- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
-
- Konu Sahibi sonkiucdort
21 gün etkili olur evet ama selülitsavar adı üstünde pek fazla karın hareketi yok. benim de alt karnım sorunlu ve 34 bedene geri dönmeye çalışıyorum.
bir de mükemmel bir karın dvdsi var ama 40 dk boyunca karın çalışmak beni hiç sarmaz. 21 gün dvdsinde her hareket var, bana daha uygun.
evet nasıl gidiyor kızlar bakalım, bugün 8. günüm olacak? 1 beden incelmem lazım normalde. kürün sonunda popodan yukarı çıkmayan kot pantolonumu giyebilecek miyim merak içindeyim
Canım bende 4.günümü yaptım bugün ben Lesliede yapıyorum.
Bende 36 bedenim zaten 1 beden incelsem yeter yani 34 :) Bacaklarımın incelmesini ve basenlerimin toparlanmasını istiyorum.
Bakalım olacak mı gerçekten ? İnşalllahhhhhhh
özel mesaj hakkım yok henüz,26 yaş 58 kilo:) düz bir karnım olsun da 21 gün çalışmak koymaz bana, çünkü eski halini istiyorum bir an önce
o zaman seni 34 beden gunlugum e beklerim, diyet gunluklerinde, profilimden de bulabilirsin.
Merhaba herkese :) bacaklarimdan cok sikayetciyim ve bu dvd ile cok umutlandim ama ise yariyor mu acaba isine yarayaniniz var mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben 3 ayda ciddi faydasını gordum cnm mutlaka denemelisin
millet iyi sallıyo ya
bu DVD yeni çıkmadı mı ?
bu dvd bu ay çıktı, nasıl 3 ayda faydasını gördünüz
millet iyi sallıyo ya
Sabah sabah amma guldurdunuz beni hhihihiEvlilik hazirligi yapan varsa bilir bu aylar kafada bi ton seyin oldugu aylar tek dert skinny olmuyo ki fistiklar :/
Murat bur un skinny jean workout undan bahsediyordum ben bu ebrununkiymis hadi insallah diyeyim
28 yasindayim 6 yildir pilates ve fitness yapiyorum karin ve popo egzersizlerinde bacakta ilerlemeniz olmadiysa olumlu sonuc alanlar kadar hizli ilerleme beklemeyin derim. skinny li gunler.
Sabah sabah amma guldurdunuz beni hhihihiEvlilik hazirligi yapan varsa bilir bu aylar kafada bi ton seyin oldugu aylar tek dert skinny olmuyo ki fistiklar :/
Murat bur un skinny jean workout undan bahsediyordum ben bu ebrununkiymis hadi insallah diyeyim
28 yasindayim 6 yildir pilates ve fitness yapiyorum karin ve popo egzersizlerinde bacakta ilerlemeniz olmadiysa olumlu sonuc alanlar kadar hizli ilerleme beklemeyin derim. skinny li gunler.
ben de kötü niyetle söylememiştim zaten, karıştırmış olduğun belliydi, bunu göstermek için söyledik. kolay gelsin sana, hayırlı olsun bu arada:)