Gebeliğe Hazırlık Echomar Şişli HSG

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Delirella

2 si cennet 3 meleğin annesi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2018
6.432
8.266
198
Arkadaşlar merhaba,

şişli echomarda rahim filmi çektireceğim ama ciddi korkularım var. Doktorum ille orada çektir diyor, orada da anestezi yok. Ben vajinal ultrasonda bile tedirgin olan, smear de spekuluma tepki veren biriyim istemdışı. Acayip gerildim. Şu an regliyim, doktorum adet başlangıç tarihinden sonra 8-12. Gün arasında çektirmem gerektiğini söyledi.

yorumlarınızı bekliyorum ❤

Merhaba. Ben de sizin gibiydim. 1,5 ay önce çektirdim. Ancak hiçbir şey hissetmedim. 5 dakikalık bir işlemdi. Birkaç saniyeliğine adet sancısı gibi bir sancı hissediyorsunuz o kadar. Bence çok rahat olun. Ne kadar kasarsanız o kadar canınız yanar. Hiçbir şey anlamayacaksınız emin olun. Sonrasında ne ağrı, ne kanama.

Spekulum takıp mı aradan ilacı verdiler ? Korktuğun için kasılıyorum zaten haklısınız ama elimde değil Kanama oldu mu peki?

Canım sakın korkma benim iki tüp kapalı idi ameliyat oldum açılmadı devlet hastanesinde rahim filmi çekildim resmen öldüm açıdan daha sonra burada duaci arkadaş bana Echomar h önerdi onun tüp ler de kapalı imiş açılmış git dedi cesaret ettim diğer tecrübe den sonra korkarak gittim ama o kadar kolaydı ki 5 dakika da rahim filmi çekildim hiç acı vs olmadı hafif bir sızlama oldu ve elhamdülillah iki tüp de açıldı alet takılırken bile hissetmedim yani çok güzel geçti konuştular destek oldular inşallah seninki de çok iyi geçer

Evet aynen o şekilde ilaç verildi. Kesinlikle canınız yanmayacak. Ne ağrı ne de kanamam oldu. Siz gönlünüzü ferah tutun.

Ay inşallah arkadaşlar, valla çok gerildim... elimde olsa çektirmeyeceğim filmi o kadar

Merhaba bende echomarda çekilicem adetimi bekliyorum arkadaşlarım çekildi orda hiç acı olmadığını söylediler bende çok korkuyorum seni anlıyorum ancak o merkeze güveniyorum

Ben de cekildim orda ve hic acimiyor. Sadece ilaci verince hafif bi adet sizlamasi olur ya anlik onu hissettim baska da bi sey yok. sonrasinda kanama olabilir diye ped bile veriyolarlar ama ben de kanama da olmadi. 5 dk sonra filmi ve raporu verdiler. hemen cikip normal hayatima devam ettim. Hatta Ben cok stres olmustum dr hanim korkma hic acimiycak demisti. Ben de islemden degil sonucundan tuplerin kapali olmasindan korkuyorum demistim sukir bisey cikmadi 3 4 ay sonra da hamile kaldim zaten.

Bende Aralık ayında echomarda çektirdim canım ve hiç birşey hisstmedim inan 5 dak bitti bana bittiğini söylediler nasıl yani dedim için rahat olsun hiç korkma canim ama hala hamile kalamadım ona üzülüyorum

Teşekkürler kızlar, inşallah rahatça atlatacağım filmi.
Mucize84 üzülme, Rabbim hayırlısı ne zaman ise o zaman versin... erken doğumla 2 bebeğimi kaybettim. Sonu hayırlısı olmayacaksa olmasın. Diğer türlüsü çok acı

Doğru söylüyorsun canım zaten dualarim hep hayırlısi ise nasip olsun şeklinde Allah'ım sanada hayırlısı ile nasip etsin sağlıkla sıhhatli olarak inşallah

Kuzular yaptırdım bugün. Korktuğum gibi olmadı rahat geçti ve kısa sürdü. İlginç olanı ilacı verdiklerinde değil operasyon bitince regl gibi ağrı yaptı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…