EA Öğrencisi!

adım mı hayır canım o benim rütben onu yaazıyor sendede papatya yazıyor yani adın papatyamı ayyy bebeğim ya ben esma hüsna çift isim ya çok havalı oluyo ama biri esma dedeğinde bakıyorum bir gün derste hoca esma hüsna dedi fefndim dedim ama hoca esma hüsnayı ezbere bilen var mı diyecek miş hahhahhaha

off fail :17: yasemin

evet çok yakınız :16:

allah bozmasın yakınlığınızı azaman seninde adını öğrenelim bu rada yaseeeeeeemin ben sana 2 katı dil çıkarıyom bak say:76: :76: :76: :76: :76: :76: :76: :76: :76: :76: :76: :76: hhheehe ne demişler her yiğidin dil çıkarışı farklıdır allahım çocuk gibi oldum ha ben bunları ilk okul 1 de iken yapıdum

allah bozmasın yakınlığınızı azaman seninde adını öğrenelim bu rada yaseeeeeeemin ben sana 2 katı dil çıkarıyom bak say:76: :76: :76: :76: :76: :76: :76: :76: :76: :76: :76: :76: hhheehe ne demişler her yiğidin dil çıkarışı farklıdır allahım çocuk gibi oldum ha ben bunları ilk okul 1 de iken yapıdum

elif ben :27: sen de esma hüsna kaç yaşındasın?

kızlar slm
sadece bişey sormak istiyorum size
bu bölümleri neye göre İSTİYORUM diyorsunuz?
gerçekten iyice araştırdınız mı?
mezun olduktan sonraki yaşam standartlarını biliyor musunuz?
yada işsiz kalma sorunu yaşayacak mısınız?
sadece bölümün ismine bakıpda mı istiyorum diyorsunuz yoksa gerçekten araştırıp öğrenip hah tamam budur benim mesleğim diyerek mi istiyorum diyorsunuz?
bu soruların gerçekten cevabını biliyor musunuz?
amacım sizi kırmak yada rencide etmek asla değil!
ama inanın hayat o kadar da tozpembe değil!
şimdiki aklım olsa.... diyorum hep
üniversiteye girip,işin içinde olunca durum çok çok çççookkk farklı oluyor inanın bana!
bi de okulun bitmesine az kaldı mıı var yaaa nasıl bi psikolojinin içinde olucağınızı tahmin bile edemezsiniz
herşeyi iyi araştırın,iyi düşünün sonradan bin pişman olmayın
sadece bi tavsiye :)

Araştırmaktan öte bir şey varda o da küçüklükten gelen hayalimdir.Bu arada siz ne okudnuz ? :) Bilgilendirirseniz belki daha çok ısınırız mesleklere ..

Back