prolaktin kaç cnm benm 40,07(((((
Prolaktinim geçen ay 40tı aynen benimde .. Dün 20 olmuş. Strese ve heyecana bağlamıştı zaten o zaman gerçekten öyleymiş dedi. O şekilde evin yolunu tuttum yine canım sormaGöğsüm dümdüz zaten böyle kaldım yine ve tüptüylü ..
Troid hormonuna mı bakıldı nasıl anladınız ?
Tıp fakültesinde gittim bi de iyi olması lazım incelemenin ama işte ..
Nerdeyse her yerimde. Göğüs uçları, popo arkası, bacaklar ve kollar full (alt + üst), karın, omuz, sırt, yüz,boyun .. 2 sene önce gittiğim doktor genetiktir demişti, o yüzden ailem de takmadı beni çok çok arttılar :2: :2: :2:
tatlım prolaktin var ya onun yüksek olmasıyla alakalı sanırım :S
aa hormon eksıklıgınden mı oluyormus ooobende bitek ben böyle tüylü ayıcıgım sanıyodum bencede hiç ihmal etme çok üstele git doktora bende en kısa zamanda gidicem bi de canım forumda arastırdım da kadınlık hormonu düşük olanlar hayıt tohumu kullanıyormus bi dene belki iyi gelir... Bende yenı kullanmaya başladım tüylenmeleri farkedemiyorumda göğüslere faydası oluyor..
Hm .. O düzelirse tüylenme de düzelir doktrun dediği gbi o zaman canım. İnşallah kurtulurz şu dertlerden :79:
ahh canım çoğu kişide var artık çok sağol .. Tüylenme için ilaç kullanmaya başladım artık çok fena her yerimdeHer türlü bitkiyi denedim malesef canım. Hayıt tohumunu kullandım ama prolaktinim yükseldiği için bıraktım ve artık hiçbirini içmeyeceğim çünkü kum döktüm
arkadaslarım canlarım derttaslarım hihihi bende gittim doktora ne ilginçtir ki ultrasona baktı bişeyin yok dedi göğüslerimi açtı elledi sen hep böyle kalıcan küçük göğüslü dedi hormon testi falan dedim gerek yok dedi suratsız karııı
merhaba arkadaşım,
doktor fazla açık sözlüymüş sanki:) benim de aynı sorunum var ve şu sorunun cevabını da merak ediyorum acaba bebeğim olursa emzirebilecek miyim?
arkadaslarım canlarım derttaslarım hihihi bende gittim doktora ne ilginçtir ki ultrasona baktı bişeyin yok dedi göğüslerimi açtı elledi sen hep böyle kalıcan küçük göğüslü dedi hormon testi falan dedim gerek yok dedi suratsız karııı
ben olsam o suratsıza inat ne yapar eder büyütürdüm.
sonra gider "hani büyümezdiii nooolduuu" derdim :)
Hormon testi illa adetken mi olmak zorunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?