Merhabalar. Bende yeni edindim dvd yi. Birkac gun icerisinde baslayacagim. Etkisini gordunuz mu acaba. Paylasir misiniz?
Merhaba Arkadaşlar,
Aranızda bu DVD'yi alıp çalışmaya başlayan var mı ?Karın, kalça ve kol çalışmalarına odaklanan bu DVD'yi ben aldım ve başlamak istiyorum, hatta elimdeki bütün eksik pilates aletlerini de tamamladım şimdi geriye bir tek azimle çalışmaya başlamak kaldıBir kaç kilo vermek istesem de asıl amacım sıkılaşmak ve düz bir karın, sıkı kalça ve kollara sahip olmak. Aranızda düşünen varsa birlikte başlayalım ve birbirimizi motive edelim
Merhaba. Merak ettim. Yaptın mi düzenli. Ben de düşünüyorum bu dvd lerden birine baslamayi. Araştırma aşamasındayım. Sorayım dedim :)
Hayır düzenli yapamadım maalesef. O yüzden fikir veremiyorum. Ama düzenli yapılırsa sıkılaştıracagına eminim.Merhaba. Merak ettim. Yaptın mi düzenli. Ben de düşünüyorum bu dvd lerden birine baslamayi. Araştırma aşamasındayım. Sorayım dedim :)
merhaba ben ebru şallının bir çok dvd si gibi bunu da yaptım ama kür şeklinde yapmamıştım. kür şeklinde uygularsınız maksimim sonuç alıyorsunuz, diğerlerini kür olarak yapmış ve çok memnun kalmıştım ama arada sırada yapmanın pek bir faydası olmuyor malesef.Merhaba Arkadaşlar,
Aranızda bu DVD'yi alıp çalışmaya başlayan var mı ?Karın, kalça ve kol çalışmalarına odaklanan bu DVD'yi ben aldım ve başlamak istiyorum, hatta elimdeki bütün eksik pilates aletlerini de tamamladım şimdi geriye bir tek azimle çalışmaya başlamak kaldıBir kaç kilo vermek istesem de asıl amacım sıkılaşmak ve düz bir karın, sıkı kalça ve kollara sahip olmak. Aranızda düşünen varsa birlikte başlayalım ve birbirimizi motive edelim
Ben basliyorum. Ayak bileği agirligim da geldi Bugün. Mezura da aldım Olcüm icin. Şimdi 3k dan kalçayı kaldırip çalışma zamani. :) Öncesinde yarım saat Leslie ile 2 mil yapicam. Bugün 1. Gün. Hayirlisi tabi :) sen de başla bence. Ertelemekle olmiyyyMerhaba Arkadaşlar,
Oo butun pilates ekipmanlarini tamamlamissin.ben de baslasam iyi olacak sahiden..Ben basliyorum. Ayak bileği agirligim da geldi Bugün. Mezura da aldım Olcüm icin. Şimdi 3k dan kalçayı kaldırip çalışma zamani. :) Öncesinde yarım saat Leslie ile 2 mil yapicam. Bugün 1. Gün. Hayirlisi tabi :) sen de başla bence. Ertelemekle olmiyyy
gulmem cunku ben senden de zayifim :) boyum 164 kilom 55, ben de 52 olmak istiyorum.kilodan ziyade boyle egzersizlerle zayiflamak istiyorum aslinda. Ikimize de bol sans oyleyse :)Gülme Sakın :) kilom fena degil de hedef kilom 52....boy 1.60 kilo şu anda 56. 2 haftadır bir diyeyisyene gidiyorum. Ilk gittigimde 58.7 idim. Bak fark analizimi gönderdim. Ise yaradı diyet filan.ama sporla desteklemeli. Senin ne durumda ?