• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

e_emoss'un çeyiz hazırlıkları..

Kızlar almaya devam...

$A1650.webp korkmaz 3'lü tencere seti

$Deri-sandik.webp korkmaz deri sandıklı 101 parça çatal bıçak takımı

$A2440-sile-ckb-2.webp

aldıkların çok güzel canım güle güle kullan:)özellikle taçın yorganından çok memnun kalırsın bende kullanıyorum çok memnunum at makinaya yıka hiç birşey olmuyor ayrıca kullanınca faredersin yorgan terletmiyor yatarken.

taç microfiber mi yoksa askot yorganından mı aldın. yoksaa kristalin yorganımı. bende yorgan alıcam ama kafam çok karışık:52:

taç microfiber mi yoksa askot yorganından mı aldın. yoksaa kristalin yorganımı. bende yorgan alıcam ama kafam çok karışık:52:

- microfiber canımm.. :)))

canım ceyızlerın cok guzelmıs gule gule kullan.
yemek takımın hangı marka ?

-saol canım agız tadıyla kullanmak nasip olsun inşallah..
yemek takımım nuans dı sanırım.. markasına bakmadım alırken çok uygun geldi fiyatı modeli de hoşuma gidince kaçırmadım aldım :))

- microfiber canımm.. :)))

-saol canım agız tadıyla kullanmak nasip olsun inşallah..
yemek takımım nuans dı sanırım.. markasına bakmadım alırken çok uygun geldi fiyatı modeli de hoşuma gidince kaçırmadım aldım :))

canım çeyizleri cok guzel, guzel gunlerde kullanırsın inşallahh. tatlım ya bende nüans yemek takımı begendım dedıgın gıbı fıyatıda uygun ama bu marka nasıldır hıc bır fıkrım yok, aslında ben 24 parca kutahya ya da gural gunluk yemek takımı alacaktım mısafır yemek takımımı teyzem dugun hedıyesı alacakmıs ama sanırım o yuvarlak alacak ama ben kare ıstıyorum, nuansın fıyatı uygun olunca 24 parca yerıne bunu alayım ıkı yemek takımı olur bırını gunluk dıgerını musafırlık kullanırım dedım. aslında teyzemle konussam o da kare alsa daha ıyı olur gıbı.

canım çeyizini askla mutlulukla huzurla ve sağlıkla kullanırmayı nasıp etsın Rabbım :16: son ekledıklerının fıyatları gercekten cok uygunmus ama maalesef ıstanbulda oturmuyorum.

Back
X