- 5 Kasım 2022
- 407
- 160
- 33
- 30
- Konu Sahibi Kelebek 09
Merhabalar bu konuyu benim gibi aynı süreçlerden geçip tedirgin olanlar için yazıyorum. Rahim filmi çektireceğimi duyduğumda oturup ağlamıştım çünkü çok ürkütücü şeyler anlatıyorlardı daha sonra araştırdım ve echomarda çekilmeye karar verdim. Arayıp randevu alıyorsunuz. Ben özellikle bayan doktor istemiştim zaten tek kadın doktorları var ve ona verdiler. Cevat bey için ekstra bi ödeme yapmanız gerekiyor ama bence hiç gerek yok. Muayahane günü gözlerim dolu dolu içeri girdim yinede acırsa diye korkuyordum. Giyinmem için bi önlük verdiler. Herkes çok kibar açıkca korktuğumu söyledim ve sakinleştirdiler. Daha sonra sedyeye yattım. Doktor hanım geldi oda çok kibardı ve ondan yaptığı herşeyi anlatmasını rica ettim böyle daha sakin oluyorum dedim oda öyle yaptı. Bi jel ile dokundu önce daha sonra kanül yerleştiriyorum dedi (normal jinekolojik muayahaneden farksız) daha sonrada sıvıyı gönderiyorum dedi. Başta o kadar acımadı ki sıvı ilerlemedi heralde diye korktum sordum yoo iki tüpünüzde açık dedi son saniyelerde çok çok hafif bi regl sancısı hissettim ve bitti yani toplam 2 dakika anca sürdü zaten. Dolayısıyla doktor hanımdan çok memnun kaldım. Merkezle ilgili tek olumsuz yanı çıktıktan sonra durumumla ilgili doktorla görüşeceğimi sanmıştım ama öyle olmadı elime bir rapor verip bitti dediler. Yani herhangi bi şekilde doktor yorumu alamadım. Oysa çok pahalı bi merkez en azından bi doktorla görüşmek isterdim. Neyse sonuç olarak hiç acımıyor en azından bu anlamda rahat olabilirsiniz