ebru nun ceyiz hazirliklari :))

cok tesekkur ederim tatlimm cok saolll..... GUZEL KULLANMAK NASIP ETSIN HERSEY GONLUNCE OLUR insallah tatlim.... gule gule kullanirsin kocisle esyalarini :)))))))))))))

aminnn canım hepimiz için öylee tabii :) huzurla mutlulukla kullanmak nasip olsun

canım hepsi birbirinden güzel güle güle iyi günlerde kullan inşallah
ben yatak odana bayıldım canım nerde aldın markası ve fiyatı nedir beni ilgilendirirsen cok mutlu olurum (

canım hepsi birbirinden güzel güle güle iyi günlerde kullan inşallah
ben yatak odana bayıldım canım nerde aldın markası ve fiyatı nedir beni ilgilendirirsen cok mutlu olurum (

cnm cok tesekkur ederimmmm cok saoll.. fiyati 3500 gibiydi galiba evgor den alicam int sitesi var cnm bakabilirsin modelleree :)

...................................................................ppppppppp

Eklentiler

• $dsfwgw.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 51
  • $19leamarchesa.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 47
  • $02sev.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 55
  • $34514683.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
ben daha yeniyin sitede görünce yazmadam edemedim çok hoş hepsi çok güzel güle güle kullanmayı nasip etsin allah ebrucum..tencere takımlarımız aynıı bendede sarısı var güzeller gerçekten..ayrıca son resimdeki gelinlik çok güzel boyum uzun olsa kesin isterdim böyle bişi ama duvağını düşünebilirimm..gerçi daha çoook 2012 ve düğünee ..

Masallah masallah masallah Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insallah.. Amin gercekten biri birinden güzel keske su Bernardoyu almanyada da acsalar ne güzel olurdu Insallah evinin ve dügünün resimlerinide eklersin

canim benimm cok tesekkur ederimmm..evet tencereleri bende gercekden cok beyeniyorum allah agiz tadi ile kullanmayi nasip eder cumlemize.. o gelinlik 2 yildir benim hayalim ve o hayale cok az kaldi hayirlisi ile giyinmeye nasip olur.. hersey gonlunce olsun

Masallah masallah masallah Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insallah.. Amin gercekten biri birinden güzel keske su Bernardoyu almanyada da acsalar ne güzel olurdu Insallah evinin ve dügünün resimlerinide eklersin

cok tesekkur ederim canim benim/aminnn insallahhhh cumlemize agiz tadiyla kullanmayi nasip eder rabbim.. bi evleniyimmm koyucam hepsini insallah :))))

kizlar benim elektrikli supurgem kirmizi simensdi aldigim yere yeni model gelmis bende degistirdim :))

:))))))))))))))))) hakkettyaaaa o gun demistim ayni gun ayni yer ayni esyalar al sen ve ayri sehirdde:))))))) saol canim benimmmm hadi ama sende ac ceyiz topigi tatlimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…