cok tesekkur ederim tatlimm cok saolll..... GUZEL KULLANMAK NASIP ETSIN HERSEY GONLUNCE OLUR insallah tatlim.... gule gule kullanirsin kocisle esyalarini :)))))))))))))
Eki Görüntüle 206901 Eki Görüntüle 206902
bu yatak odasina bayiliyorumm yakinda benim olacaksin :)
kirada oturacagim icin kose takimi tercih ettim yatas enza mobilyadann
mobilya bakancalarr enza mobilyaya bakmayi unutmayin inanilmaz guzel mobilyalar var aklinizda bulunsun benden demesi :))
canım hepsi birbirinden güzel güle güle iyi günlerde kullan inşallah
ben yatak odana bayıldım canım nerde aldın markası ve fiyatı nedir beni ilgilendirirsen cok mutlu olurum (
cnm cok tesekkur ederimmmm cok saoll.. fiyati 3500 gibiydi galiba evgor den alicam int sitesi var cnm bakabilirsin modelleree :)
ben daha yeniyin sitede görünce yazmadam edemedim çok hoş hepsi çok güzel güle güle kullanmayı nasip etsin allah ebrucum..tencere takımlarımız aynıı bendede sarısı var güzeller gerçekten..ayrıca son resimdeki gelinlik çok güzel boyum uzun olsa kesin isterdim böyle bişi ama duvağını düşünebilirimm..gerçi daha çoook 2012 ve düğünee ..
Masallah masallah masallahAllah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insallah.. Amin gercekten biri birinden güzel keske su Bernardoyu almanyada da acsalar ne güzel olurdu Insallah evinin ve dügünün resimlerinide eklersin
Eki Görüntüle 206901 Eki Görüntüle 206902
bu yatak odasina bayiliyorumm yakinda benim olacaksin :)
kirada oturacagim icin kose takimi tercih ettim yatas enza mobilyadann
mobilya bakancalarr enza mobilyaya bakmayi unutmayin inanilmaz guzel mobilyalar var aklinizda bulunsun benden demesi :))
Bende bu köşe takımına bayılıyorummm:)
kizlar benim elektrikli supurgem kirmizi simensdi aldigim yere yeni model gelmis bende degistirdim :)) Eki Görüntüle 295732
süper olmus bebeim iyi akil etmisssinnn
güle güle günlerde kullanın inşaAllah
heh işte aynen bunları almıs arkadasta canım benım bu kadar denk gelebılır yaa aynı gun ıkeaya gıt aynı seylerı al hem de ayrı sehırlerdebutun çeyizciklerin cok guzel tatlım Allah güzel huzurlu saglıklı gunlerde kullanmayı nasıp eder ınsallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?