Ilahi marilynyarışmadaki Dersim'li kız Karadeniz Türküsü söylemiş, Murat Boz ben Karadeniz Türkülerini çok severim deyince Ebru Hanım'da bu gafa imza atmış.
Konuşmaların Metin yazarları mutlaka coğrafya, matematik ve tarih dersi almalıask olsun ablam ya...
Bşbakanımız İşidden 360 derece farklıymıs oku oku
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...gil-360-derece-fark-var.866872/#post-43046287
ay ne bileyim ben kendimi açıklamaya fazla kaptırdım sanırsamIlahi marilynanladım konuyu da geyik yapıyorum
kesinlikle.. hadı yazanlar atladı , okurken farketmedın mı , sen farketmedın dınleyenler naptı..Konuşmaların Metin yazarları mutlaka coğrafya, matematik ve tarih dersi almalı
ay ne bileyim ben kendimi açıklamaya fazla kaptırdım sanırsam
öyle deme kıskesinlikle.. hadı yazanlar atladı , okurken farketmedın mı , sen farketmedın dınleyenler naptı..
abla buda sneın gbı tatlış tatlış yazıyo.. kaptırı verıyo bazen. örtmen hanım..
keresus katliamı olsa cahillik olurdu, dersim bu kadar basite indirgenmemeli.bence ebru haklı anlamamakta,resmi olarak dersim diye bir yer varda bızmı bilmıyoruz,dersim nere ayol,oranın adı tunceli,resmı adı bu,eskı adını bılmek zorundamı,keresusluyum dese bırı kım anlayacak,eniştemde tuncelilidir,daha bir kere dersımlıyım dememıştır,insanlar dıyebılır,lakın bırı bılmıyorsa tuncelinın eskı adının dersim olduğunu bu onu cahıl yapmaz,adam cıkca amedlıyım dese kım anlar,heyttt,kadın günün gun edıyor,isteyen ıstediği kadar gülsün,oda gülenlere guluyordur,sonuç,sonuç :)
haydaaaaaa,nereye gittin,offff,bu konu meclistede tartışıldı,bır derdım mılletvekiliyim demişti,oktay vural kendısıne çok güzel cevap vermıştı,ama sen katlıma geçtin,devam et,devam,ne demek derdim basite indirgenmemeli,kim basite ındırgıyor?abartıyorsunuz,çaldıranın davasını güdelim ıstersen,düşman olalım,bın yıllık savaşların hesabını,kinini,güdelim,isteyen yavıuza düşman olsun,ama şah ismail benım başım üstünekeresus katliamı olsa cahillik olurdu, dersim bu kadar basite indirgenmemeli.
marilyn yazsın, valla Hoşuma gidiyor onun yazıları, arada bilmediğim bir bilgi paylaşıyor, aaa böyle birşey varmış demek deyip araştırıyorum, seviyorum içeriği zengin yazıları okumayı, bizim pelinyaman'da çok dolu biridir, eskiden çok yazardı ama bıktırdılar kızı artık kısa tutuyor yorumlarını.kesinlikle.. hadı yazanlar atladı , okurken farketmedın mı , sen farketmedın dınleyenler naptı..
abla buda sneın gbı tatlış tatlış yazıyo.. kaptırı verıyo bazen. örtmen hanım..
bende o yuzden deıdm ya tatlış tatlış yazıyor dıye.. sana benzettımmarilyn yazsın, valla Hoşuma gidiyor onun yazıları, arada bilmediğim bir bilgi paylaşıyor, aaa böyle birşey varmış demek deyip araştırıyorum, seviyorum içeriği zengin yazıları okumayı, bizim pelinyaman'da çok dolu biridir, eskiden çok yazardı ama bıktırdılar kızı artık kısa tutuyor yorumlarını.
marilyn yazsın, valla Hoşuma gidiyor onun yazıları, arada bilmediğim bir bilgi paylaşıyor, aaa böyle birşey varmış demek deyip araştırıyorum, seviyorum içeriği zengin yazıları okumayı, bizim pelinyaman'da çok dolu biridir, eskiden çok yazardı ama bıktırdılar kızı artık kısa tutuyor yorumlarını.
bende o yuzden deıdm ya tatlış tatlış yazıyor dıye.. sana benzettım
Ay teşekkür ederimbende o yuzden deıdm ya tatlış tatlış yazıyor dıye.. sana benzettım
biz derken senle ben dımıAy teşekkür ederimbiz sitenin bal küpleri gibiyiz renkli şekerlemeler, çikolataaaaa
biz derken senle ben dımı
marilyn monroe 'dan bahsetmiyorsun
nasıl havalı havalı begenıyor. cvp bıle vermıyo , artizzz
ne arkadası müdürüm , düşmanım bıle olamaz bu çakma sarısın ! ben onu övdüm yaptıgına bak!Mune müdürüm ben şu 27.01 nickli arkadaşa özel bir geyik banıı talep ediyorum. forumun huzur ve sukuneti bozuyo. böyle hiç komikli olmayan espriler falan, bi de komik sanıyo kendini
Arkadaş kavgası arasında mı kalıyorum nedir, ben aslında yokum
oyyy benim canımsın senne arkadası müdürüm , düşmanım bıle olamaz bu çakma sarısın ! ben onu övdüm yaptıgına bak!
besle kargayı hesaaabı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?