Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri E2(Estradiol=Östrojen) hormonu düşük olup göğsü büyümeyenler

sea_d bu seferde prolaktinim yüksek çıktı :44: ayy tövbe nerden girdim ben bu hormon işine yaaa :2: Az çatlak değilsin Maşallahın var senin canım Allah nazarlardan saklasın Büyümeleri tam olarak kaç yaşlarında oldu ki?

Git tabi canım kontrol altında ol

Evlenince büyürler emin ol canım 75 iken 90 olan arkadaşım var hemde gayet dik. ve malesef bu göğüs denen şeyin düzgün olanı az bulunuyor. Ya büyük ya küçük ya sarkık ya yamuk ya biri çok büyük ya her şey normal uçları yok yada uçları kocaman. Aman sağlık olsun Allah başka keder vermesin.

ben en son bıraktığımda progesteronda yükselme vardı ufak çaplı
zaten ilaca rağmen bir türlü adet olamadım

darısı başınıza canım
ben kiloluyum
ilk zamanlar küçüktü sonra hayatımın bir döneminden sonra kilo alımı hızlandı
o ara büyüdüler

hormonlar başımız dertte bizim
şimdi ben gitsem neler çıkar acaba

İnşallah darısı benim başıma

Hm .. Eğer bu ay da doktor bişi bulamazsa çözüm olarak, direk kilo alma çalışmalarına başlıyorum arkadaş

Zaten değerlerimiz normal çıkmıyor da inşallah normale yakın çıkarlar

bu hormon testini adetin 3. günü yaptıcıcaz da peki aç karına mı gtmek gerekiyor kızlar??

Ben hep aç karna gittim. Doktorda öyle dedi zaten. Çikolata gibi besinler hormonların yüksek gözükmesine neden oluyormuş. Ne olur ne olmaz aç gitmeni tavsiye ederim. Hem daha sonra belki başka testler ister bilemezsin canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…