Ebru Şallı'nın karın dvd'si

btl14

HUZUR....
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
1.074
158
ebru şallının son dvd si olan süper bir karın dvd sini aldım kızlar..dvd bölümlerden oluşuyor ortalama bir bölüm 40 dk...4-5 bölüm var benim anlamadığım hergün bir bölümmü yapıcaz yoksa bir günde hepsinimi? 21 günde dümdüz karın diye garanti veriyosa yaparsanız..bu dvd'yi alıp uygulayan varmı

bütün bölümleri yapınca toplam kaç dk oluyor

kızlar birşey sorucam?cd sadece internet üstünden mi satılıyor??birde eski cdler gibi pilates topuylamı yapılıyor?yoksa kendi başımıza mı?

Ebru şallıya sormuştu birisi bu soruyu her gün yapacaksanız en az 50 dakika haftada 3-4 gün yapacaksanız 60 dakika yapmalısınız diyordu.
Eğer yapabilirse 1.5 saat fazla değil yapabilirsin bence ama zor geliyorsa bir bölüm ve arkasından mutlaka esneme hareketlerini yap derim.

arkadaşlar ben başladım 2. günüm acaib yanıyor karın kasları, birde ben yürüyüşle destekliyorum leslie ablamla :) 21 gün bu 1.30 saatlik programı yapıp sonra bir ay boyunca haftada 3 gün sonra haftada 1 kere yaparak korumaya alacağım ebru şallı tavsiyesi.....
birde bu dvd de küçük top, büyük top,ağırlıklar daha birsürü şeyler kullanmış daha etkili olması için..

Son düzenleme:
bir bölüme zor dayanıyorum cd nin tamamını nasıl yaparım düşenemiyorum birde ben topla hiç yapamıyorum belim kopuyor sanki..herkeste o diğer ekipmanlardan var mı bende sadece top var büyük

bir bölüme zor dayanıyorum cd nin tamamını nasıl yaparım düşenemiyorum birde ben topla hiç yapamıyorum belim kopuyor sanki..herkeste o diğer ekipmanlardan var mı bende sadece top var büyük

canım senin daha önceden pilates geçmişin varmı? ilk başlayanlar zaten bu dvd ile beli tutulur, bende ekipmanların hepsi var onlarla yapınca karına daha fazla yük biniyor ve çalıştığını hissediyorsun.

düzenli bir pilates geçmişim yok ama tv'den yaptığım çok oldu diyet yaptığım dönemlerde..66 kilodan 52ye düştüm ama göbişim var bende bu dvd'yi aldım o yüzden ama çok zorlanıyorumm

kızlar birşey sorucam?cd sadece internet üstünden mi satılıyor??birde eski cdler gibi pilates topuylamı yapılıyor?yoksa kendi başımıza mı?

Canım d&r larda var ben oradan aldım cd satan her yerde vardır herhalde.Ben başlamadım ama top var evet.

karın dvdsini 21 gün uygulamış olan var mı? Baklavalar çıktı mı 21 günde?

Başlayalı 2 gün oldu ama feci bir yanma hissi var.. Buda beni daha cok gaza getiriyo hadi bakalım sonuç ne olacak

yaptınmı sonuç ne oldu?
benimde 3 yıllık plates gecmişim var 2 cocuktan sonra baya göbek saldı kendini şimdi 17 gün sonra düğün var gecen hafta aldım karın dvd spor arkadası arıyorum hergün yazıcam gelişmeleri

Cnm sonuc nedir yaptinmi kac cm gitti

Yok 21 gun tamamlayamadim sabir azim lazim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar benimde alt karnım var bugün 3.günüm bence pikolojik değil sıkılaşmaya başladığımı hissediyorum 21günü tamamlamaya çalışıcam ve eğer gerçekten göbeğim gidersede hayatım boyunca bırakmam ve sizede yazarım çünkü hiç hoş bişey değil bu göbek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…