- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
- Konu Sahibi zamanyok_75
-
bir şey değil canım ne zaman istersen.rahatladıysan ne güzel
baya rahatladım yaa bir de dün yeni bir yazar keşfettim ve şimdiden 2 tane kitabı bitti ondan dolayıda çok mutluyum ve diyorum ki şimdi hafta sonları en az 300 soru bizim biyoloji hocası öyle demişti sen en son hangi kitabı okudun bakalım merak ettim
50/50 Katil i bitirdim.Sen?Çok kasma kendini bu kadar ters tepki olabilir aman diyeyim.
ben mi hani şu gül ve avcının yazarı varya onun 2 kitabını bitirdim hem aşk var içinde hem mafya babaları çok hoştu kitap yazarın face book sayfasından indirdim okucaklarımı okudum şimdi rahatım bir de merak ettim nasıl ters tepki olacak ki
Çok fazla üzerinde duruyorsun gibi geliyor sonrada error vermedeGüzel canım.Önereceğin var mı bana da?Pek aklıma gelmiyor şu sıra?
fatih murat arsal kitaplarının hepsi mükemmel işte face asude hikayeleri var o kadının kitaplarınıda beğendim Betül çeziker emri oda süper bir kurgucuvefa enver çok hoşuma gidiyo ama sen sanırım macera sewiorsun bunun yanında vampir akademisi serisi var seri mama ben son kitabını okudum hahahhaama istersen yani bilgisayardan kitap okurum ben dersen sana birkaçtane ebook linki gönderebilirim hem macera hem aş bir kitap okudum bu gün onu atayımmı ? inşalahhh eror vermem ama şimdi ünilerin tövbe tövbe içine edi......laar yok üniverstte sınavı kalkıcak yok şu olacak valla bıktım amam kendimi alıştırmaya çalışıyorum şimdi başlarda işi biraz sıkı tutayım daha sonra bocalarım bne malımın huyunu biliyorum bide bilgi yarışmasına katılıyorum çıktık bir alametegidiyozkıyamete teyteytey
olur gönderhahahahah Son sınıfta göeyim seni sorma biz de ne yapacağımızı şaşırdık beklesek mi beklemesek mi!
tamma bekle göndece bu arda sende papatya yap deki beklesek mi beklemsek mi hhahaha bence gir sınava asıl düşüncem şu türkiyede sınavsız geçiş yapacak kadar üni yok hem bu karr yürürlüğe koymadan bakan değişir o birşeyler yapıcak ken yine bakan değişir böyleee gider yani
Olan bize olur huhuhuuu
yok yaaaa canım ne olucak asıl olan bize olur siz son sınıfsınız bu sene sınava gir ve kurtul istediğin yeri kazan bu arda 2 dedim 3 kitap attım okuduklarım benim çok hoşuma gitti yorumlarını bekliyorum
Kitap mı bunlar farklı geldi?boş vaktimde okurum bu gece ders çalışmam lazım
hıhı kitap açılan sayfada dowanlada tıla alta gelan linke kaydet de kitaolar gelecek hani isimler faklıya sana başıma geln bir olayı anlattam işini halette ama vala kendim bile böyle bir olayı yaşadığma innamıyorum
bekliyorumindirim sonra şimdi okurum yoksa
ttama sende benim gibisin elinde kitap varken için rahat olmyo bak şimdi 15 tatilde kuzenle taksime akalım dedik gezdik biraz ne zamandır almak istediğim bir kitap var onu almak için kitapçıya girelim dedim kuzenim tamam dedi yeni çıkanlara baktık kitap yok allahım boyu bodur sewgilisinde bodur olan bir dam benden önce sıradaydı kasadaki adama dedim kihhahah neyseki çocuk yaptım varmı kasiyer 2 sewgili bana bön bön bakıyo kasiyedeki adama döndüm 2. kez dedim ki vefa enver neyseki çocuk yaptım var mı adama tam 3. kez sorcaktım adam pes edip yok dedi tabi ben bukadar lana bu kitapaları boşu........ homurdanırken kuzenim mfazla bir şey demedi amama çocuğun yanında sewgilis var ve hala bön bön bakıyo ya benim dilimin hiç kemiği yok arkadaş hhahahahhah
Sakin ol kız harfleri yutmadan yazarsan daha rahat anlarım kemiksiz seniii
hhaahaha şimdi komik geliyor bide beni düşün ayyy ama yanında ki kızın yerinde ben olsam ne bakıyosun ya derim senin böyle tuhaf hikayen var mı
Benim çok yakın arkadaşımla ki her anım onla olmuştur nerdeyse kitapçıya girip tüm kitapları indirmiştik öyle bir dalmışımki hiç bir kitap bölümünde değildi çok utanmıştımsonra biz tabi
sizinki fena bir dalgınlık olmuş çıkan sesleri de mi duymadınız bu arada adını öğrensem ben esma hüsna
Nilüfer değil m:26:iydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?