Ecowell şampuan losyon

dwniz

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2023
37
7
29
Kızlar bu ürünleri kullanan var mı bana hediye yollamışlar çok güzel kokuyor bebişim henüz doğmadığı için denemedim

Kızlar bu ürünleri kullanan var mı bana hediye yollamışlar çok güzel kokuyor bebişim henüz doğmadığı için denemedim
Merhaba banada biraz önce kargo geldi bebek şampuanı vücut losyonu ve sıvı sabunu var içinde benimde çok güzel kokuyorlar

Eklentiler

• image.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 13
Kızlar banada geldi ürün kullanım sonrası memnuniyeti nereye bildiriyoruz

Kullandım
Losyon ve sampuanını ilk bir yıl. Memnundum tabiki
Sonra daline geçtim acil ihtiyacım olmustu ecowell satan bıyere o an erısımımde yoktu derken kolayıma geldıgınden artık dalin alıyorum, malum market raflarındalar erişimi kolay

Ben kullanıyorum kızım doğduğundan beri hepsini çok memnunum çok güzel kokuyor yıkayınca hassas ciltli olmasına rağmen hiç sorun yaşamadık

Bebek alışverişinde en önemli kriterim temiz içerikli olmasıydı. Bu yüzden çok hassas şekilde içerik araştırmaya başladım. Gördüm ki birçok ünlü marka doğal olduğunu iddia etse de kirli içeriğe sahipti. Ecowell ise tamamen organik ürünleri olan birkaç markadan biri. Pişik kremini almıştım. Geri kalanları da ecowell yollamış. Bebeğim henüz doğmadığı için kullanamadım ama kokuları harika. İnşaallah kullanınca da değerlendirme yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…