ECDL Kursları

Detaylı bilgim yok fakat benim bildiğim; bunların testine girip eğer bilgini ispatlarsan o sertifikayı veriyorlar diye biliyorum.

Kurs veriyorlarmı emin değilim... CADIARZU

Detaylı bilgim yok fakat benim bildiğim; bunların testine girip eğer bilgini ispatlarsan o sertifikayı veriyorlar diye biliyorum.

Kurs veriyorlarmı emin değilim... CADIARZU

Teşekkür ederim cevabın için. Kurs veriyorlar aöf sitesinde bilgisi var ama herkes katılabiliyor mu yani bilgisayar hakkında pek bilgi sahibi olmayanlarda kendini geliştirmek için bu kursa katılabilir mi bunun akabininde sınava girip sertifika alabilir mi?Bununla ilgili bilgi bulamadım hiçbir yerde.

Evet bende araştırmıştım ve bulamamıştım...

Umarım bir bilgisi olan çıkar...

Ya da kurumu aramak lazım :hulya:

ecdl kursunu bende araştırdım ve çok guzel bişi aradım öğrendım.ınternet uzerınden 4 ay boyunca çalısıosun sonra sınava gırıosun test merkezlerı var ve burada istanbul ve ankarada oturanlar şanslı. ben izmirde oturuyorum test merkezı amerikan kolleji sadece kendi öğrencilerını sokuyormus. ist.da fln daha yaygın mıs.keşke burda da olsaydı bende gırebılseydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…