bende bi oraya bir buraya bakıyorum)
hahahahahaGöçmen kuşlar gibi olduk tasini taragini toplayan gidiyor hayatin hızına yetişemez oldum
kesinlikle oyle mekan onemli degilMaşallah azimle incelmeye devam ediyorsun ben hala yerimde sayıyorum:))kilo alsanda gelince hemen toparlarsın eminim.bekliyorum menülerini ve fotolarını:))
Diyet yapmadan sadece sporla olmuyor maalesef. Mutlaka ve mutlaka yediklerimize de dikkat etmemiz lazım kilo verebilmek için. Yoksa spor zaten kendi başına acıktırıyor. Bisiklet kullanıyorum aktif olarak, yüzüyorum ve pilates e başladım. Aynı zamanda yediklerime de çok özen gösteriyorum. Hedefe çok az kaldı. Sonra koruma zamanı. Sınavlar bitince bekliyorum o zaman sizi deMerhaba, aslında bisiklet çok iyi kilo verdiriyor diyet yapmasanız bile ama ne yazık ki ben de süremiyorum şu aralar. Sınavlar bitsin ben de kilo vermeyi düşünüyorum ama umarım yapabilirim:)
Ben de görünüyor ama siz de görünmüyor mu?Fotoğraflar eklenmemiş canım
Hayır malesef boş mesaj gibi görüyorum şuanBen de görünüyor ama siz de görünmüyor mu?
Sonra tekrar deneyeyim o zaman. TeşekkürlerHayır malesef boş mesaj gibi görüyorum şuan
Hayır malesef boş mesaj gibi görüyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?