ebru nun ceyiz hazirliklari :))

ebrucum yatak olarak bir araştırma yaptın mı hangi yatak daha iyidir.

selam canim yatagi pek arastirma yapmadim ama yatasdan almayi dusunebilirim bu kisiye ozel vucud sekline ozel esinin yatagi farkli senin yatigin bolum farkli yatak secenegin var ortapedi onlardan almayi dusunuorum

ben de yataş düşünüyorum ama işbir daha iii dediler kararsız kaldım yataşın orion yatağını beğendim ama tam karar veremedim

ben de yataş düşünüyorum ama işbir daha iii dediler kararsız kaldım yataşın orion yatağını beğendim ama tam karar veremedim

anladim canim iste bende tam arastirmadigim icin tek aklima yatas geliyo reklamini falan gormustumm .. ordan alirim galiba

Canım her şeyin gerçekten çok güzel bayıldım son zamanlarda gördüğüm en güzel çeyizlerden. Cam kesme tahtasını Tchibo Rendeyi çok merak ediyorum memnun musun, DENEDİN Mİ? Ben de almayı düşünüyorum indirime girerlerse. Yatakodası ve Salon için düşündüğünüz koltuklar da çok güzel. Güle güle kullanın.

canm benimmm beyendigine cokk sevindimm cok mutlu ettin beni mesajinla:)) tchibo yengem kullaniyoo onda denedimm kullanisli her ikisidee... almani tavsiye edebilirim.. tchibo alman markasi oldugu icin her urunu gercekden cok kaliteli ve saglikli..... yatak odasi ve koltuklari henuz almadim ama kesin olarak onlar alinacak henuz ev belli olmadigi icin mobilyalari alamiyoruz koyacak yer yok :) guzel dileklerin icin cok tesekkur ederimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…