını düşünüyorum..Tipik satıcı,pazarlama mantığı
eliftesup .!.: Merhaba; Kozmetik-Dermokozmetik ihtiyaçlarımız da başvurduğumuz eczaneler de danışman olan uzman arkadaşlar ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Temsil ettiği ürünü satabilmek adına olmayacak vaadetlerde bulunduklarını düşünüyorum..Tipik satıcı,pazarlama mantığı
eliftesup Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2017 6 8 47 13 Nisan 2017 Konu Sahibi eliftesup #3 Lisabella .!.: Temsil ettiği ürünü satabilmek adına olmayacak vaadetlerde bulunduklarını düşünüyorum..Tipik satıcı,pazarlama mantığı Genişletmek için tıkla... Çok haklısınız. Cilt bakımı var deyip arıyorlar ve temsil ettikleri ürünleri satmak için binbir şirinlik yapıyorlar.
Lisabella .!.: Temsil ettiği ürünü satabilmek adına olmayacak vaadetlerde bulunduklarını düşünüyorum..Tipik satıcı,pazarlama mantığı Genişletmek için tıkla... Çok haklısınız. Cilt bakımı var deyip arıyorlar ve temsil ettikleri ürünleri satmak için binbir şirinlik yapıyorlar.