Ebru Gündeş'in Dersim gafı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Ebru Gündeş'in Dersim gafı

14/10/2015 12:09

RADİKAL- Tv8 'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında Özlem isimli yarışmacı Kazım Koyuncu'nun 'Koyverdin Gittin Beni' şarkısını seslendirdi. Yarışmacıyı grubunda görmek isteyen Murat Boz , Özlem'in nereli olduğunu sordu ve 'Dersim' cevabı aldı.

Bunun üzerine Gündeş de yarışmacıyı kendi takımında görmek istediğini belirterek 'Herkes Karadenizlilere olan hayranlığımı bilir. Bir Karadenizli yarışmacı ile çalışmayı çok isterim.' dedi.

Bence bu kadın daha dersimin tuncelinin eski adı olduğunu bilmiyor coğrafyadı değil de tarihi kötü ha nşraz da gündemi takip etse iyi olur

Pertek' in altı kelek, dersim' e gidek gelek, elin elimde olsun kapı kapı dilenek Erkan Oğur' dan dinleyin dersim deyince aklıma geldi dersim dört dağ içinde olivia de mi hemşom ?

Valla ben şaşırmadım. Sokakta rastgele insanları çevirip sorun birçok kişi yanlış cevap verecektir. Üniversiteli öğrencilerle yapılan röportajları izlemiştim. Yaşar büyükanıt kim diyorlar kızın cevabı yorum yapmak istemiyorum ama oyumu ona vermeyeceğim oluyor. Tarih öğretmenine piramitler Türkiye den kaçırılmış ne diyorsunuz diyorlar gümrüklerde kontrol sıkılaşmalı diyor. Ebru gündeş dersimi karadenizde zannetmiş çok mu?

Kıbrıs a da Sibirya taraflarında diyen çıkmıştı alıştık artık.

6 kere 9 sorusuna verilen cevapları gördün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…