- Konu Sahibi zamanyok_75
-
Merhaba hanımlar.Ben 11. sınıfa gidiyorum.Düz lisedeyim ancak Hukuk okumak istiyorum.Düz lisede zor da olsa bunu yapabilmek istiyorum.Tavsiye verip,ne yapmam hakkında yorum yapabilecek varsa lütfen yazın.9 10 temelim yok.11 de dershaneye gitmeye başladım.Ne yapmalıyım nasıl çalışmalıyım yazarsanız çok sevinirim.
sibelcim canım ilk önce hangi hukuk fakültesini stiyosun İstanbul üni ile haran ini arasımdaki fark ortada bende 9 dayken hukuk düşünüyodum ama en az 20 yıllık bir avukatla görüştüm şans eseri zor dedi bide ne biliyim bir günde 800 sayfa çalışan hukuk öğrncleri var sence ne yapsak???
sakarya üniversitesi hukuk ayrıca ek seçeneklerim de var.Eğer olmazsa sözelden sınava girebilirsem boğaziçi edebiyat istiyorum.Olmazsa psikoloji :) Aslında derslerimde iyi değil ama güveniyorum kendime :)
aaa canım şimdi dost acı söyler hesabı yazıyorum sen günde nekadar test çözüyosun lys de kendi alanın okey ygs de %40 puan alıyo yani baya önemli ygs de kimya fizik biyoloji yapman lazım bence en kolayı her zaman derim kimya ama yok bende kimya dersen hiç sewmediğim ders olan biyoloji söylerim çünkü hep sözel bir ikitane formül var yani sayısalın sözeli diyo bizim hoca çözdüğün soruları bekliyorum formumu boş bıraktı kızıyorum tabi bu işin şakası sen dershaneyede giyosun bu senin için artı avantaj enedere yaşıyosunuz şehir ortamda önemli bazı şehirlerde 50 yıllık düz lise var ki o şehirde anadoludan daha fazla üniye öğrenci göndermiş sen çalış sıkı bir program lazım sana çook ağır her zaman diyorum umarım bünyen test çözmeye alışkındır bi,de şimdiye kadar ygs yi birmen lazımdı onun için işin zor bence konulara 9 -10 diye bakma ygs konuları lys konuları diye bak bu dönem ygs yi bitir yaz tatilinde lys konularını bitir 12 . sınıftada hem deneme çöz yoksa yapamazsın dualarım seninle offff çok yazmışım ya umarı okurken sıkılmazsın
yok sıkılmadım.Sana tavsiye bu kadar sıkmamalısın.Yedire yedire 11.konuları anlayacaksın ki 12 de rahat edesin yoksa düşünsene 11.sınıfı 12 de tekrar ettiğini.Ayrıca bizim okulun kötünün kötüsü.Bela eksik olmaz.Ben inanıyorum. :)
nerde okuyosun nerde yaşıyosun belki yakınızdırvalla diğer konunada yazdım tek derdim şuan üniyi kazanıp kurtulmak başka isteğim yok
bende ondan sordum ben arnavutköyde oturuyorum sen?
esenyurttayımmm :)
iş imkanını suan olarak değil 5 yıl sonrası olarak değerlendirmek gerekiyor zaten. Hrzaman istek olmuyor puan faktörü de varkızlar slm
sadece bişey sormak istiyorum size
bu bölümleri neye göre İSTİYORUM diyorsunuz?
gerçekten iyice araştırdınız mı?
mezun olduktan sonraki yaşam standartlarını biliyor musunuz?
yada işsiz kalma sorunu yaşayacak mısınız?
sadece bölümün ismine bakıpda mı istiyorum diyorsunuz yoksa gerçekten araştırıp öğrenip hah tamam budur benim mesleğim diyerek mi istiyorum diyorsunuz?
bu soruların gerçekten cevabını biliyor musunuz?
amacım sizi kırmak yada rencide etmek asla değil!
ama inanın hayat o kadar da tozpembe değil!
şimdiki aklım olsa.... diyorum hep
üniversiteye girip,işin içinde olunca durum çok çok çççookkk farklı oluyor inanın bana!
bi de okulun bitmesine az kaldı mıı var yaaa nasıl bi psikolojinin içinde olucağınızı tahmin bile edemezsiniz
herşeyi iyi araştırın,iyi düşünün sonradan bin pişman olmayın
sadece bi tavsiye :)
iş imkanını suan olarak değil 5 yıl sonrası olarak değerlendirmek gerekiyor zaten. Hrzaman istek olmuyor puan faktörü de var
kızlar slm
sadece bişey sormak istiyorum size
bu bölümleri neye göre İSTİYORUM diyorsunuz?
gerçekten iyice araştırdınız mı?
mezun olduktan sonraki yaşam standartlarını biliyor musunuz?
yada işsiz kalma sorunu yaşayacak mısınız?
sadece bölümün ismine bakıpda mı istiyorum diyorsunuz yoksa gerçekten araştırıp öğrenip hah tamam budur benim mesleğim diyerek mi istiyorum diyorsunuz?
bu soruların gerçekten cevabını biliyor musunuz?
amacım sizi kırmak yada rencide etmek asla değil!
ama inanın hayat o kadar da tozpembe değil!
şimdiki aklım olsa.... diyorum hep
üniversiteye girip,işin içinde olunca durum çok çok çççookkk farklı oluyor inanın bana!
bi de okulun bitmesine az kaldı mıı var yaaa nasıl bi psikolojinin içinde olucağınızı tahmin bile edemezsiniz
herşeyi iyi araştırın,iyi düşünün sonradan bin pişman olmayın
sadece bi tavsiye :)
bak şimdi canım ben mesala halkla ilişkiler istiyorum
1 ) lys de ts den alıyo ki bneim iyi olduğum alan
2) türkiyedeki iş başarısı yanlış analaşılmış bir meslek olduğunu kabul ediyorum
3) amerikada geleceği en iyi olan meslekler arasında ilk 10 da
4)bundan önce çok meslek düşündüm ama sonra vazgeçtim
5) yeni şeylr için fikir üretmek çok hoşuma gidiyo bir günde max 700 sayfa okuya biliyorum
6) kitap okumadan yatmama her kitabı tekrar yazarım ki senaryo yazmayı bazı şeylere yön vermeyi sewerim inanınıyorum ki ben bu meslekte ilerleme kaydedebilirim işimi sewerek yapabilirim bunları göz önüne alarka yazdım
aynen ben de deli gibi okurummatematiğim de iyi ama sınavlarda istediğim sonucu alamıyorum.telaş başladı :18:
saol canım.son sınıfım.klasik,psikoloji,gerilim sevdiğim türlerdir.tmciyim psikoloji ya da hukuk istiyorum sen?
ben halkala ilişkiler istiyorum netlerin kaç ki bu kadar korkuyosun bak milllet mat yapamaz sen yapıyomuşun işte korkacak hiç bir şey yok bence sen yoluna bak bende historical romans harlequin işte beyaz dizi filan okuyorum bak bence yani hukukğu bilmiyorum ama pskoloji konusunda kitap okuman çok işine yarayacak allah yolunu açık etdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?