- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -44
-
- Konu Sahibi falwlessone1
Neden?Giremezsin
Farkında degilim glb birçok insanın yıllarca çalıştığının.Binlerce insan yıllarca çalışıyor bu sıralama için sizin ne özelliğiniz var?
Yüksekten kastınız ne?Liseye giriş diliminiz zaten düşük yüksek olsa neyse
Yani 1-2-3 dilim olsa neyse ya benim bile 2 ya da 3 tü galiba hatırlamıyorum ea da 26 bin sıralama yaptım fen lisesinde değilsiniz ki çalışmadan o sıralamayı yapabilinYüksekten kastınız ne?
Belki de sayisalcisinizdir bilemem orasını.Ama bizde liseye yanlış hatırlamıyorsam 13luk dilimle giren kız ilk 5 bin gibi bir şey yaptı eada.Yani 1-2-3 dilim olsa neyse ya benim bile 2 ya da 3 tü galiba hatırlamıyorum ea da 26 bin sıralama yaptım fen lisesinde değilsiniz ki çalışmadan o sıralamayı yapabilin
Ben hedefimi 20 bin olarak belirledim.Psikiyatristimle de konusucam bakalım o ne diyecek.Yani 1-2-3 dilim olsa neyse ya benim bile 2 ya da 3 tü galiba hatırlamıyorum ea da 26 bin sıralama yaptım fen lisesinde değilsiniz ki çalışmadan o sıralamayı yapabilin
Sonradan çok çalışmıştr yapmıştır liseye giriş dilimi bi baz değil ne zannediyorsunuz ki anlamadımBelki de sayisalcisinizdir bilemem orasını.Ama bizde liseye yanlış hatırlamıyorsam 13luk dilimle giren kız ilk 5 bin gibi bir şey yaptı eada.
Benim tek amacım üzülmemek sonrasinda.Ben hedefimi 20 bin olarak belirledim.Psikiyatristimle de konusucam bakalım o ne diyecek.
Bence bu sınav %60 zeka+%40 çalışma.Ortalama zekası olan biri eada başarılı olabilir.Ki bende bu var.Sonradan çok çalışmıştr yapmıştır liseye giriş dilimi bi baz değil ne zannediyorsunuz ki anlamadım
Anlıyorum çok net.İlk 10 bin için düzenli ve çok fazla çalışmak gerekir
Evet katılıyorum sizee ancak şöyle bir gerçek vardır sınav son 3 ay basılarak kazanılırsınava ne kaldı netler ne durumda ondan bahsetmen lazım. lise sınavında da düşük yüzdelik iyi değil ki. ayrıca lise mi kaldı yahu. netler kaç. matematikte kaç net yapıyorsun denemelerde? Türkiye geneli denemeler özellikle çok belirleyici