Ebay'den alisveris yapan varmi?

cnm bişi daha sorcam sana, ben alırken paypala üye olarak aldım...paypal herhangi bir ücret talep ediyo mu....alışverişin sonunda para birimini türk lirasına kendi çeviriyo bunun için ücret alıyo mu acaba?

cnm ben de honkogtan sipariş ettim taşlı maşlı bişi...kaç günde geldi sana bi de ptt sen evde yokken gelirse ne oluyo cnm?
biliyorum o taslilari bende bi tane begendim alicam sanirim, ordan gelenler bazen 1 bazende 2 hafta olabiliyor,birde ben fransadayim sen turkiyedesin, oraya dahada uzun surerse onu bilmiyorum
bizim burda hep posta kutumuza atiyorlar ,gunluk ordan alirim ,tabi daha buyuk bisey almissam zile basiyorlar almam icin, eger evde yoksam kagit birakip postaneden almami yaziyorlar, iste turkiyeninki nasil olur onu bilmiyorum onu LEYLI daha iyi bilir

cnm bişi daha sorcam sana, ben alırken paypala üye olarak aldım...paypal herhangi bir ücret talep ediyo mu....alışverişin sonunda para birimini türk lirasına kendi çeviriyo bunun için ücret alıyo mu acaba?

hayir ucret talep etmiyor, yada ben oyle biliyorum :) bende yeniyim cunku
turk lirasina cevirme icinde para almaz, ben baska ulkeden aldigim urunun uzerinde kendi para birimleri yaziyor, birde euro ne kadar yapiyor onu yaziyor,ona gore aliyorum euro fiyat ne kadarsa yani :)

Hayır paypal senden hiç bir ücret almaz, ne ödüyosan onu ödersin, paypal parasını zaten o ebay ve başka gibi şirketlerden alıyor, satış yaparsan evet paypala bi miktar verirsin ve ya paypal hesabına para yatırılırsa çok az bir kısım paypal keser onu, paypalın kazanma politikası budur , için rahat olsun bu konuda alıcının sadece güvenligini korur. sevgiler.

merhabalar ben ebaydan birşeyler almak istiyorum ama hiçbir bilgim yok bu konuda biri yardımcı olabilirmi benim yerime sipariş verebilen olursa çok çok sewineceğim lütfen yardım...

Arkadaşlar ben uzun zamandır ebayden yapıyorum çogu alışverişimi
zor bir durum yoktur
önce paypal adresi açın (önerilir)
daha sonra ebay e kayıt olun
paypal adresi açtıgınızda kredi kartı bilgileri istenecek. geçerli bir kart ya kredi ya depozito yada debit kart da olabilir birinin bilgisini oraya ekleyin (korkmayın hiç bir tehlikesi yok) sadece bir iki dolar çekilecek hesabınızdan sırf işlem numarası banka hesaplarında belirsin diye
daha sonra size mail gelecek kart onayı için. ozaman o kartın üzerindeki müşteri hizmetlerine numaraya telefon edin. ben en son işlemin numarasını istiyorum deyin. onlar size o çekilen bir iki doların (1.95 dolar oluyor genelde) işlem (transaction) kodunu vericekler 4 harfli. siz o bilgiyyi paypala gireceksiniz. (mailde size gösterilecek nasıl girilmesi gerektgini) girdikten sonra işlem tamam. ebayede kayd oldunuzmu herşey alabilirsiniz.
biraz ingilizceniz olursa çok iyi olur bu arada.
önce bir kayıt olun daha sonra daha iyi ipuçları veririm ebayle ilgili.
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…