• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ebru Gündeş'in Dersim gafı

boşuna tartışıyorsunuz :)
6 kere 9 sorusuna verilen cevapları gördün mü?

Resmi Gazete'nin ne olduğunu bilmeyen insanların ülkesi burası, Ebrucum Dersim'i bilmemiş çok mu?
Hamiş: sakın bana chpliler hede hödö diye gelmeyin, Resmi Gazete'nin ne olduğunu bilmeyen CHP'li de cahildir.

54, 54 54 bildim dimi :KK15:
yıldızlı aferim bana dimi :oops::KK45::KK45:
BJ2JnQzCUAAbA1J.jpg

Canım inşallah leblebi de yemişsindir gittiğinde. Bilirsin leblebisi çok meşhurdur.
aa öylemii.
birde her tarafta hindistan cevizleri var diyorlar. maymunlar çıkıp çıkp toplluıyorlarmış. birde dolaşırken dikkat etmek gerek. her an bir aslan çıkabilirmiş karşınıza. bide gergedan

Trabzon'a gittiğimde Dersim'i de görme fırsatım oldu. Gerçekten çok güzel bir yer, bir tarafta deniz bir tarafta uçsuz bucaksız orman falan filan :))

:)

Kimse uyarmamış. Kaldı ki canlı yayın değil diye biliyorum yanılıyor muyum?

Kim milyoner olmak isterde ilk soruda elenenlere selam çakmıştır kendisi.

Ay bugünde ,sürçen sürçene :KK53:
o_O Başka kim yaptı?

Dersim ve Karadeniz bağlantısını nasıl kurdu ki? Karadeniz otobanı Dersim'den geçiyorsa belki o yüzden olabilir, bilemedim şimdi:KK64:

o_O Başka kim yaptı?

Dersim ve Karadeniz bağlantısını nasıl kurdu ki? Karadeniz otobanı Dersim'den geçiyorsa belki o yüzden olabilir, bilemedim şimdi:KK64:
yarışmadaki Dersim'li kız Karadeniz Türküsü söylemiş, Murat Boz ben Karadeniz Türkülerini çok severim deyince Ebru Hanım'da bu gafa imza atmış.

Back
X