Gelinlik Modelleri ebru gündeş'in gelinliği

yellowbomb

günün birinde!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
2.845
7
66
Diğer

kızlar kusura bakmayın resimler pek güzel değil ama ben çok beğeniyorum bu gelinliği şalıda çok yakışmış saçlar makyaj süper..eğer evlenirsem aynı saç ve aynı makyajdan ve bu tarz bir gelinliğin daha tüllü daha taşlı ve daha kapalı olanından kopya çekicimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ooo çok romantik hafif makyaj bende beğendim

ben begendim üstelik ünlü olmalarina ragmen cok siradisi ve gercekten cok sade giyiniyorlar gelinlik dedigin biraz daha özel olmasi lazim bence bi de tasli olmasi lazim nacizane görüsüm tabi bu benim

Gelinliği sade ve hoş..

Saçıda ona çok yakışmıs ama önüne gelen gelin kendini ebru gündes sanıp aynı saç modelini yaptırıyor :))))

Gelinliği sade ve hoş..

Saçıda ona çok yakışmıs ama önüne gelen gelin kendini ebru gündes sanıp aynı saç modelini yaptırıyor :))))

:roflol::roflol::roflol:

Valla dogru söylüyorsun... her gelini gectim, her makyaj yapan da ebru gündes makyaji yaptim saniyor... hele kaslara ne demeli delikafadulden herkes ebru gündes kasi istiyor.. herkesin yüzü yapisi kas yapisi farkli. o yüzden deneyimler azen cok komik oluyor... rabbim kadina ayri bir güzellik vermis.. makyaj her kadina ona yakistigi kadar yakismaz..

çokk güzell olmuşş maşallahh zaten bu kadının saçına bayılıyorum çok yakışıyo :)

mavrulam hayret sne hamile topiğinden kafanı nasıl kaldırdın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…