- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 38
Baktım şuan görünüyor yaaaa muhteşem bir değişim çok imrendim ve takdir ettim maşallahTekrar bakar mısınız en son mesaja ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktım şuan görünüyor yaaaa muhteşem bir değişim çok imrendim ve takdir ettim maşallahTekrar bakar mısınız en son mesaja ?
Teşekkür ederim Ben de sizin başaracağınıza inanıyorum ve başardığınız zaman benden daha güzel bir hikayeniz olacak eminim.Baktım şuan görünüyor yaaaa muhteşem bir değişim çok imrendim ve takdir ettim maşallah
Ne mutlu birilerine motivasyon olabiliyorsam. Ben hep buradayım. İsterseniz menülerinizi yorumlayıp size de yardımcı olmak isterim. Ayrıca yarışma grubumuzda var 13. takım kaptanıyım. Ne isterseniz sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Bağlantıyı koparmak istemiyorum sizinle de mumkun mu değişim göstermiş insanlarla konuşmak harika motive ediyor insanı.. Bugün itibariyle 95.1 kilom yolum uzunnn motivasyonum hep böyle diri kalır inşallah
Olur tabii ki Yazarken sabah öğle ve akşam öğünlerini saatleriyle birlikte yazarsanız çok iyi olur.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yeniden-basla.1068947/
Çok çok sevinirim topigim burası isterseniz menüleri toplu yazar sizi etiketlerim. @LAydLiNe
Aynen öyle yaparım çok tesekkurlerOlur tabii ki Yazarken sabah öğle ve akşam öğünlerini saatleriyle birlikte yazarsanız çok iyi olur.
Tabii ki canım. Hatta istediğin her şeyi sorabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.YA Bende takipteuyim ama illa kilo yaz rapor ver bana göre değil bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum evlilikti hamilleikti kortizondu şiştim 86 kilom boy 162 bende nisanda diyteisyene başladım 81 olduk şükür daha yolum cok uzun ideal kilom 64 bakalım nasıl gecicek ama bu 1 ayda 2 kere bozdum sonraıs vicdn azabı burdan sizler moral oluyorsnuz okuyunca bende takipte kalabilirmiyim
Aminn canım inşallah. Geri gelmeyeceğine inanıyorum çünkü çok iyi öğrendim bu işi. İpin ucu kaçınca toparlamaya alıştım. Darısı sana inşallah. Eğer istersen kesinlikle başarabilirsin. Benim senden bir fazlam yok. Yeter ki kendine inanOowww fotograflara baktim da yillar seni genclestirmis :) kilo verdikce genclesmissin. Umarim birdaha geri gelmez kilolar. Omrunun sonua kadar fit kal
Cok tesekkur ederim. Destegin inanilmaz iyi hissettirdi. Insallah bu sefer olacak.Aminn canım inşallah. Geri gelmeyeceğine inanıyorum çünkü çok iyi öğrendim bu işi. İpin ucu kaçınca toparlamaya alıştım. Darısı sana inşallah. Eğer istersen kesinlikle başarabilirsin. Benim senden bir fazlam yok. Yeter ki kendine inan
Merhaba canım nasıl gidiyor fitlik... Bende iftardan önce çok güzel eksi çıkıyor iftar savur derken ertesi gün yine aynı kiloda oluyorum... Sen nasıl dengeledin ?Güncel Kilo: 61.8
Hayatımda ilk defa ramazanda kilo veriyorum harika bir duygu
Merhaba canım nasıl gidiyor fitlik... Bende iftardan önce çok güzel eksi çıkıyor iftar savur derken ertesi gün yine aynı kiloda oluyorum... Sen nasıl dengeledin ?
Teşekkür ederim canım 85,5 kilo ile başladım canım diyete. Tam emin değilim ama aşağı yukarı aynı kilolardayım fotoğraflarda. Onlar yaz aylarında çekildi ben ocakta başladım diyete. Eksikte olabilirim fazla da çünkü tartıyla hiç aram yoktu. Ama en son 85,5 olduğumu net hatırlıyorum çünkü şoka girmiştim görünce.Canım fotolarını gördüm bambaşka bir kadın olmuşsun maşallah o fotolarda kaç kiloydun ?
O kadar güzel olmuşsun ki kimsenin öncesi sonrası fotosu bu kadar etkilemedi beniTeşekkür ederim canım 85,5 kilo ile başladım canım diyete. Tam emin değilim ama aşağı yukarı aynı kilolardayım fotoğraflarda. Onlar yaz aylarında çekildi ben ocakta başladım diyete. Eksikte olabilirim fazla da çünkü tartıyla hiç aram yoktu. Ama en son 85,5 olduğumu net hatırlıyorum çünkü şoka girmiştim görünce.
O kadar güzel olmuşsun ki kimsenin öncesi sonrası fotosu bu kadar etkilemedi beni