ebru şallının son dvd si olan süper bir karın dvd sini aldım kızlar..dvd bölümlerden oluşuyor ortalama bir bölüm 40 dk...4-5 bölüm var benim anlamadığım hergün bir bölümmü yapıcaz yoksa bir günde hepsinimi? 21 günde dümdüz karın diye garanti veriyosa yaparsanız..bu dvd'yi alıp uygulayan varmı
bütün bölümleri yapınca toplam kaç dk oluyor
bir bölüme zor dayanıyorum cd nin tamamını nasıl yaparım düşenemiyorum birde ben topla hiç yapamıyorum belim kopuyor sanki..herkeste o diğer ekipmanlardan var mı bende sadece top var büyük
canım senin daha önceden pilates geçmişin varmı? ilk başlayanlar zaten bu dvd ile beli tutulur, bende ekipmanların hepsi var onlarla yapınca karına daha fazla yük biniyor ve çalıştığını hissediyorsun.
kızlar birşey sorucam?cd sadece internet üstünden mi satılıyor??birde eski cdler gibi pilates topuylamı yapılıyor?yoksa kendi başımıza mı?
karın dvdsini 21 gün uygulamış olan var mı? Baklavalar çıktı mı 21 günde?
Başlayalı 2 gün oldu ama feci bir yanma hissi var.. Buda beni daha cok gaza getiriyo hadi bakalım sonuç ne olacak
Başlayalı 2 gün oldu ama feci bir yanma hissi var.. Buda beni daha cok gaza getiriyo hadi bakalım sonuç ne olacak
yaptınmı sonuç ne oldu?
benimde 3 yıllık plates gecmişim var 2 cocuktan sonra baya göbek saldı kendini şimdi 17 gün sonra düğün var gecen hafta aldım karın dvd spor arkadası arıyorum hergün yazıcam gelişmeleri
ben bir türlü bulamadım bu dvd yi ?