- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.173
- 798
Merak ettim şimdi6 kere 9 sorusuna verilen cevapları gördün mü?
6 kere 9 sorusuna verilen cevapları gördün mü?
6 kere 9 sorusuna verilen cevapları gördün mü?
54, 54 54 bildim dimi
yıldızlı aferim bana dimi
tropiklerin en güzel adası. yalnız muson yağmurları olunca biraz zorluyor. tsunamide korkutucu:)Trabzon'a gittiğimde Dersim'i de görme fırsatım oldu. Gerçekten çok güzel bir yer, bir tarafta deniz bir tarafta uçsuz bucaksız orman falan filan :))
Trabzon'a gittiğimde Dersim'i de görme fırsatım oldu. Gerçekten çok güzel bir yer, bir tarafta deniz bir tarafta uçsuz bucaksız orman falan filan :))
aa öylemii.Canım inşallah leblebi de yemişsindir gittiğinde. Bilirsin leblebisi çok meşhurdur.
Canım inşallah leblebi de yemişsindir gittiğinde. Bilirsin leblebisi çok meşhurdur.
Trabzon'a gittiğimde Dersim'i de görme fırsatım oldu. Gerçekten çok güzel bir yer, bir tarafta deniz bir tarafta uçsuz bucaksız orman falan filan :))
Ay bugünde ,sürçen sürçene
yarışmadaki Dersim'li kız Karadeniz Türküsü söylemiş, Murat Boz ben Karadeniz Türkülerini çok severim deyince Ebru Hanım'da bu gafa imza atmış.Başka kim yaptı?
Dersim ve Karadeniz bağlantısını nasıl kurdu ki? Karadeniz otobanı Dersim'den geçiyorsa belki o yüzden olabilir, bilemedim şimdi
ask olsun ablam ya...Başka kim yaptı?
Dersim ve Karadeniz bağlantısını nasıl kurdu ki? Karadeniz otobanı Dersim'den geçiyorsa belki o yüzden olabilir, bilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?