• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ebru Destan'ın yalnız değiliz kitabını okuyan var mı?

Tuma479

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
148
127
33
33
Günaydın kızlar
Tesadüfen instagramda karşıma bir kitap çıktı. Adı yalnız değiliz. Ebru Destan yazarı. Ebru Destan bu kitabı hamile kalmak isteyen ama olamayanlar için yazmis. Böyle söyleyince amaaannnnn diyor insan...
Kitabi okuyanlarin yorumları beni cok etkiledi. O yüzden kitabi cok merak etmeye başladım. Sizin aranizda bu kitabi okuyan var mı? Yorumlarınız nedir?

Bende duydum onunda olmamis cocugu ama simdi 2 tane cocugu var

Merhaba bende gördüm o kitabı bende merak ediyorum alan yokmu ??
Ben aldım canim okuyorum bitmedi daha. Anne olmak isteyip zor olanlarin ve bu süreçle ilgili hikayeler var. Bir de ebru destanin paylastigi bi kac kür. Tavsiye ederim okumanizi ama su an stoklarda yok sanirim kitap. Tekrar basima girmis diye duydum

çok samimi yazılmış bir kitap seve seve okudum. Kürlerine gelince,hiç uygulamadım ama faydalı olduğunu düşünen arkadaşlarım var:) en ilginci rakı ,maydonuz süt kürüydü sanırım, onları kaynatıp buharına oturuyosun. Kısacası çocuk yapmak için mücadele eden her anne adayının okuması gereken bir kitap diye düşünüyorum.

çok samimi yazılmış bir kitap seve seve okudum. Kürlerine gelince,hiç uygulamadım ama faydalı olduğunu düşünen arkadaşlarım var:) en ilginci rakı ,maydonuz süt kürüydü sanırım, onları kaynatıp buharına oturuyosun. Kısacası çocuk yapmak için mücadele eden her anne adayının okuması gereken bir kitap diye düşünüyorum.
Evet canim bir otobiyografi kitabi gibi. Ben de kürleri uygulamadim. Sadece hevesle okudum.

Yalnız kitap gerçekten yok satıyor. Hicbiryerde kalmamis. Bulmak cok zor. O yuzden ikinci baskıya girmiş. Yani türkiyede senin benim gibi en az on bin insan var canim. Yalniz degiliz ama keske yalniz olmama durumu bu sekilde degil de başka türlü yalniz olmasak. Mesele cocuklarimiz olsa da yalnız kalmasak :)

Yalnız kitap gerçekten yok satıyor. Hicbiryerde kalmamis. Bulmak cok zor. O yuzden ikinci baskıya girmiş. Yani türkiyede senin benim gibi en az on bin insan var canim. Yalniz degiliz ama keske yalniz olmama durumu bu sekilde degil de başka türlü yalniz olmasak. Mesele cocuklarimiz olsa da yalnız kalmasak :)

ah keşke ... insan bir denemeye başlayıp olmayınca nası panik oluyor, inanır mısın , nerdeyse tüm arkadaş gurubumda bir iki kişi dışında herkes doktor kontrolünde hamile kaldı, ben benim başıma kesinlikle gelmez sanırdım , maalesef benim başıma da geldi , ben de zorlanıyorum 3 aydır çocuğum olmuyor, belki de taktığım için bu kadar bilemiyorum ...gerçekten ebru hanımın kalemine sağlık yalnız değilmişiz meğer. inşallah bu günlerde geçer:)

Günaydın kızlar
Tesadüfen instagramda karşıma bir kitap çıktı. Adı yalnız değiliz. Ebru Destan yazarı. Ebru Destan bu kitabı hamile kalmak isteyen ama olamayanlar için yazmis. Böyle söyleyince amaaannnnn diyor insan...
Kitabi okuyanlarin yorumları beni cok etkiledi. O yüzden kitabi cok merak etmeye başladım. Sizin aranizda bu kitabi okuyan var mı? Yorumlarınız nedir?
Okudum kitabını güzel bir kitap içindeki bilgiler bi tarafa gerçekten umudu yeşertiyor bu bile o kitabı alıp okunmaya değer bence ,bi de kadın da çok ilgili instagramdan soru sordum sağolsun cevap verdi dua etti

Ahhh ne güzel hamilesin canim. Allah guzel gunler gostersin kucağına saglikla almayi nasip etsin inşallah. Ebru destan gerçekten cok ilgili. Cevap vermesinden belli diil mi? Allah razı olsun ondan kimbikit kac kadına psikolojik olarak destek oldu.

Ben de en kısa zamanda okumak istiyorum. Okuduğum zaman kürleri mutlaka uygulayacağım Artık gelsin bebişler yaş geçiyor neden gelmiyor bu veletler☺ allah en doğru zamanı bilir dua edelim bol bol birbirimize Her şeyin başı dua

Kızlar rakı kurunu okuyunca atladım. Bana bu kuru turkmenıstandakı halam soylemıstı,yapıp o ay hamıle kalmıstım. 3 yıl once ogluma.

Ahhh ne güzel hamilesin canim. Allah guzel gunler gostersin kucağına saglikla almayi nasip etsin inşallah. Ebru destan gerçekten cok ilgili. Cevap vermesinden belli diil mi? Allah razı olsun ondan kimbikit kac kadına psikolojik olarak destek oldu.
Allah razı olsun canım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin bize de inş , çok ilgili hâlâ da her gün kadınlara umut olmaya devam ediyor, kürleri de yaptım ben rakı eklemedim sadece

Ben de en kısa zamanda okumak istiyorum. Okuduğum zaman kürleri mutlaka uygulayacağım Artık gelsin bebişler yaş geçiyor neden gelmiyor bu veletler☺ allah en doğru zamanı bilir dua edelim bol bol birbirimize Her şeyin başı dua
Ben enbyakin zamansa alacagim aktardan. Raki kurunu yapmak istemiyorum ama :(

Back