ebru nun ceyiz hazirliklari :))

AYYY herşeyinee bayıldım maaşşlahh yaaaaa
tam bnm zewkim

bişey dikkatmi çektii beyaz esyalarnn hepsini genelde siemensden yana kullanmşsın...

sebebeii nedirr???

(bnde beyaz esya alcam hangi marka secmelym karar wermedm o bakmdan soryrm))))))))

cok tesekkur ederim canim..simensi secmenin nedeni. biz yillardir simens markayi kullaniyoruz annem yani abim evlendi onada simens aldik tanidigim herkes simens kullaniyor.birde alman markasi oldugu icin dayanikliligi uzun sureli oldugu icin.. tasaruflu oldugu icin. yillardir buzdolabini camasir mak.bulasik mak.annem kullaniyor.bir kere bile sorun cikmadi yada dugmeleri kirilmadi bozulmasi boya cikmadi o yuzden simens aldim tavsiyede ederim :)

Ay o sepetler ne cicidir ya! bayıldımm resmenn bugün baktım Mudoya hemenn dolaptan yoktu ama çamaşır sepetinden vardı haftaya bende alıcammm

Ay o sepetler ne cicidir ya! bayıldımm resmenn bugün baktım Mudoya hemenn dolaptan yoktu ama çamaşır sepetinden vardı haftaya bende alıcammm

aynen canim ya ben ve nisanlim gorunce bayildik bunlaraa:) hemen aldkkk mutlulukla kullaniriz insallah :)

güle güle kullan tatlım günlük yemek takımlarımız,blender seti ve hisar tencere setlerimiz aynı

mini dolabını çok beğendim canım mudo dan mı aldın fiyatı nedir acaba...
Su takımın da ayrıca çok şık tatlım...
Aslında çeyizlerinin hepsi süper bayıldım bayıldım... mutlulukla kullan şekerim :))

cok tesekkur ederim cnm cok saol...mudo dan aldimm... 186 tl aldim cnm ama simdi daha uygun oldu o dolabin fiyati baya indirim var mudoda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…